Szia!
A Sassossal szembeni sárga bolt még mindig a legolcsóbb. És a bicaj pedig Sassosnál, az árát nem tudom, mert csak motorokat béreltünk párszor. Az árak szerintem nem drágák, jóval balatoni árak alatt vannak.
Sziasztok
Üdv mindenkinek sajnos újra itthonról. Sarti csodaszép hely valóban és ott repül az idő...majd összehozok egy kis beszámolót hátha a jövőre indulóknak tudok még én is egy-két dolgot mondani. Bár akár még a mostanság indulóknak is, hiszen az idő mé tökéletes és a tenger is meleg
Így igaz! Mi még "csak" a be vagyunk sózva formációnál tartunk. 23.-án indulunk és 10 éjszakát fogunk el tölteni Sartiban. A májusi Korfu-Sidaris egy hét után már nagyon várjuk az őszi Görög kiruccanást is.
Ergó: Várjuk nagyon a beszámolódat!
üdv újra itthonról! Tegnap reggel érkeztünk meg Sartiról. Az út oda vissza - szegedi indulással - 18 óra volt. Kifelé a szerbek szórakoztak 3 órahosszát, de a buszsofőrök behozták, úgyhogy már fél 10-re kint voltunk.
Az idő csodálatos volt, meleg a tenger, gyönyörű a táj. Mi a Stamatis apartmanban voltunk, igényes, tiszta, nagyon szép, csak picit messze van a központtól, úgyhogy egy olyan 20 percet lehet sétálni. Viszont itt a legjobb a part, apró homokos és lassan mélyül. A kaja hagy némi kívánnivalót maga után - bár jelzem pár hetes kismamaként nekem semmi sem olyan ízű és illatú volt. Szóval meg kell válogatni hol eszel. Ajánlanám a Sarti Beachen lévő Blue Sarti éttermet, bent a faluban meg hát az Ovelix gyros verhetetlen. Ja és senki ne hagyja ki a Relax étterem pizzáit (3 pizza 15 euró) Sassos gyrosában csalódtam...ja és Sassosban is, meg úgy a görög emberekben általában...idegbetegek (vagy csak nagyon unják már a turistákat így szezon végén) A Kalóztanya kötelező, isteni koktélok, kedves kiszolgálás és a Kalóztúra is nagy élmény volt. Árak!!!! Hát mivel emelték szept. 1-től az áfát, néhol érezhető a változás. Volt olyan étterem, ahol még nem írták át az étlapot és nem annyit fizettünk, mint azon fel volt tüntetve...no comment! A nagy sárga szupermarketben ne vásároljatok, a kis boltok a nyerők, bár itt is vannak különbségek.
Nagyjából ennyi....vegyes tapasztalatok, rengeteg élmény, gyönyörű hely....ide vissza kell menni....
Ha van kérdés szívesen válaszolok!
Szia!
Most teljesen megkeveredtem. Edddig Sassost dícsérték és a sárga szupermarketet. Most drágább lett, mint a kisebb boltok?
Üdv: Andrea
Andra | #175499 | 2011-09-12 13:35:40 | Válasz a #175224. hsz-ra
Sziasztok!
Az accouweather-re ne adjatok semmi, mert teljesen más időt mutat.
Mi augusztus végén voltunk Marmarason és éjszakára 13 fokokat mutatott és napközbenre is csak 26-okat.
E helyett még éjszaka is 23-25 fok volt és napközben nagy meleg.
Én is legalább két időjárás előrejelzést láttam a következő 1 hétről. Az egyik esőt mondott szombatra a másik napsütést, 2-3 C fokos nappali hőmérséklet különbséggel. Bízzunk benne, hogy még továbbra is gyönyörű, napsütéses idő lesz ott is.
Üdv.: Andrea