ez jól hangzik, a Dias-nál is hasonló a program és az ár is, de mégis új hely lenne. Aki Stavrosban már volt, így mégis új helyen tölthetné a szilvesztert.
Mi nagyon gondolkozunk rajta. Köszönjük az ajánlatot, várjuk a további fejleményeket.
Biztos nem lesz semmi gond az ebecskével Én is irígykedem. Legyen nagyon jó utatok és nagyon szép nyaralásotok Igen az albumban ott vannak a zsákmányról a képek
Szia!
Ez ma írta Zoli Facebookra Szilveszterrel kapcsolatban:
Brada ZoltánTaousanis Tours / Ταουσανις Τουρς: Ma számolgattunk Dimitrissel. Előzetesben annyit! 29 -én indulás Budapestről, és 4-én érkeznénk vissza.(én a 3-át tervezném érkezésnek) 4éjszaka Sartin.Reggeli minden napra, Thessaloniki városnézés Szilveszter napján, ünnepi vacsora zenével, lehetőség lovaglásra, egy újévi ebéd. A busszal együtt maximum 49 000Ft/ főre jönne ki. Még dolgozom rajta, hogy az árból faraghassunk! Ezek csak előzetes számítások, de mindenképpen várjuk, hogy minél több jelentkező legyen! Mindenkinek köszönöm a visszajelzéseket! Szép napot! Zoli
Igen, most visszanéztem a fotóalbumaidat és láttam a "zsákmányod"....Most egy kicsit bánatos vagyok:van egy yorki kiskutyánk és ma elment ő is "nyaralni"....egy barátunk vitte el, ő vigyáz rá, amíg mi nyaralunk, és nagyon izgulok érte. Most megfogadtuk: soha többet nem megyünk nélküle nyaralni, úgyhogy jövőre csakis autóval, Rokival!
Szia Bitang! De bizony nézegetem, csak már annyit megnézetem, hogy azt se tudom......Amikor felkerültek Sancho albumai, végig is néztem, de azóta már itt is, máshol is rengeteg képet végignéztem.
Szia Sancho! Bizony, lassan csak eljön a mi napunk is!!! Nem is kérdeztem még: sikerült sünit(tengeri) és csillagot találnod? Kagyló mennyi volt? Mi máskor elég sokat találtunk Sartiban.
Amit az elmúlt hetekben megtanultam az az, hogy soha nem mondd hogy soha és bármi megtörténhet...szóval lehet tényleg én fogom ajánlgatni a Mythost jövő nyáron. Ez pedig két dolgot is jelenthet: szilveszterkor sörözünk Sartin, és jövő nyáron is megyek !