Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 651 652 653 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Christee | #147890 Üzenet | 2010-08-06 10:07:36 |
Kedves Emici!
Az,hogy mázlisták vagyunk e,nem tudom.Tény hogy sokszor voltam Görögországban,és több utazási irodával is mentem,nem mindig ugyanazzal,sosem volt rá példa, hogy változtassanak.
Több ismerősöm is jár ki évek óta,de mi még nem tapasztaltunk ilyet,lehet tényleg nagyon mázlisták vagyunk,de szerintem nem ez a megszokott.Én csak a saját és az ismerőseim tapasztalatait tudom,de jó tudni,hogy vannak ilyen irodák is!
Remélem azért a többség szerencsésebb!!
  Judo | #147939 Üzenet | 2010-08-06 15:49:51 |
Sziasztok .Nem tudja valaki az aartmanokba szokott lenni vasaló?Mi a véleményetek a Vlla Aegon apartmanházról Parálián???Írjon akinrek van vele tapasztalata.üdv judo
  Timur | #147956 Üzenet | 2010-08-06 17:56:40 | Válasz a #147939. hsz-ra Előzmény #147939
1999 óta járunk oda, szuper, nekünk nagyon bejött. Nézz a fotóimra, látsz belső képeket is. Vasaló??? Az minek?
  Biiuska | #148273 Üzenet | 2010-08-09 14:35:13 |
volt már valaki a villa violetben ? fontos lenne :)
  Potter | #148462 Üzenet | 2010-08-10 20:51:22 | Válasz a #146631. hsz-ra Előzmény #146631
Szia!
Per pillanat a Lilalo apartmanban vagyok már egy hete, de ez valami nagyon gáz hely. Be sem akartunk költözni, gyakorlatilag kint van a préri közepén, mindenhová autóval kell menni. A tulajdonos felesége egyszer bejött a szobánkba a pótkulcsával, amikor tányért kértem, mert még az se volt, mi meg nem voltunk itthon. Egyébként mindent kint hagyunk a beljebb eső oldalon, még nem vittek el semmit.
De szégyen, mert előttünk magyarok voltak és az indukciós főzőlaphoz való edényt is ellopták! Szégyen a magyarokra nézve.

Ha hazajöttem írok pontos beszámolót képekkel megtűzdelve, ha valakit érdekel, de addig is senki sem utazzon a Sipi Toursszal!!! Nem viccelek, komolyan átverik a népet, amit itt 180 ezerért kaptunk, az nagyon durván sz**.
Úgyhogy komolyan kaka nyaralás icon_sad.gif
  Vicosz | #148468 Üzenet | 2010-08-10 21:11:48 |
Szia Potter!

Nagyon sajnálom,pedig minden le van írva Lilalo infóban fényképpel.
De gondolj a jóra: csöndes, gondolom emeletet kértétek és tengerre néző szobát. A templom harang sem zavar benneteket. Nincs lámpás kereszteződés és a motorok felbőgése. Medence van ?
  Gyanett | #148576 Üzenet | 2010-08-11 15:06:33 |
Sziasztok!

Mi augusztus elsején érkeztünk haza Paraliáról. A Zeusz apartmanban foglaltunk szobát április 30-án. A dátumot csak azért írom, mert nem az utolsó pillanatban történt a foglalás. Ehhez képest az érkezés napján közölték velünk, hogy túlfoglalás történt, emiatt a Lilalo-ban kapunk szobát. Szerintük még jobban is jártunk, mert magasabb kategóriájú a foglaltnál. Amit el is hittünk volna, ha nem tájékozódtam volna itt az apartmanokról. Haza telefonáltam az utazási irodának, hogy tegyen valamit, de nem történt semmi. Elfogadtuk, mert 24 óra buszozás után szerettünk volna "helyrevergődni" mivel kisgyerekkel voltunk. Kárpótlásul a légkondit ajánlották fel.
Tengerre néző szobát kaptunk, ami élvezhető, ha a távolság nem annyi amennyi.
3-an voltunk 2 franciaágyra, ami az alvás szempontjából nem volt rossz, de gyakorlatilag az egész szobát elfoglalta, alig volt hely a közlekedésre. A szállás alapvetően csendes, kivéve amikor a discoból hazajövet folytatják a hangoskodást.
A központtól való távolság a legnagyobb hátránya a Lilalonak, főleg, ha kisgyerekkel vagyunk.
Ennek ellenére nagyon jól sikerült a nyaralásunk, ami a mi hozzáállásunknak, s nem a körülményeknek volt köszönhető.
Egyetlen pozitívum a dologban, hogy a tengerpart ott jóval tisztább, mint a központban.
  Biiuska | #149004 Üzenet | 2010-08-14 13:28:47 |
valaki tudja esetleg,hogy az apollon travelnél lehet-e online foglalni ?
  Hella | #149006 Üzenet | 2010-08-14 13:36:13 |
Szia Biiuska!

