Kedves Kleine!
2006-ban voltam Kamariban a Haroula apartmanban. Jó kis hely, közel mindenhez.
Mi nem utcára néző apartmant kaptunk. Az utcára nézők tágasabbak, hatalmas erkélyük is van. Először kicsit szomorú voltam miatta, később már nem bántam. A hátsó két apartman előnye a csend. Ha meg nyüzsire vágyik az ember, csak kilép az utcára és megkapja.
Az apartmanok alatt működik egy autókölcsönző, az ott lakók kedvezményt kapnak (azonos a tulaj).
Josza beszámolójából tudsz ötletet meríteni a programokhoz. Csak annyival egészíteném ki, hogy Kamariból a Fírába sűrűn induló busszal érdemes bemenni és a buszmegállóból azonnal bevágódni a kaldera felöli szűk kis utcákba. Végig lehet menni egészen a felvonóig. Hatalmas élményt jelentő séta! Tömeg nincs (az a bazár felé van), végig lelátsz a kalderára, közben bekukucskálhatsz a lakásokba, szállodákba.
Szia! Ott a szőrős képem alatt van felírva a "Beszámolók"és a "Fotoalbumok"felirat. Ha azokra rákattintasz elolvashatod a beszámolómat, a "Fotoalbumoknál" megnézheted a készült képeket.Egyébként a Haorula ház az Apolloné a Medici Travel csak utazásszervezöként vesz részt az értékesítésben.n Gyakorlatilag az Apollonnal utazol. Az nagyon nívós, megbízható cég.
Javasolom, hogy olvass vissza ebben a topikban. Akár az elejétől is elolvashatod.Minden kérdésedre választ kapsz. De azért, ha van kérdésed szívesen válaszolunk, ha tudunk.
medicitravellal fogok majd menni (Komáromi utazási iroda) haroula apartman lesz.Ha már voltál te ott egy hetet akkor tudsz mondani amit érdemes megnézni. Fira , Oia azokat láttuk de tuti,hogy most is meg fogom nézni.Ha már oia akkor a naplementét megnézted sokan mondják a világ legszebb naplementéjének is .
Kamari is nagyon jó hely. Kb. egy km.a távolság, csak köztük van a Mesa Vouno, ami a sziget második legnagyobb hegye. Kamari mozgalmasabb, bulisabb, Perissának, meg sokkal jobb a strandja. A két hely között kishajó jár. Végül is majdnem mindegy, hogy a szigeten hol laksz, csak ott legyél. Nagyon kicsik a távolságok.
Santorini szerintem is a legszebb sziget Európában, de az biztos, hogy életemben a legszebb hely, ahol jártam. De hivatalosan is Európa elsőszámú turisztikai célpontja. Az Apollonnal mész, vagy önnálló szervezésben. Melyik apartmanházban leszel Kamariban?
Helló! Idén Kamari lesz majd juli 25.-én indulok de szerintem Santorini az a hely ahol az 1 hét gyorsabban megy el sajnos Európába nem hiszem,hogy van szebb sziget nála sőt.....
Sziaszotok!Egymás után a nyolcadik görög utam jön Santorinin tavaly voltam igaz csak fakultatív kirándulás volt Krétáról de az élmény felbecsülhetetlen ezért megyek most egy hétre juli.25-én.Csak annyit tudok mondani aki még nem volt ,és ha megteheti mindenképpen jusson el erre a szigetre.
Szia Kleine!
Mi tavaly nyaraltunk ott két hetet. Fantasztikus volt. Amint tehetem vissza fogok menni. Mi Perissában voltunk elszállásolva, Te hova mész?
Üdv Josza
Sziaszotok!Egymás után a nyolcadik görög utam jön Santorinin tavaly voltam igaz csak fakultatív kirándulás volt Krétáról de az élmény felbecsülhetetlen ezért megyek most egy hétre juli.25-én.Csak annyit tudok mondani aki még nem volt ,és ha megteheti mindenképpen jusson el erre a szigetre.
Üdv Döme!
Holnap utazunk, és miután mi is bérlünk majd 5 napra autót, megkérdezem a deposit ügyet, és megírom a fórumba az eredményt.
Kamariban leszünk - Hotel Alexandra Beach - és a szívünkben minden fórumost magunkkal viszünk. Holnap este mindannyiótok egészségére iszunk majd egy Visontót valamelyik tavernában.
A most ithhonmaradóknak is szép nyarat kívánunk, és ne búsuljatok, ezután majd ti jöttök! SÜSSÖN RÁTOK A NAP!!!
Üdv Döme!
A kutyásnőci santorini.eoldal.hu weboldalán nagyon sok gyakorlati infó van az autó és motorbérlésről. Én is onnan szedtem le vagy 5 oldalnyi anyagot. Mi most szombaton megyünk Santira, Kamariba, és már nagyon várjuk.
Jó nyaralást mindenkinek!
Tudnátok nekem írni a helyi autókölcsönzőkről ? Főleg egyéni tapasztalatok érdekelnének...Találtam, egy online foglalást is bonyolító céget, a honlap szerint minden szép és jó, csakhogy szó sem esik pl. a depositról...(lehetséges lenne,hogy nem kérnek?)Katt ide !
Vagy ha valaki tudna esetleg kedvezőbb ajánlatot...
Hali Anyta! Klímát nem láttam, de ventilátor volt a szobánkban. De nem kizárt, hogy valamelyik apartmanban van. Mi 2 éve voltunk azóta már szerelhettek fel. Úgy emlékszem Suzuki most van a Kostisban,mire Ti mentek Ő már haza ér. majd figyelem,és szólok ha látom a bejelentkezését. Tőle frissebb információt kaphatunk!