Engem igazsag szerint az atkeles erdekelne. Ha dobsz egy privit a blog cimevel vagy beszamalot keszitesz nekem tokeletes mindketto! Elore is koszi a segitseget.
Szia István!
Firában, ahogy bemegyünk jobbra van egy nagy parkoló a kórház után. Általában volt hely. Ha mégsincs haladj tovább és az elsõ üres helynél állj meg. A városba ne próbálj felfelé bemennni, mert akkor majdnem biztos, hogy beszorulsz. Oiában én is a buszmegálló környékét ajánlom.
Nagyon jó utat kívánok nem kis irígységgel: Cilla
Köszi a híreket a FINIKASról Oliva, hát nem dobtál fel...
Kedves István!
Nem olyan rossz hely az a Finikas. A legtöbben jó véleménnyel vannak róla, bár én csak kívülrõl láttam. Nekem tetszett.
A legfontosabb, hogy Santorinin leszel. Én akár a szabad ég alatt is ellennék, csak ott lehetnék. Ne törõdj semmivel. Meglátod, hogy a legkisebb jelentõsége ott a szálláshelynek van. Onnan még senki nem jött haza úgy, hogy ne tetszett volna és ne azonnal indult volna vissza. Én a feleségem szerint mostanáig sem érkeztem haza. A lelkem egy része biztos, hogy ott maradt
Nagyon jó utat kívánok:
Josza
Köszönöm megnyugtató soraid! A tuti beszámolód apropóján sokat gondolunk majd Rátok!
Ilyen még nem volt, szabit vettem ki, hogy rápihenjek a nyaralásra, mert tudom elõre, hogy nagyon kevés lesz az 1 hét..
Igazából pénteken indulunk, csak szerdától vagyunk szabin rosszul irtam be, de már nem akartam kijavítani
A szállásunk vasárnaptól van, de még Athént is megnézzük, úgyhogy tuti mi váltunk titeket
Nálunk is megvan az izgalom, hogy a valóságban milyen csodálatos lehet a sziget, és már alig várom, hogy a szûk kis sikátorok között sétálgatva a tengert bámuljam
Szia Dzsaini!
Jól értem, csak pénteken utaztok? Athénben hol fogtok lakni? Hogy állsz a készülõdéssel?
István már valahol a calderán sétál, vagy éppen csobban egyet a strandon. El is felejtettem neki jó utat kívánni.
Nagyon csöndben vagy írd meg mi van Veled,
Üdv: Josza