Én is,én is itt vagyok a sorba!Mindenkinek BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!Nagyon remélem hogy mindenkinek olyan szép lesz mint amilyennek szeretné!!!!
Angyalszárnyon pihe lebben,
Kis csengő szól, szellő röppen.
Kívánok sok szeretetet,
Boldog, békés, szép ünnepet!
És jövőre mindenkinek csodás nyaralást!
DE jó hogy be nézett a szellem!!!És még képet is kaptunk hozzá,üdv újra itt a fórumon Gyula,remélem azért most már egy kicsit sűrűbben ide látogatsz!Én ennek csak örülök!!!
Leptokária | #177771 | 2011-12-26 15:39:31 | Gyula
Sziasztok!
Na valljatok!Ki merre tervezi a jövő évi nyaralást?Én jövőre hűtlen leszek Nei Pori-hoz.4 egymás követő év után egy picit másra vágyok.99%,hogy Parga-n kötök ki.Már idén terveztük,hogy majd jövőre,de Gudlival történő pár levélváltás meggyőzött.Természetesen azért napi szinten benézek ide is,de átnyargalok most a Parga-s témára.Szeretnék minél több infót begyűjteni.Valszeg,hogy neked is írni fogok Gudli.Még lenne pár kérdésem,bár már így is sokat segítettél.Még gyűjtögetem a kérdéseket.Meg hát nem akarlak feleslegesen nyaggatni olyan dolgokkal amik benne vannak a fórumban.Ettől függetlenül nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Nei Porit azoknak akik nem ismerik és vacillálnak azon,hogy menjenek e oda nyaralni.És még valami!Ez mindenkinek szól:ne hagyjátok ki a hajnali sétát ill. napfelkeltét a parton.Megéri felkelni.
Pusy mindenkinek
Diddli! Bármikor nyaggathatsz! Nagyon szivesen segitek és válaszolok kérdéseidre, ha tudok. Akár a fórumon, akár priviben is irhatsz. Természetesen abban egyetértünk, hogy Nei Pori is nagyszerű hely. Én is jó szivvel ajánlom azoknak, akik még nem jártak ott és nem akarnak túl messzire utazni.