Sajnos nem lehet,a honlapjuk tanusága szerint.

http://www.apollontravel.hu/
  Pintyőke60 | #149038 Üzenet | 2010-08-14 21:09:22 |
Sziasztok! Mi pár napja jöttünk haza Paraliáról, kint voltunk a sztrájk alatt is! A tulaj még időben szólt , h tankoljunk meg, ezért semmi negatív hatás nem ért bennünket.Szerencsére a Török inváziót is elkerültük, úgy h simán mentünk és jöttünk is haza:Egy kis atrocitást kivéve, a Maciknál a középső kapunál, 5 eurot akart kérni,mire mi szóltunk, h 1eu volt mikor kimentünk, erre üvölteni kezdett: FUCK YOU...FUCK YOU!!és elhajtott bennünket.Egyébként minden jó volt és tévhit az h, Paralián nincsenek fiatalok és kevés ember van!!!!(Valaki ezt írta)Rengetegen vannak, nagy a tömeg!icon_smile.gif
  -törölt nick 12762 | #149046 Üzenet | 2010-08-14 23:47:18 | Válasz a #149038. hsz-ra Előzmény #149038
Két hétből ennyi jut a nagyérdeműnek?! Ugye, nem? Tessék csak párezer karakterben összefoglalni (vagy ha úgy tetszik: taglalni) a nyaralást icon_wink.gif szívesen olvasnék már egy jó beszámolót...
  Pintyőke60 | #149130 Üzenet | 2010-08-15 20:50:53 | Re:
Bitang írta:
Két hétből ennyi jut a nagyérdeműnek?! Ugye, nem? Tessék csak párezer karakterben összefoglalni (vagy ha úgy tetszik: taglalni) a nyaralást icon_wink.gif szívesen olvasnék már egy jó beszámolót...
Nah jó, hát legyen icon_wink.gif A szállás nem volt meglepetés ,hiszen már 3-szor mentünk oda,viszont az üzemanyag hiány miatt nem mertünk messzire menni,hogy legyen elég benya a Macikhoz visszaérni,ott meg már lehet tankolni!Lithocoroban, Platamonasban,és Nei Poriban voltunk, annyi előnye volt, h sokkal többet fürödtünk és napoztunk, mint egyébként szoktunk icon_wink.gif Aztán lett üzemanyag, Edessában voltunk, megnéztük a vízesést, hát valami csodálatos, átmentünk Sartiba (aug 5.-én ,még integettem is ,valakiknek icon_rolleyes.gif ),ott nyaralt a baráti körünk.Az is csodálatos volt, gyönyörű tiszta a tenger partja!!!Majdnem éjfél volt, h eljöttünk tőlük, 250km a szállásunkig, ebből kb 50km szerpentines út, majd be tojtam icon_redface.gif Hajnali 3-ra értünk a szállásra.Nagyon jó időnk volt, a két hét alatt egyszer sem esett az eső, és még be sem volt borulva, a víz is jó meleg volt, az Anna-Rita apartman nagyon jó, de sajnos mint minden ,(főleg a jó), hamar eltelik:( mindenkinek legalább ilyen csodálatos nyaralást kívánok icon_lol.gif Ja mégvalami icon_idea.gif Szerintem az árak nem sokat változtak,kaja, ital stb...egyedül az üzemanyag, mikor jöttünk haza, már 1.25- 1.28 körül volt a dízel icon_sad.gif Kifele menet még 1.14 eu is volt. és hogy ez mennyire jó beszámoló , azt döntse el mindenki maga icon_wink.gif
  Potter | #149143 Üzenet | 2010-08-16 00:11:39 | Válasz a #148576. hsz-ra Előzmény #148576
Szia!
Nekünk is a Zeuszban volt foglalásunk (mi is valahogy tavasszal jattoltunk) és beadták nekünk a fals dumát az utolsó pillanatban, hogy nincs hely, de hurrá, itt a Lilalo. Nagyon hurrá volt, jó neked, hogy nem rontotta el a nyaralásodat icon_smile.gif
Az egész csak üzlet volt, mint utólag minden kiderült: az utazási iroda fejenként 20 ezret akasztott le rólunk, csak mert a Lilalóba tettek. Merthogy az iroda "vezetője" nagy haverja Vaszilisznek, a tulajnak, és mindenkinek bejátszották, hogy nincs hely a Zeuszban. OTT VOLTAM 2 HÉTIG, MEGNÉZTÜK KB 10SZER A ZEUSZT KÜLÖNBÖZŐ NAPSZAKOKBAN: NEM VOLT OTT CSAK 1-2 NAP 1-2 CSELLENGŐ!!!Vagy a discós haverok, ezt már nem tudhatom. Így átverik a népet.
Fentebbi infó onnan derült ki, hogy konkrétan a szálláson a tulaj felesége, Szonja (aki előtt le a kalappal) nem is tudta, hogy 2 hétig maradunk! Azt mondta, hogy csak 1 hét van kifizetve, és elment telefonálni kedves "utazási irodának". Végül persze kiderült, no problem, ezt a fiúk intézték!

