Meghiszem azt
Nem biztos hogy ilyen pihenésre vágytak. Ma ránéztem párszor a kamerára, voltak nem kicsi hullámok, és nem éppen barátságos időjárás volt.
Nem is tudom mit lehet ilyenkor csinálni, a szálláson pihengetni talán?
Vagy elmenni egy fakultatívra hátha ott jobb, barátságosabb idő lesz.
Bár ilyenkor lehet az sem valami élvezetes
Most is rálestem a kamerára szép kis felhők vannak megint, bár a kép minőség miatt nem tudom kivenni hogy esik-e az eső.
Mondjuk egy jót vacsorázni még lehet valamelyik tavernában, hátha ilyenkor nincsenek olyan sokan, és nem kell sorban állni sem.
Szerencsére ezt az arcát nem ismertem meg Pargának. Ott létünk alatt végig ragyogó napsütés volt. Egyetlen bárányfelhőcsét sem láttunk az égen, pedig már direkt kerestük, hogy lefotózzuk. Azt mondtam a páromnak, hogy senki nem fogja elhinni nekünk, hogy végig ilyen kék volt az ég!
Ma én is többször rálestem a webkamerára. Egyszer láttam, hogy a hatalmas hullámokkal három ifjú hadakozott.
Jaj,ne is mondjátok, mi június 3.-án megyünk, és már szétaggódom magam, hogy nem lesz túl jó az idő.Ahogy néztem az időjárás-előrejelzéseket....... Addigra már biztos elmegy az a hidegfront, ami most van, de inkább attól félek, hogy nagyon lehűti a tengervíz hőmérsékletét......
Voltam már jún. elején Sartin,ragyogó idő volt, bármikor is mentem az imádott Görögországomba,soha nem fogtam ki hűvös időt...... Most pedig........
Hamarosan már a "második" fecskék is elindulnak (2013.05.27, hétfő), nekik már hát ha lesznek "napernyő szolgáltatók"
Bár lehet megvárják a júniust és majd csak a 3. vagy 4. turnusnak lesz napágy szolgáltatója De szerintem megoldják ezt a kérdést fecske társaink sokkal egyszerűbben a "szolgáltatók" nélkül.
Amikor mi megyünk már lehet össze fele szedik a nap-ágyakat, -ernyőket.
És első fecske társaink által hozott friss adatokat már lehet olvashatjuk itt a fórumon a jövő hét vége felé. Gondolom erre már elég sokan ki vagyunk éhezve.
Semmi gond Scobbyka. Köszi, ha neked így jobb.
Pontosan nem tudom milyen reklámról beszélsz, de biztosíthatlak, hogy ha volt is reklám, az nem volt szándékos.
Nem vagyok egy számítógép guru, sőt inkább úgy is mondhatnám, hogy egy nagyon amatőr autodidakta felhasználó.
Topic OFF:
Én amikor a képeidre kattintok akkor előjön egy előugró ablak, amit ha bezárok megnyit egy másik böngésző ablakot. És a kép mellett két oldalról megjelenő és felette is megjelenő reklámcsíkokra gondolok. Tudom jól hogy nem Te rakod oda a reklámokat, hanem az oldal automatikusan, és ebből tartja fent magát valószínűleg.
Én ilyen célra a Képkezelő.com-ot használom.
Topic OFF vége.