Sziasztok,
Köszi mindenkinek a választ, én is úgy olvastam valahol, h. 8 tól van nyitva, első nap ha odaérünk este szerintem kötelező program lesz, már a barátomnak mondtam is h. megiszunk egy mythost(bár nem tudom , h. milyen lehet)...és szerintem akkor letárgyalunk mindent velük, mindenki azt írta h. nagyon segítőkészek:)
Alkudni nem igazán tudok, de majd mosolygok szépen:)
Sancho: a képeid között láttam a Régi idők vendéglőjét, ez hol található?
Annyira örülök, h. Sartra megyünk, már úgy érzem h. nagyon sokat tudok róla, a fórumosoknak köszönhetően:)))
Szia Bigriske! Ti hányan mentek? mivel mentek le Sartira?Mi 24-ig vagyunk ott .Pontosabban Már 24-én reggel meg érkezünk Ferihegyre a most Liszt Ferenc repülő térre.
Szia! Párommal megyünk és 20-dikán indulunk autóbusszal. Szóval másnap reggel érkezünk.
hát igen nem olcsó
ennyiért amugy egy citroen c 3 ast adnak 1 napra csak
és nem jellemezném hogy az milyen állapotú
és a quaddal ahova mész oda kocsival nem hiszem..
érdemes kipróbálni ha teheted..
szia
Szia Bigriske! Hát jó messziről indultok.Mi Pécsről megyünk,de persze majd még előtte úgy írunk egymásnak és akkor tudunk találkozni.Azt tudjátok hol lesz a szállásotok?
Nem tudom pontosan melyik vendéglőre gondolsz? Több helyen is kajáltunk, nekünk legjobban a Renata jött be. De lehet, hogy nem is Sartin, hanem valamelyik kirándulásunknál volt ez a vendéglő? Ha megmondod melyik kép, vagy hogy néz ki, nagyon szívesen segítek
A kép a Sarti 2-es mappádban, a 2. oldalon az utolsó kép, a címe:Régi idők vendéglője.
Nem tudom, h. működik-e a hely, de az biztos, h. nagyon szép és hangulatosnak tűnik, kék székek, szőlő lugas:)
Köszi a segítséget:)