Sziasztok!
Az hogy Te foglalsz (előleg fizetése nélkül )egy járatra az egy 1x-ri bonusz,ha odaérsz nyertél,ha nem semmi hátrányod nincs belőle.
Ezért kapod meg a viszaigazolásban hogy 1 órával indulás előtt vedd át a jegyed,addig ugyanis ha megtelt foglalásuk van nem kaphat más jegyet,csak ha
a lezárás pillanata után van még a kompon hely.(mert az autók nem egyforma hosszúak),akkor a bodegánál sorbaállás szerint értékesítenek még jegyeket,amíg autó fér föl.Ha lekéstél semmilyen elójogod nincs,előkerül az arra a járatra érvényes lista,csak ha felférsz akkor mehetsz.Ráadásul ha előkerül 1 busz akkor az áll föl.
Tudomásom szerint a foglalási listát a Sambatours kezeli, minden más helyen történt foglalást is utána ők könyvelnek.
Tavaly hazafelé aug első hétfőjén már nem fért föl minden autó a reggeli járatra,tehát érdemes volt foglalni.Odafelé meg kb1/3 -ig volt,az meg ha úgy vesszük tök fölösleges.
Akkor ajanlatos biztosra menni es ugy kiszamolni az indulas idopontjat hogy biztosan elerjuk...megha par oraval elobb erkezunk az se lenne gond, csak ne kessuk le. Es hogyis van az, mikor van a legtobb ember? mi vasarnap delutan indulunk Szerbiabol...
Érdemes elérni.
Az elmúlt 3 évben vasárnap reggel indultam,(tavaly először Bácsszőlősnél léptem át a határt,7,20-kor)a minimális teherforgalom miatt igen jól lehet haladni ,estére Nidri alatt szoktam lenni,ott pillanatok alatt szoktam találni 1 éjre 30-35 Eur-ért szállást,majd reggel kipihenten Vassiliki,kompozás,Fiskardo séta,Emblisi jó úszás, lehülés,majd Myrtos annélkül nem megy,majd a bevásárlóközpontok,alapkészletek feltöltése,irány a szállás,kipakolás,este házigazdákkal jó dumcsizás,szilvás unikumozás--nagyon imádják.Igy az alvással igen jól kibírható.Barátom kora este indult,déli komppal jött át,onnan egyből a szállásra, majd mint a hulla aludtak reggelig.tehát annak ellenére hogy csak fél nappal indultam előbb (meg egy héttel) 1 tartalmas napom is volt.
HÚÚÚ,ez a video nagyon durva ,kirázott tőle a hideg.
Tamás ,szerinted utólag tudok visszafelé is foglalni nem kavarom meg nagyon a dolgokat.
Mi úgy döntöttünk inkább jóval hamarabb megérkezünk,minthogy lemaradjunk a kompról.Mi szombaton érkezünk és akkor csak napi 1 komp megy,Kilini felé elmenni meg nagyon nagy kerülő,ha lemaradunk.Már az is felvetődött megalszunk valahol.
Dragont, csak mondom, a szombati egy kompos verzió lehet necces.... A mi kompunk teljesen fullon volt, patentra bepakolva, egy bicaj sem fért volna fel. Véleményem szerint is a legfontosabb elérni a lefoglalt helyünket.
Amúgy nem világos, továbbra sem miért jár kevesebb szombatonként...
Hát akkor megpróbálunk ott lenni időben.Remélem sikerül.
Meg lefoglalom visszafelé is ,mert mindenképp arra kell haza mennünk,Lefkadán két napot akarunk még lenni.Egyébként a lefkadai szállást a Bookingon foglaltam ,néven kívül semmi adatot nem kértek,foglalót sem ,hitelkártyát sem.Ezért tegnap felhívtam őket ,hogy tuti -e a szállás .Felhívták őket ,de nem volt bent az illetékes.Később küldtek e-mailt ,hogy várnak minket ,ma meg felhívtak telefonon ,és elmondták ugyanezt.Ez eddig kellemes csalódás!!
A szombati egyszeri kompot én sem értem ,de lehet ilyenkor legkisebb a mozgás.
Izgalmasabb napot zártak ma a szigeten tartózkodók,hajnalban egy 4.0-es,délután 5 óra után egy 4.4-es földrengés volt közel Argostolihoz, 2 túrista sérült meg a Myrtos barlangjánál,őket a mentők ellátták.
Nem tudjátok véletlen mennyi különbség van a Vassiliki-Fiskardo és a Vassiliki Sami kompjárat között árban és időben? Nekünk Samiben lesz a szállásunk lehet hogy érdemesbb egyenesen oda menni vagy sokkal drágább a jegy? Nem találtam rá árat.