Sajnálom, hogy semmi és senki nem védi az utazót, ha ilyesmi megtörténik. A férjem konkrétan azt mondta, hogy a benzinhiány még csak-csak, de ez az affér végleg betette a kaput és nem megyünk többet Görögországba icon_cry.gif

Azt írtam már, hogy 18-an voltunk csak a mi csapatunk? 18*20 ezer Ft csak egy kis körrel, és közben persze jöttek a buszok és magyar beszéd: "Én itt nem maradok, nem ezt fizettem ki!" Hallottuk jópárszor.
Szóval, most örülök, hogy hazaértem.
  Potter | #149144 Üzenet | 2010-08-16 00:15:31 | Válasz a #149046. hsz-ra Előzmény #149046
Kedves Bitang!

Úgy terveztem, hogy írok egy jó kis beszámolót, de szerintem a fórumbeírásaimat is ki fogják csapni icon_redface.gif
Negatív kampány a Lilalo ellen jogcímen icon_evil.gif
  Potter | #149145 Üzenet | 2010-08-16 01:11:51 | Válasz a #148468. hsz-ra Előzmény #148468
Szia!

Akkor a neten keringő Lilalo leírás a valósággal:

Lilalo apartmanház

A 2009-ben elkészült, extravagáns stílusban épült apartmanház, Paralia új villa negyedében, mindössze 250 m-re- [b]MENJ KERESZTÜL A SZÁNTÁSON ÉS AZ EMBERMAGASSÁGÚ GAZON AKKOR KIJÖN 400 MÉTERRE! fekszik a népszerű és homokos Cocus Beachtől, míg a központ elejétől kb. 650 m-re található-lLÉGVONALBAN ESETLEG, CSAKHOGY FÖLDUTAKON KELL KERESZTÜLSÉTÁLNOD, A REGGELI KENYÉRÉT 20 PERC TEMPÓSAN- SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT icon_smile.gif, az Afrodite aparthotellel szemben.
Érdekessége az az építészeti megoldás, amivel az erkély korlátokat világítják meg 18 különféle színben. EZ TÉNYLEG NAGY-NAGY ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁS! KOMOLYAN MEGCSINÁLOM ÉN IS, HOL IS VAN A ZÖLD IZZÓ SZÍVEM?
Az aparthotel kertjében jakuzzi került kialakításra, melyet a vendégek használhatnak.EGYSZER SEM MENTEM BELE. NŐ VAGYOK ÉS RAJTAM KÍVÜL MÉG 159 VENDÉG HASZNÁLJA...ÉRTITEK, AZ ELVILEG 16 FŐS JACUZZIT, AMIBE 4 FELNŐTT FÉRFI FÉR BE, EZT VISZONT BÁTOR FÉRJEINK LETESZTELTÉK. LAPJÁVAL, DE BEFÉRTEK. IGAZ MEGVÁRTÁK A TAKARÍTÁST, MERT ELŐZŐ ÉJJEL HAJNALBAN FOLYT MINDEN ABBAN A POCSOJÁBAN, ITALOK BELEÖNTVE, MENT A LENGYEL NÓTA, MAJD JÖTTEK A DISCÓS IFJAK EGY-EGY KÖRRE...AKARTOK MÉG TÖBBET? A KISGYEREKES CSALÁD TERASZAJTAJÁTÓL 5 LÉPÉSRE VAN A JACUZZI, A KIS 5 ÉVES JÖTT SZÓLNI, HOGY ÜHÜM PAPÁS-MAMÁS MEGY A "FURDOKÁDBAN".
légkondicionálható- LÉGKONDI NINCS A LEGALSÓ SZINTEN, A "PINCÉBEN", AHOGYAN TENGERRE NÉZŐ ERKÉLY SEM,CSAK SOK-SOK ÁLLATKA, KÍGYÓMÉRETŰ SZÁZLÁBÚFÉLE, TISZTA CSÍPÉS AZ EGÉSZ MINDENÜNK.
stúdió jellegű 2-3-4 fős szobákhoz felszerelt konyhasarok szagelszívóval, fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel illetve erkély tartozik. Minden erkélyről látni a tengert-[b]NA, EZ A LEGNAGYOBB HAZUGSÁG. KONKRÉTAN MEGPRÓBÁLOM BETENNI A KÉPET, A MI KILÁTÁSUNK KONKRÉTAN A KUKÁRA NÉZETT!!! SIKERÜLT BERAKNOM A KÉPET, IGAZ MEGFORDÍTANI MÁR NINCS ERŐM, LÁSD LEGALUL.

