kispárnát vigyél meg probálj töbször felálni mert akkor elgémberedsz én ezt szoktam csinálni nálam bevát és remmélem holnap is Jó készülödést mi is holnap indulunk
Lafka, jó a programotok:). Tegnap ki voltam teljesen, én is menni akartam.... Még hajnalban is mondtam BéZsének, hogy most itt, most ott lehettek.. De 2 nap múlva mi is Görögo-ban leszünk:).
Most be tudnék vágni egy jó kis olasz fagyit Sartiról De nem csak most, úgy minden nap többször
érdeklődnék a most kint lévőktől, hogy a (Görög megszorításoknak köszönhetően) szeptember 01.-től változik a kinti áfa. 13% -ról 25% ra emelkedik a Tavernák és élelmiszerek forgalmi adója.
Érezhető -e már kinn? (Pl.: Gyros, ha jól tudom tőletek Ovelixnél 2,5 eu volt az most felment már 2,8 -ra?)
Mi 9.-én megyünk, és kíváncsi vagyok, hogy erre a szezonra már lenyelik(mármint az áfa növekedést), vagy mindenki árat emel...
Sziasztok!
Az idõ gyönyorû, 22C este, 34 nappal Az árak nem változtak még a tavalyihoz kêpest. Narancs part tegnap, mintha kicsit takaritottak volna, ès meglepően kevesen voltak. Ma Vorvoruxxx elég sokan voltak, de a viz gyonyorű. tavernàkat veégig ettuk ès még esszuk is. Koktélok a sala-ban és a kaloztanyan a legolcsóbbak. Lidl-be ma elnéztūnk olcsòbba mézes csoki, mazsolabor, stb..... Viszont a Mythos dragább a Sassosos sarga boltnàl az rendesn olcsóbb. Holnap halott väros egyik partja. Bocsi a mafla ujjak, és a cipourro miatti hibákért. Mégvan 5 napunk. kérdezzetek nyugodtan. Lépunk a városba.