Sziasztok!
Bár még nagyon élettelen a fórum,de hátha már az új katalógusok megjelenése kapcsán erre tévedtek.
Mi az idén Paralia mellett döntöttünk(tavaly Sartin voltunk),az Atlantis apartmanban foglaltunk,már azért most,mert januárban él a 10%-os előfoglalási kedvezmény.
Azt szeretném kérdezni,hogy aki tavaly volt az Atlantisban,milyen az apartman,és még mindíg kell e fizetni az 50 eurós kauciót?
Egyelőre ennyi amire kíváncsi vagyok,előre is köszönöm a választ.
Szia ! Mi június végén megyünk a párommal,a Manosba az Apollonnal :)
Az Atlantis az egy kiváló döntés volt . Ti mikor indultok ?
-törölt nick 12762 | #154580 | 2011-01-06 17:08:31 | Válasz a #154456. hsz-ra
A GT-nél olvastad az előfoglalási kedvezményt az Atlantisra? Náluk nem kell kaució a velük szerződött apartmanra. 2x utaztam eddig velük, és tőlem még nem kértek.
biiuska! Köszi,Te ismered az Atlantist?Mi junius 21-től megyünk 2 hétre a Grand Tourssal.
Bitang!
Mi már befizettük a teljes összeget a Grand-nál,így kaptunk 10% előfoglalási kedvezményt,és ha on-line foglalsz,akkor még plusz 3% kedvezmény !
Az 50 eurós kauciót a 2010-es prospektusukban olvastam(de lehet még azelőtt?nem emlékszem),azért érdekelne,hogy aki tavaly ott volt,kellett e fizetni kauciót!
helena, te akkor jártas vagy a grand toursnál.
én azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent az hogy egy apartman egylégterű, kétlégterű?
mondja el vki mert még nem voltunk görögben, és apartmanban sem:)
lényeg hogy mi csak ketten mennénk, és saját szobát akarunk, ennyi:)
csak bezavarnak ezek a légterek...
ahol oda van írva h busszal, ott az ár tartalmazza akkor a buszjegyet is ugye?
Helena | #154628 | 2011-01-08 21:17:51 | Válasz a #154623. hsz-ra
Szia bibibabu!
Az hogy egy légterű az apartman,azt jelenti,hogy az ágyak,a nappali rész -általában szekrény,fésülködő asztal -,a konyhasarok hűtővel,+a fürdőszoba,ill.zuhanyozó egy légtérben vannak.Tehát nem külön nappali,háló,konyha,fürdőszoba,hanem egyben.De ez egy csöppet sem zavaró,már csak azért sem,mert a legkevesebbet tartózkodik az ember az apartmanban.Melyik apartmanban akartok foglalni?
Ha még nincs eldöntve,tudom ajánlani a Pelagos apartmant,mert tavaly előtt mi ott voltunk,és nagyon szép.
A buszos út ára magában foglalja az utazás költségeit,és az apartman árát.
Remélem tudtam segíteni !Ja még annyi,hogy önellátók akartok e lenni,vagy félpanziót igénybe vesztek e?Mi mindíg önellátók szoktunk lenni,mert akkor nem vagyunk időhöz kötve az étkezést illetően,sem időpont szempontjából,és azt eszünk amit mi szeretnénk.
Üdv!
Én is csatlakozok helenahoz, mi az idén megyünk 3X a Pellagosba, úgy hogy tavaly 2x-is ott voltunk és az idén is 2x megyünk. A tulajdonos nagyon kedves, figyelmes, minden esetleges problémát megold azonnal. Ez csendes környék, este nem engedik a hangoskodást. A Grand- szervezzésében utazunk minden évben csak mi nem megyünk busszal.
Ha még kell info szívesen válaszolok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Parália az úticél idén autóval, eddig voltam már Sartin és Nei Poriba busszal, de megfogadtuk, hogy busszal soha többet.
Tudnátok ajánlani utazási irodát és apartmant ? Jah és hogy van-e olyan utazási iroda amelyik elfogad üdülési csekket.
... A tulajdonos nagyon kedves, figyelmes, minden esetleges problémát megold azonnal. ...
"Vaszilisz nem villanyszerelő!"
De a Pelagos és az Atlantis apartmanok tényleg jók, és a fekvésük is optimális. Irodák közül a GT-t és az Ibuszt bátran ajánlom (én már más katalógust meg sem nézek).
Hali! Az internetes foglalás az már működik, én már meg is rendeltem, fizettem neten az idei Paraliai utazást júli és aug sőt a mai napon megkaptam az utazási szerződést is postán.