Fontos tudnivalók: a szállás elfoglalása az érkezés napján 14.00-20.00 óra között lehetséges, elutazáskor 10 óráig kell elhagyni a stúdiókat. Háziállat nem vihető.-KIVÉVE KÉT KUTYÁT, AKIK ÉJJEL IS ŐRIZTÉK A "HÁZAT", A 7 KÓBOR EBRŐL NEM IS BESZÉLVE.

Strand: KB, CCCC, FENTEBB LEÍRVA/b]. 250 m-re homokos partú szabad strand [b]HA MÁR ÚGYIS KOCSIVAL KELL MENNI MENJ INKÁBB A MEDITERRÁN BEACHRE KORINOSRA, AZ CSAK 1,5 KM ÉS LEGALÁBB JÓ, VAN RÖPIPÁLYA, WC, KISBOLT, MINDEN AMI KELL...EGY FRAPPÉ ÁRÁÉRT INGYEN HASZNÁLHATSZ AKÁR 5 NAPÁGYAT IS.
szállás előnye:új építésű, extravagáns épület, tengerre néző erkélyek- HAZUGSÁG
szállás hátránya csak stúdiók vannak benne-NA VÉGRE EGY IGAZSÁG, EGY 4 FŐS CSALÁD ELFÉRT A PANELMÉRETŰ LAKÁS KONYHÁJÁNAK MEGFELELŐ ALAPTERÜLETŰ SZOBÁBAN-MUSZÁJ VOLT!

Szobák
Minden stúdióhoz tartozik:

* konyhapult (1 elektromos tűzhelylap, mosogató, beépített hűtő, alap konyhai evőeszköz és edénykészlet)TERMÉSZETESEN MINDEN MEGVAN, HA ÉLELMES VAGY ÉS KÉRSZ!
* műholdas tv SZERETED AZ M2-T? AZ AZ EGY JÖN BE...
* zuhanytálcás fürdőszoba wc-vel ÉS SZAGELSZÍVÓ IS CSAK EGYES SZOBÁKBAN, HELYETTE PLANON LYUK EGY LEFELÉ MEREDŐ VEZETÉKKEL.
* erkély- AZ EMELETEN PERSZE VAN, MINDEN ELVÁLASZTÓ NÉLKÜL, HA TENGERT AKARSZ NÉZNI, AKKOR KALKULÁLD BE A MAX. 16 SZOBÁT, AMINEK TERASZÁN EMBEREK TESZNEK-VESZNEK ÉS VIGYÉL LÁTCSÖVET
* ágynemű és ágyneműhuzat- NEM VITATOM, FINOM NEYLONFÉLE...
* helyszínen bérelhető légkondicionáló-MUNKÁSOKKAL EGYÜTT, AKIK BESZERELIK AZ ALSÓ SZINTRE IS---CCC---EZ IS SPAMDUMA-

2 fős stúdió: egy duplaágy
3 fős stúdió: egy duplaágy, és egy szimpla ágy- A SZIMPLA ÉS A DUPLA TÖK EGYFORMA MÉRETŰ icon_smile.gif ÉS KIRÁLYUL SZÉTVERI AZ EMBER SÍPCSONTJÁT,MERT NEM FÉRNI EL AZ ÁGYTÓL, KONKRÉTAN A HŰTŐ AJTAJÁT ALIG TUDTAM KINYITNI.

SZÓVAL A KILÁTÁSUNK CSAK 180 EZERÉRT:

[/URL][/url][url=https://]KUKA[/url]
    [/b]

NA, hirtelen ennyi, ha valakit még ezek után is érdekelne a Lilalo, akkor írjon bátran. És természetesen a kbarcikai S. Tours utazási irodát törölhetitek nyugodtan, ha találunk rá megfelelő paragrafust, akkor bepereljük őket.
    Egyébként vigyázat, mert az összes utazási iroda ezt a szöveget hirdeti! A képek össze vannak retusálva, stb, stb.

Üdv nektek, remélem segítettem azoknak, akiket még nem vágtak át.
    KERESŐ:
    Nyomtatóbarát verzió
      Fórum : Népszerû üdülõhelyek
    <   1 2 3 ... 651 652 653 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu