Girost pitában 1,5-2 €-ért láttunk. Az olcsóbbat nem kóstoltuk, a 2 €-s jó nagy adag és finom. A Manos Grill-ben volt szerintem a legfinomabb, ez a sétálóutca Omilos Disco felőli vége felé van, ott 2, 5 €-ért kólát is kaptunk hozzá. A giros tál 5,5 € volt.
Étteremben 4,9-6 € között volt általában egy főétel. Én musakát ettem, 5,5 €-ért, üdítővel együtt 7 €-t fizettem.
Próbálok majd majd beszámolót is írni, de nem tudom mikorra lesz kész. Sajnos kevesebb az időm mint szeretném.
biiuska!
Én is látom, hogy leállt. Mindenki emészti a multat, és a jövő még olyan távoli. Magam is így vagyok, hosszú ideje nem nagyon jártam a "Hellas"-on. Bizony sokaknak nem igazán parália a befutó. Bevallom én is közéjük tartozom. Igaz az idén ott voltam. Ha megnézed a képeket lehet, hogy tetszik a város; lehet, hogy nem. Megosztó a település.
http://2010gr.soszsolt.fotoalbum.hu./
Kabucinak: az olcsó grillcsirke-40°16'10" É -22°.32'07" K (Katerini 3€)
Lambros, nekem sem szivem csücske Paralia, de jó volt végignézni az albumodat. Sok ismerős helyet láttam, ahol már mi is jártunk, és bármikor visszamennék ide is. Meg persze új helyekre is. Akár most rögtön... Köszi.
Sok helyen jártam már a világon.El kell ismernem vannak szebb helyek Paráliánál pl:Horvátország gyönyörű.Viszont a szívem oda nem húz vissza.Nem szeretem.Parália a legjobb :))))
Üdv Mindenkinek !!
Talán emlékeztek rá, mi vagyunk,akik egy bizonyos ut.irodánál fizettünk be és a fórumon olvasottak alapján megijedtünk, hogy a Zeus helyett a Lilaló ap.házban kötünk ki .
Mindenkinek köszi érte, hogy közzétette a vele történteket, mi ennek köszönhetjük, hogy végülis egy klassz helyet" intéztünk"magunknak. Nem mesélem el az egész történést, de a lényeg, hogy valóban az ominózus Lilaloban kötöttünk volna ki, ha nem telefonálgatunk annyit, és nem csapunk az asztalra. (no nem szó szerint ).
Akit érdekel az utazási iroda neve, visszanézi az előzményeket.Velük soha többet !!! Végül az Ibusz által bérelt Oceanisban kaptunk szállást, amivel meg voltunk elégedve (bár a konyhaszekrény picurka). Azt azért nem értem, hogy egy utazási iroda hogy meri ezt megtenni az emberekkel a mai világban és ezek után milyen jövőt képzel el magának ?????
Nagyon jól éreztük magunkat, mi is a sokszor emlegetett Smart H.-el kirándultunk, és Ol.Beach-en vacsiztunk és nagyon jó időjárást fogtunk ki .
Szóval a nyaralásunk isteni volt, csak az szomorít el, hogy aki nem olvassa ezt a fórumot, az esetleg lakhat kinn a semmi közepén, kirándulhat dupla pénzért, és ehet jóval drágábban.
Érdemes mindenkinek a saját tapasztalatait ide beírnia !!!
Üdv Mindenkinek !!!!!
Kabuci
Görög est!
Véget ért az idei nyár. A következő szezonra szeretnénk Önnek ízelítőt adni a napfényes Görögország hangulatából. Utazási irodánk egy hamisítatlan, fergeteges, görög estet rendez paraliai partnerünk részvételével, amelyre szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait.
Időpon t: 2010.11.27. 17:00 óra (asztalfoglalás)
Helyszín: Pécs, Szliven étterem
Részvételi díj: 5.000 Ft/fő, (ami tartalmazza a vacsorát, zenés műsort, welcome drink-et
Kérjük, részvételi szándékát a létszám korlátozottsága miatt,
2010. október 27-ig, jelezze irodánknak!
JELENTKEZÉS:
Ikarosz Utazási Iroda
7621. Pécs, Király u. 15.
Tell.: 72/ 510-633, Fax.: 336-467
E-mailil: info@ikarosz.hu
Kynay!
Lehet, hogy van, de én nem találkoztam vele. Ha bűvárkodni akarsz, ne ezt a partszakaszt válaszd. Menj egy kicsit délebbre. Papa Néro környékén már jó. Vagy menj a pelionra.
Sziasztok!
A családdal szeretnénk Paraliára menni Aug. 20után. Mely szálláshelyek nem ajánlottak! Milyen az idő? Dias Zeus utazási irodával mennénk. Megbízhatóak! Jó a fórum. Köszönöm mindenkinek az eddigi rengeteg információt és a továbbiakat is.
villám33 a legtöbb panasz a Lilalo nevü apartmanrol van. (de van aki dicsérte)A Dias Zeus nevü ut.irodárol nem olvastam panaszt.
(de ez nem saját tapasztalat,hanem itt olvasott. Én is jövőre megyek elöször Paráliára.)