Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 65 66 67 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Atosz | #52941 Üzenet | 2008-02-18 16:51:26 | Válasz a #52930. hsz-ra
Szia Iloth!

Ezt nem igen tudhatod meg mástól csak az utazási irodától,ha hajlandó ezt az infót egyátalán kiadni.Még egyet megtehetsz,hogy itt a Hellaszon megkérdezed a többiektõl,hogy ekkor és ekkor ki utazik arra a helyre ill.abba a szállodába vagy apartmanba.Ha már itt akad valaki akkor nem lesztek egyedül. icon_smile.gif De legegyszerûbb ha fehívod õket,azt vagy megmondják vagy nem,de csellel is csinálhatod,hogy azon a helyen van-e még szoba kiadó arra az idõszakra és mennyi.Egy kis turpisság... icon_biggrin.gif

Üdv.Atosz icon_wink.gif
  Lloth | #53004 Üzenet | 2008-02-19 12:12:27 |
Köszi a tippet, Atosz!

Ezeket a dolgokat gondoltam ki én is, de kedvenc Neckermannunk ilyen infót nem ad ki. Egyébként meg arra az idõszakra már szinte minden szobáját lefoglalták, úgyhogy biztos leszünk, csak nem tudom, mennyien...

Arra azért kíváncsi lennék, hogy miért ilyen titkos ez az info?

üdv:
lloth
  Atosz | #53007 Üzenet | 2008-02-19 12:46:28 | Válasz a #53004. hsz-ra Előzmény #53004
Titkosnak nem hinném,de szuverén joga errõl adni, vagy nem adni tájékoztatást.Blõd szöveggel megkérdezni.hogy egy pár ismerõsöd szeretne még abban az idõpontba ott helyet bérelni,hogy tudnak-e még két három szállást biztosítani.Erre biztosan normálisan reagálnak,azt részedrõl meg van az infó.Azt "kalap kabát!"

Atosz
  HJudit | #53010 Üzenet | 2008-02-19 13:16:14 |
Nekünk az volt a tapasztalatunk nagy utazási irodákkal (pl. Neckerman), hogy kiadnak egy gyönyörû katalógust, tele szebbnél szebb ajánlatokkal, leírják, hogy egy-egy házban x db apartman található. Aztán, amikor konkrét igény lenne - mondjuk 3 család részére, kiderül, hogy egész szezonra csak két apartmant vettek meg (a magyar piacnak) az x-bõl.
Sartin abban a házban, ahol laktunk, 2 magyar irodának is voltak szobái, de az IBUSZ pl. csak egy négy fõs apt.t és két 3 fõs stúdiót foglalt le egész szezonra.
Tehát könnyen lehet, hogy egy-egy iroda csak 4 fõre foglal, de másik közvetítõk szintén Magyarországról utaztatnak ugyanoda, ugyanabba a házba.
  Marta | #53016 Üzenet | 2008-02-19 17:57:32 | Válasz a #51557. hsz-ra Előzmény #51557
Szia!
Mi tavaly voltunk az Aeolussal a Solnába,( Pomorie) illetve csak oda fizettünk be, de egy lepukkant szállást kaptunk. Ha érdekel a történet szívesen leírom privibe. Szerintem az Aeolussal csak a görögökhöz érdemes menni. 2 éve Paralián voltunk az nagyon szuper volt, viszont a Bulgária az síralmas volt.
  BRobert | #53027 Üzenet | 2008-02-20 07:02:47 |
Sziasztok!

