Skiathos az egyik legszebb görög sziget. Én mikor megláttam egy fényképen azonnal beleszerettem és elhatároztam, hogy ide mindenképpen el kell mennem... Amint lehetőségem volt rá elmentem és nem csalódtam. Csodálatos hely. A belvárosi rész is nagyon kedves és barátságos és a strand, aminek azt hiszem Aranypart vagy valami ilyen neve van... az is csodálatos... A vízben valóban aranyszerű szemcsék úszkálnak és villódznak. Finom homokos partja van és nem mély a víz. Lehet mindenféle kagylót és tengeri sünt, valamint mindenféle herkentyűt gyűjteni. Én csak ajánlani tudom...
Kati!
Te még is olyan helyre vágysz ahol a Gabiék laknak: régi Pori 1-2 útca csendes , közel a part, és látod BRobi is javasolja a kinti foglalást, azt választod amelyik tetszik,és árban is megfelel... biztos találsz.
Süni | #92247 | 2009-03-11 21:40:46 | Válasz a #92144. hsz-ra
Szia Narven !
Szerintem is jól elnézték az apartmant. Az IBUSZ katalógus szerint az Ermis apartman Parálian van, Nei porin a Soula apartmanházuk van, de én úgy látom a katalógus szerint, ide busszal nem szerveznek utat. Az árakat autóval, ill. repülővel adták meg.
Mi szeptember elején megyünk Nei Poriba az Apollon travelel,és kinéztük a skiathos-os hajokirándulást mint fakultativ programot.Azt szeretném megkérdezni ,hogy aki résztvett már ezen a fakultativon mennyi volt a részvételi díj felnőtnek és gyereknek? Valamint egyáltalán érdemes-e elmenni erre a kirándulásra?
A válasz röviden: Igen !!!!
Ha jól emlékszem, akkor nekünk 3 éve 32, tavaly 38 volt. Igaz, nem az Apollonnal.
Ha megnézed a fényképalbumokat, láthatsz pár izelítő képet. S ha olyan szerencsések lesztek, mint mi, akkor az egyéb szépségek mellett láthattok delfineket is