Nem kötözködni akarok, de ez elírás, nehogy megtévesszen valakit:
Zsófi73 írta:
.
.
.
Belgrád
Tankolás OMW kút, pihi 15 perc
Kapu 3: 2,5 euro
.
.
.
A 2.5€ az a valóságban 7.5€ kell, hogy legyen!
Köszi mindhármótoknak a leírásokat. Ha minden igaz, akkor kedden már én is át fogom adni a friss infókat az utánam jövőknek! Már csak 2-t kell aludni!!!
sziasztok
kérdezném, hogy tudtok-e a görög határ közelében /görög oldalon/ bevált tranzit szállást? Panzió, motel, hotel bármi jöhet, ami rendes, tiszta.
előre is köszönöm: rudiandi
üdv újra itthon, mi pontosan 1 hét múlva megyünk vissza újra Pelionra, szintén Horvátország felé, mint tavaly, csak akkor nem a horvát autópályán léptünk be Szerbiába és mi is az idegőrlő 40-60-80-100-40 -es táblák miatt jöttünk erre, melyet azóta sem bánunk.
Szia gombi!
Nagyon irigyellek hogy ti még előtte vagytok a nyaralásnak! Nincs egy hely az autótokban? Tényleg sokkal jobb Horvátországnak menni, főleg, hogy most mondta be a rádió hogy Röszkénél 2,5 órát kell várni a belépőknek.
Már ugy volt hogy az idén nem sikerül eljutni görögbe,de mégis összejön, nem olvastam mostanában ezt a topicot, hol találom azt a leirást ahol a török áradat prognozisa van? Szeptember 3 -án kell haza indulnunk de lehet hogy pont az a csucs? Akkor inkább 2-3 napot maradnánk még nyaralni
Sziasztok,
Én is tegnap jöttem haza Pargaból, mindenkinek azt ajánlom hogy ha nappal lép ki vagy be Magyarországra akkor használjátok a Tiszaszigeti átkelőt ez nem nagy kerülő viszont itt csak magyarok mennek a törököt nem engedik ezért szinte nulla a várakozás utána vissza a pályára és mindenki arra amerre akar.
Most veszem észre, mi történt... A nick-nevemnek nem része a HELLASZ.HU, pláne csupa nagy betűvel! Ez megint a tulajdonosi önkény megnyilvánulása; kérem - legalább nálam - megszüntetni!!!
Török áradat ide, vagy oda, ha megteheted, inkább maradj, ameddig csak lehet, aztán meg lesz, ami lesz...
a megadott idöpontnál korábban megyünk 5 nappal, sátrazni fogunk amig nem jön el az ideje az apartmanunknak, a végén csak akkor hosszabbitunk ha a törökök miatt jobb pihizni még egy kicsit
Sziasztok!
Ma délelött érkeztünk haza Paraliáról.Magyar-szerb határ szo...s volt.4-óra várakozás.Vigyázzatok haza fele Mac-ba az utolsó macpetrolnál kártyás fizetésnél átakartak vágni 500dén-ral.Szerencsénk volt mert takolás elött 1kedves honfitársunk figyelmeztetett minket,hogy figyeljünk a kártyás fizetésnél mert Őt 800 dénárral akarták lenyúlni.Addig amig nem volt lerendezvee afizetés nem voltunk hajlandóak kiállni,hogy más elkezdjen tankolni,pedig már kézzel-lábbal zavartak volna.Mert ugyanis mi marhák nem jegyezük meg a pontos összeget,de miért is tennénk?Ha már valaki utánunk tankol nem tudjuk bizonyítani,hogy mennyi a vége.Röviden ennyi.Paralia még mindig a szívem csücske,de ezek az utazási kellemetlenségek,ja 20óra alatt értünk le.Haza 17.
Pinga,ez is jó lenne,DE az úton millió egy ilyen szaladozik különböző nevekkel és fogalmuk sincs a hellasz.hu ról.Az én táblám most készül a lányom segitségével,az enyém annyiban lesz más,nem az uniós jel lesz a szélén hanem a nemzeti szinek.Jövő héten már az autóban fog diszelegni!!!
szerintem megtudjuk oldani, hiszen minden megoldható!
Természetesen nagyon várjuk már az indulást, autó felkészítve, csak be kell pakolnunk.
Egyébként tényleg megérte erre mennünk tavaly és nagyon nem is gondolkodtunk azon, hogy az idén Röszkének vegyük az irányt. Na meg amúgy is az M6 mellett lesz még némi restanciánk az indulás előtt.
Ugyan nem erre a topikra tartozik, de remélem töltesz majd fel képeket.