Már kezdtem arra gondolni, hogy rosszul döntöttem. Nekem az elsődleges szempont a település elhelyezkedése volt, valamint az, hogy az apartman viszonylag nyugodt helyen legyen. A légkondi nem fontos, (soha sem használtam még Görögországban) a szúnyogok meg nem szeretnek:) Mi tényleg csak az aludni fogunk oda menni. A konyha sem számít, most az egyszer nem fogok még kávét sem főzni. Nem vagyok milliomos de szeretném, ha csak a pihenéssel kellene foglalkoznunk.
Autóbérlésen gondolkozom csak az a próblémám, hogy a barátnőm nem bírja a hegyi utakat. Myrtos-i strandot valahogy meg szeretném nézni!
Szerintem a barátnőm is, csak Ő még nem tud erről a nyaralásról. Úgy tervezem augusztus közepén szólok neki.
Én sem bírom a hegyi utakat, szerintem érdemesebb robogót bérelnetek, úgy meg sem érzi az ember a kanyarokat, mellesleg meg nagyon jók az utak, szélesek is, korlát is van, és nem annyira kanyargós mint pl: Zakynthoson.
A robogó olcsóbb is. De ha ragaszkodtok az autóhoz végülis azzal sem rossz, de robogóval tényleg nagyon szuper bejárni a szigetet
Nem akartalak elriasztani, persze, hogy ki lehet bírni az Alexandra apartmanban. És ha a szúnyogok nem „csípnek” téged, akkor meg pláne. Az apartman környéke is csendes. Lassi elhelyezkedése pedig szerintem ideális, nem véletlenül, hogy másodszor is visszamentünk oda.
Én bizony éreztem mind robogóval mind pedig kocsival a kanyarokat, de leginkább a sziget belsejében, a Lassi-Sami útvonalon például nekem már túl szerpentines, meredek volt az út. Viszont gyönyörűséges a táj és amikor egy kanyar után kibukkan egy tengeröböl, az szemkápráztató. A sziget többi részén viszont tényleg nem annyira félelmetesek az utak.
A Myrtos-i strandot meg kell nézni, de ajánlom erősen Antisamos strandot is, ott muszáj minimum két órát eltölteni! És a Petani öbölbe is el kell menni. És még ezer helyre a szigeten.....
Nekünk Emblissi a kedvencünk Fiscardo mellett.
Aztán Antisamos, Petani, Trapezaki (itt lehetett a legjobban játszani + almássütit enni)
És persze Melissani
Na meg Myrtos.
Néztem Fiscardoban autókölcsönzést, létezik, hogy egy napra a legolcsóbb 49 euro?? Kicsit sok nem?
Emlékszem mikor nyaraltunk jött a kitelepített idegenvezető a drága ajánlatával,de az nem került ennyibe, ugye?
A 49 Euro-t én is soknak tartom, talán írtam is már ebben a fórumban korábban, hogy mi Lassiban mennyiért és hol béreltünk kocsit. Biztos, hogy olcsóbb volt. Viszont Fiscardo a sziget egyik legfelkapottabb városa, szerintem ott minden drágább, a szállás és a kaja is. Az is igaz, hogy nagyon de nagyon jó volt ott mászkálni, hangulatos hely.
Én 20-30 eurot tudoke elképzelni egy napért...
Fiscardo lehet hogy felkapott (annyira azért nem kéne hogy az legyen), de akkor sem lehet dupla ár, nem?
Mellesleg a sziget legmesszebblévő csücskében van, és nagyon nincs ott semmi.
Na még megpróbálok körülnézni, de 2 kölcsönzőt találtam, az egyiken kint volt az ár, a másiknak írtam.
Létezik hogy csak 2 kölcsönző van?
Szerintem fél óra is elég
Vagy csak kis részét láttam Fiscardonak?
Nos, ezt kötve hinném,akkor elég keveset láthattatok Fiskardóból, ha nektek elegendő volt az egyik legszebb kefalóniai helység tényleges bemászkálásához.
Akkor szerintem mi nem is láttuk rendesen Fiscardot
Volt egy út, amin mentünk, és megálltunk egy helyen ahova nem lehetett robogóval bemenni, de igazából én ekkorának láttam Fiscardot.
Nem is tudom elképzelni, hogy a nagy komp hol fog kikötni, én ilyenre nem láttam alkalmas helyet.
Úgy látszik nagyon elkerülhette a figyelmünket a városka fő része.
Kaptam választ a másik autókölcsönzőtől.
55 euro/nap, a másik olcsóbb volt, ott 49 euor/nap.
És ha csak 7 órára akarom kikölcsönözni??
Nem hiszem el, hogy ennyibe kerül...
Robogóval meg nem merünk nekivágni, mert akkor végig csak robogóznánk, elég hosszú azzal az út
Én már abban sem vagyok biztos, hogy a kikötőben fogunk találni olcsó autót (kb.30 euro).
Akkor szerintem mi nem is láttuk rendesen Fiscardot
Kaptam választ a másik autókölcsönzőtől.
55 euro/nap, a másik olcsóbb volt, ott 49 euor/nap.
És ha csak 7 órára akarom kikölcsönözni??
Nem hiszem el, hogy ennyibe kerül...
Robogóval meg nem merünk nekivágni, mert akkor végig csak robogóznánk, elég hosszú azzal az út
Én már abban sem vagyok biztos, hogy a kikötőben fogunk találni olcsó autót (kb.30 euro).
Az 55 és a 49€ ár kb.az összkerék meghajtású terepjároknál talán elfogadható/de minek/Ezek nagyon drága árak, ennél olcsobban kell autót szerezni. Olyat még nem hallottam,hogy 7órára kiadnának kocsit.Egy napra igen,de így a legdrágább.Egy napra bérled,majd 7 óra után leadod azt megteheted.
Ami Fiskardót illeti, hát azt ti nem jártátok be ennyi idő alatt az bizonyos.