Sziasztok! Szerbiában , Szabadka -Tompa felé vezető úton egyszerre 2-3 traffi is dolgozik, mivel elég nagy arra a forgalom a röszkei bedugult határ miatt. Én is beleszaladtam, 40 euró/5000 dénár a büntetést! Ja és egy jó tanács, óvatosan a megvesztegetéssel, engem be akart vinni kőagy őrnagy..... egyébként a tompai határon egy percet álltam kb, lefelé Röszkének mentünk 4 órát álltunk......
hello!
segítséget szeretnék kérni, hogy szerbeknél és macik-nál lehet e mastercard chip-es, hologramos de nem dombornyomott kártyával tankolni! nem szivesen tankolnék végig euróval! otp-ben azt mondták hogy nem tudják megmondani biztosan, inkább vigyek kp-t!!!
hello!
segítséget szeretnék kérni, hogy szerbeknél és macik-nál lehet e mastercard chip-es, hologramos de nem dombornyomott kártyával tankolni! nem szivesen tankolnék végig euróval! otp-ben azt mondták hogy nem tudják megmondani biztosan, inkább vigyek kp-t!!!
köszi: attila
lehet vele fizetni,oda kell figyelni mert némelyik kutnál bevágják a pofát hogy nem jo és eurot akarnak töled, de én inkább már veszek dinárt többet hogy ezzel se legyen gond, a maciknál a határ elött van egy kis kut ,ott simán fizettem ilyen karival,kb 25-30 km re a határtol a képen bekarikáztam a koordináták alapján megtalálod a google-n
én is úgy gondolom, hogy szerbeknél jobb ha dinárral fizetek, de nem hiszem hogy megúszom a macis tankolást, mert görögben már nem akarok tankolni! macedonok simán elfogadják az eurot???