A Diasnak megjelent a 2008-as katalogusa. A weboldal még frissítés alatt áll.
A katalogus mind megjelenésében, mind minõségében megegyezik a tavalyival. Van néhány változás a házak tekintetében, de zömében ugyan ott és ugyan azok vannak, mint tavaly.
  Anyuci68 | #53031 Üzenet | 2008-02-20 09:25:11 | Válasz a #53016. hsz-ra Előzmény #53016
Marta! Szerintem az Aeoulussal Görögországba sem érdemes menni, mi szintén megjártuk velük.
  Vio | #53032 Üzenet | 2008-02-20 09:33:18 |
Szerintem meg érdemes!Én semmi negatív kritikát nem tudok az Aeolus-ra mondani, tavaly voltunk velük Parga-n. icon_wink.gif
  Anyuci68 | #53033 Üzenet | 2008-02-20 10:43:58 | Válasz a #53032. hsz-ra Előzmény #53032
Mi viszont a saját bõrünkön tapasztaltuk az õ "profizmusukat". Én senkinek sem ajánlom Õket, és nem vagyok egyedül a véleményemmel.
  Zeusz lánya | #53036 Üzenet | 2008-02-20 11:28:27 |
Sziasztok!
Érdeklõdve olvasom a véleményeket. Mi az idén Pargára készülünk, és mivel csak az Aeolust találtuk, akik oda szerveznek utat, ezért velük. Mi az, amit nem jól csinálnak és mire figyeljünk oda? Egy szállásukról már olvastam, amit nem ajánlanak akik már ott jártak.Még van valami?
Várom a véleményeket, Köszönöm elõre is! Zeusz lánya
  Kónyu | #53037 Üzenet | 2008-02-20 11:29:34 | Válasz a #53033. hsz-ra Előzmény #53033
Felnõttek vagyunk, a véleményünket magunk alakítjuk, amiben segít, ha ki-ki konkrét történéseket ír ide, ez lenne a topik lényege. De hogy nekem ez a véleményem, nekem meg amaz, annak az égvilágon semmi értelme.
  Vio | #53040 Üzenet | 2008-02-20 11:55:01 |
Igazad van!Különbözõ emberek vagyunk különbözõ igényekkel.Mi velük voltunk tavaly Parga-n a Zacharias apartmanban.Nekem semmi bajom nem volt a szállással, tipikus görög apartman.Viszont az egyik barátnõmnek már nem annyira tetszett, hogy pl a konyhából nyílt a fürdõ és a wc. icon_rolleyes.gif
  Anyuci68 | #53042 Üzenet | 2008-02-20 11:57:54 | Válasz a #53037. hsz-ra Előzmény #53037
Kónyu!
Már többször leírtam többször, nem ismételném magam, most pedig már kétszer jelzett hibát a rendszer, így egyre rövidebben válaszolok feltételezésedre. Nem a fellegekbõl jön ellenérzésünk. Polychrono, Traditional apartman, 2006. augusztus. Ha a keresõbe beírod valamelyi szót, megtalálod a hozzászólásomat. Dióhéjban átázott falak, erõsen folyó csap, ezek miatt csótányok,... emelet helyett szuterénben elhelyezés, ármütés veszélye. Tovább nem sorolnám. Esetleg még miskolciutas hozzászólását is elolvashatod, ha egy sztori nem elég. Nekem elég lett volna egy ilyen beírás, és messzirõl elkerülöm õket. Így most ugyanezt teszem, de tapasztalatokkal a hátam mögött.
  Lloth | #53044 Üzenet | 2008-02-20 12:46:46 |
Tennék néhány kéretlen megjegyzést a saját tapasztalataimmal, ha nem baj... én nem tartom magam rutinos utazónak, de az elmúlt évek alatt sok dologt tanultam.

Legelõször is a saját igényeinket és pénztárcánkat kell felmérni.
Aztán azt, hogy melyik utazási iroda utaztat az adott helyre és milyen szállásokat ajánl. (mert lehet, hogy az egyik helyen éppen az Aeolos a legprofibb utaztató, míg egy másik helyen nem éppen a legjobbak a szállásai)
A kinézett szállásra rá kell keresni a neten és a lehetõ legtöbbet róla és a tapasztalatokról, már ha van. És persze azt is el kell dönteni, hogy ha fórumban találsz infót valamirõl, azt mennyire vedd komolyan, mert hát ugye mindenkinek más jelenti a színvonalat.
Amúgy pedig sajnos minden utazási irodánál érhet kellemetlen meglepetés, sajnos... így keresni kell a buktatókat és kukacoskodni kell. Ez van! Manapság mindig az apró betût kell olvasni, mellesleg meg a legbiztosabb, ha minden le van papírozva, és néha még az is kevés.

Viszont mindenki véleménye fontos, mert akkor sokkal árnyaltabb a kép az adott utazási irodát illetõen... icon_wink.gif

üdv:
lloth
  Tomi01 | #53048 Üzenet | 2008-02-20 13:31:20 | Válasz a #53044. hsz-ra Előzmény #53044
Szerintem még a legjobb iroda is belefut néha a rosszba és ez fordítva is lehet. Ha mondjuk már több rossz tapasztalat is van és nagyon hasonlóak a problémák, ott már tényleg lehet valami bibi. Mi tavaly a Bella Tours-szal utaztunk egy utazásközvetítõ irodán keresztül. Minden jó volt, de mire hazaértünk tönkrementek. Az én tapasztalatom az, hogy be kell menni egy olyan utazásközvetítõ irodába, amelyiknek több céggel is van kapcsolata ( nem olyan elfogult a sajátjával), és ha már elég tapasztaltak, biztosan tudnak mondani valamit az elõzõ évekbõl származó visszajelzésekbõl. Nekünk eddig bevált.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 65 66 67 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu