Tud valaki valamit a Panorama apartmanról? Mennyire felszerelt? Van szúnyogháló, rendes, tiszta ágynemű, evőeszközök? Le lehet húzni rendesen a wc-t? Van melegvíz? És egyéb finomságok, érdekességek:)?
köszi az infót !!
ha találkozol vele esetleg
emlitsd meg hogy a mélcimem él még
az a baj hogy este én nem tudok chatelni
mert forditott életet élek mint boni:D
sziasztok,
9 nap múlva mi is indulunk Sartira!
valaki meg tudja nekem mondani, hogy kell-e a partra úszócipő? elég érzékeny a lábam a kövekre. vigyek vagy ne vigyek?
köszi előre!
Szerintem felesleges! Szinte mindenhol a környező partokat is beleértve (30 km körzetben) homokos, esetleg nagyon apró kavicsos. Mi csak és kizárólag búvárkodásnál szoktuk használni, mikor a sziklák között vagyunk, és van sün. Oda azért nem árt, leteszed a lábad a sziklára, elrúgod magad stb....
Hajrá.
Ha csak a fő standon akarsz fürödni, ott nem kell, mert végig homokos a part. De ha a sziklás részeknél is szeretnél, ott nem árt, ha húzol a lábadra cipellőt. Én minden nyaralásra viszek, nem foglal nagy helyet, és jó hasznát veszem a kavicsos, sziklás helyeken, mert kíváncsiságom belevisz ott is a tengerbe:)
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Véleményetek szerint érdemes arra várni, hogy lejjebb megy az euró árfolyama, vagy ne kockáztassak, inkább váltsak most?
Szeptember elején megyünk, tehát még van idő.
Csak hogy mi lesz ennek a vége?!
Szia Beszter. Köszönjük a jókívánságot Gyönyörű volt és emlékezetes, ha gondoljátok írok majd beszámolót.....de majd csak holnap este...ma értünk haza és pihenjük a 22 órás busz utat Szép estét nektek.Sziasztok