Szeretni fogjátok Nei Porit..... ..hogy miért merem állítani, ismerem mindhárom helyet amit említették...hát Paraliától legutoljára úgy búcsúztam hogy soha többet....igazi turistadaráló !
Ha Sartin unatkoztatok, azt megértem, a falu elég pici, bár ha hozzávesszük Sarti beach-et azért már így majdnem duplája ...ami Sarti nagy nagy erőssége a természet körös körül, ha mondjuk Krétát vagy Korfut nem számítom a legszebb kis öblöket itt lehet találni, de tény ehhez robogózni, vagy autózni kell folyamatosan...
Nei Pori azért kedvelt, mert széles tengerpartja van, lassan mélyülő vízzel, csodálatos panorámával mindez, hiszen Közel az Olymposz.
Van éjszakai élet, de ha aludni szeretnél akkor tudsz, mert a tavernák és az alvós helyek elég jól elkülönülnek egymástól, főleg a parti sétányon van élet. Kirándulásra rengeteg lehetőség van, akár szervezetten akár egyénileg..nem messze Theassaloniki, ide akár vonattal is eljuttok.
Az Olymposz kihagyni nagy hiba volna..és viszonylag közel a Meteórák !
Paleios Panteleimonast ki ne hagyjátok !
Ha nyüzsgésre vágysz,menj át a Platamonasba a kisvonattal, mely főszezonban félóránként ingázik....(Platamonas hátránya a part..kavicsos)..este nagy az élet.
Nei Pori jól ellátott..és nem drága, 5 euróért akár már meg tudsz ebédelni egy tavernában..
Hú, de halódik itt minden.
Jamasz írj már légyszi egy kis helyzetjelentést a mi imádott Nei-Porinkról!
Senki nem ír semmit, pedig már mindenki azt várja, hogy ott legyünk.
Ma itt tavasz volt. Hát Porin?
Hú, de halódik itt minden.
Jamasz írj már légyszi egy kis helyzetjelentést a mi imádott Nei-Porinkról!
Senki nem ír semmit, pedig már mindenki azt várja, hogy ott legyünk.
Ma itt tavasz volt. Hát Porin?
Esetleg a "Dumcsin" itt ne, mert megint az orrunkra koppintanak. D
Szia Kata 70, ...Ú Parga is gyönyörű hely .. sajnos ott én még nem jártam, ismerőseim mesélik. Talán annyi ha mozogni , kirándulni akartok majd, a nagy klasszikus uticéloktól kissé messze esik.
És tartozok neked egy kiigazítással , az oldal amit belinkeltem neked átvándorolt ide : tehát infók Nei Poriról itt:
https://sites.google.com/site/neiporivakacio/