Na asszem ez a vírus, ami mindenkit elkapott, az a "válságláz" lehet Jó utat mindenkinek, és sok szerencsét!! Nektek még nem lesz drágább a sziget az EU-s áfával!
Topodyt, jó nyaralást nektek:) Jók ezek az ízelítő képek:) Már mi is lázban égünk nagyon:)
Írtad, hogy nem sokan voltak a kompon. Ha mi a nagyobbal, Samiba menővel megyünk, és nem érünk oda 1 órával az indulás előtt, lehet belőle gondunk? Ja, hétfőn fogunk menni.
Mi fakultatívval voltunk Ithakán, mindenképpen érdemes megnézni, gyönyörű sziget. Egy picit talán kevesebbet nyújtott, mint amit vártam, hiányoltam az Odüsszeusz-kultuszt és valahogy mitikusabb helynek képzeltem el, de ez betudható a túlzott várakozásnak is. Fakultatívval természetesen rohanósabb, a legjobb egy saját kis bárka lenne, amilyenek a kikötőkben ringatóztak és úgy pár nap alatt kiderülne, milyen is valójában Ithaka. Mindenesetre a parti tavernáknak hihetetlen hangulata van, a kis utcácskák is egyedivé teszik és visszaérve a fotókon láttuk, hogy milyen gyönyörű helyeken voltunk valójában.
Sziasztok !Tettem fel képeket Lekadáról is a fotóalbumba.Tapodyt ,nagyon jó nyaralást ,jók a képek amit feltettél ,fáj a szívem ,hogy mi már nem vagyunk Görögországban!
Ithakát nagyon ajánlom, szerintem nagyon szép és különleges energiájú hely. Mi idén is voltunk ott és bármikor visszamennénk, hiszen kevés a túrista, pici a sziget, csönd van és békés, mesés partjai vannak, Kioni, Vathi nagyon hangulatos főleg Kioni.
Aki szereti a háborítatlan helyeket és a nyugit, annak ajánlott. Samiból 20 perc komppal és nem is drága.
Lassi is jó választás, nagyon közel van mindenhez, amit jó megnézni és maga Lassiban is rengetek gyönyörű part van és látnivaló. Sok az étterem, üzlet kevés, nem bulizós hely hanem kifejezetten pihenős. Közel van Argostoli, ott lehet nyüzsögni és többet vásárolni is, ha ez az igény.
Szép nyaralást kívánok!
Ithakát nagyon ajánlom, szerintem nagyon szép és különleges energiájú hely. Mi idén is voltunk ott és bármikor visszamennénk, hiszen kevés a túrista, pici a sziget, csönd van és békés, mesés partjai vannak, Kioni, Vathi nagyon hangulatos főleg Kioni.
Aki szereti a háborítatlan helyeket és a nyugit, annak ajánlott. Samiból 20 perc komppal és nem is drága.
Lassi is jó választás, nagyon közel van mindenhez, amit jó megnézni és maga Lassiban is rengetek gyönyörű part van és látnivaló. Sok az étterem, üzlet kevés, nem bulizós hely hanem kifejezetten pihenős. Közel van Argostoli, ott lehet nyüzsögni és többet vásárolni is, ha ez az igény.
Szép nyaralást kívánok!