Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 666 667 668 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  KissLaszlo | #176156 Üzenet | 2011-10-01 15:39:14 |
liliana80 írta:
Kedves Sarti Imádók !! Beavatna Valaki abba a titokba, hogy mitől is olyan különleges ez a hely ?? 1 órányi séta a falu feltérképezése és a többi dög unalom !!! Ha fürdésre alkalmatlan az idő akkor itt meghalt az élet !!! Várom a cáfolatokat !!??

Hát én sajnállak, hogy elmentél "nyaralni" egy olyan helyre ahol nem tudod jól érezni magad...Hol éreznéd jól magad?

Egyébként egy tipp: ha egy nyugdíjas szezon végi körutazás az álmod akkor ne Sartit válaszd!
  -törölt nick 16363 | #176163 Üzenet | 2011-10-01 23:06:17 | Válasz a #176156. hsz-ra Előzmény #176156
....Régóta évről évre Görögországban nyaralunk.... ebből Sarti 5 alkalommal. Már ismerünk szinte minden appartmant, boltot, éttermet, szóval "haza megyünk".... Van összehasonlítási alapom, mert sokfelé jártam,... de nem hasonlítom semmihez.
Sarti és környéke a szépségek és a nyugalom szigete... s a félsziget természeti szépségei , azok a hegyi sziklák és az öblök találkozásai, az érintetlen partjai, növényzete, leírhatatlanul megragadó.
Aki ezt nem látja benne, akit ez nem érint meg,... az soha nem fogja megérteni a "Sarti Imádókat". -lehetetlen volna őt meggyőzni arról, hogy ez mitől jobb, s azt gondolom ne is próbálkozunk. Ezt vagy egyszerűen érezni kell, vagy nem.-szívvel-lélekkel.
Megértem azt aki másra és máshová vágyik..----hisz akkor Ő nem ide tartozik!!!
Az idén Kefalónián nyaraltunk, ami nagyon nagyon szép volt, sőt más szépségei miatt szebb is mint Sarti, de a Sarti nyaralás hiányzik, ha tehettük volna még oda is elutazunk, nehezen viseljük a hiányát...... s ezzel nem egyedül vagyok így, jó néhány "sartiimádó" van még akik mást is felfedeznek, de Sartira hazatérnek.
---------------------------egy Sartiimádó---------------------------------------
  AniFeri | #176164 Üzenet | 2011-10-01 23:20:49 |
Sziasztok!

Mi tavaly voltunk Sartin busszal, nekünk nagyon tetszett: nyugodt volt, szép a tengerpart és az egész település olyan kellemes, otthonos. Én bárhol unatkoznék, ha egész héten csak egy helyen lennék, ezért részt vettünk 2 fakultatívon is: Meteorák és Thessaloniki. Voltunk a Narancsparton és átsétáltunk a többi Sartihoz közeli öbölbe. Szerintem szuper hely, olyan mintha egy szigeten lennél.
Idén Nei Poriban voltunk, egész más volt. Nekem kicsit unalmasabb, viszont onnan is elmentünk kirándulgatni: Athén, Skiathos, Olimposz. Csak fel kell találnia magát az embernek.
Szeretnék még visszamenni Sartira, hiszen egy csomó program van még, amin tavaly nem voltunk: Szigettúra vagy a Blue Lagoon hajókirándulás, kalózhajó, elmennék Neos Marmarasba és így tovább.
Szerintem, aki jól akarja érezni magát, bármelyik helynek megtalálja a maga szépségét.
  -törölt nick 16363 | #176165 Üzenet | 2011-10-01 23:27:47 | Válasz a #176164. hsz-ra Előzmény #176164
Aniferi....nektek Thesssaloniki hogy tetszett?-ott azért van látnivaló bőven, na és hangulatos frappézók.
  Aphrodite67 | #176166 Üzenet | 2011-10-01 23:36:20 | Válasz a #176163. hsz-ra Előzmény #176163
Csatlakozom az előttem szólókhoz(mármint aki "védelembe"vette Sartit icon_lol.gif Mi is 15 éve Görögo.ba járunk,mindig más helyekre,de ez a hely fogott meg a legjobban.A köv.dolgokkal ha bárkinek a lelkébe tiporok...bocsánat!!!!!!!!Szóval mindig üdülőhelyekre jártunk és járunk,ahonnan már elég sok helyre(történelmi)eljutottunk.Kinek a pap,kinek a papné icon_smile.gif Ha nyaralunk,én sem arra vágyom,hogy múzeumról múzeumra járjak,hanem nézzem az athosi napfelkeltét,sétáljak a reggeli szinte kihalt faluban,feküdjek a parton és hallgassam,hogy morajlik a tenger és még sorolhatnám...ettől függetlenül érdekel a görög kultúra és történelem,ezért is néztük már meg nem egyszer a Meteorákat és Athént!Én sem Sartiba vagyok szerelmes,hanem egyszerűen görögbe...és nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra,mert nagyon sok infot kaptam innen.Ha valaki szezon végén megy nyaralni,akkor meg miért számít arra,hogy "élettel"fog találkozni?????????Miért nem ment akkor valahová bentebb,ahol nincs tengerpart????Tengerpartra szerintem azért megy az ember legfőképpen,hogy fürödjön,de ha rossz az idő,miért csodálkozik rajta,hogy nem tud mit csinálni??????Én olvasgattam rendszeresen a Nei Pori,Parália ,stb.oldalakat,és megjegyzem(BOCSÁNAT)hogy N.Pori nekem nem jött úgy be,ahogy az ottaniak írnak róla,mégsem véleményeztem negatívan.Megjegyzem:Bárcsak mehetnék oda is!!!!! icon_smile.gif
Szóval hagyjuk már meg mindenkinek az érzéseit és ne romboljuk negatív kritikákkal!!!Sarti csodálatos hely,és ha nincs is túl sok látnivaló(bár 1 hét kevés,hogy feltérképezd a környékét)de az érzés,ami ott hatalmába kerített,az mindent felülmúlt számomra icon_smile.gif Ha tehetem majd,valószínű,visszajáró vendég leszek icon_lol.gif
  -törölt nick 16363 | #176168 Üzenet | 2011-10-02 00:07:37 | Re:
[quote="aphrodite67
Szívből kívánom nektek hogy eljussatok Sartira ... amikor csak szeretnétek.
  AniFeri | #176169 Üzenet | 2011-10-02 08:50:11 | Re:
Sacies írta:
Aniferi....nektek Thesssaloniki hogy tetszett?-ott azért van látnivaló bőven, na és hangulatos frappézók.

Szia!
Nekem nagyon tetszett Thessaloniki, igazi hangulatos, tengerparti nagyváros sok látnivalóval: Rotonda, Diadalív, Fehér Torony, szebbnél szebb templomok (rengeteg van), a tengerparti sétány és gyönyörű a kilátás a fenti várfaltól.
  Aphrodite67 | #176171 Üzenet | 2011-10-02 13:09:18 | Válasz a #176168. hsz-ra Előzmény #176168
Nagyon kedves vagy,köszönöm icon_smile.gif
Igazad volt,aki nem tud Sartin átérezni-átélni dolgokat,annak hiába is magyaráznánk...szívvel-lélekkel...IGAZ icon_lol.gif
Szerintem mi is megyünk még más helyekre is(meg vágyom is rá,hogy újabb helyeket lássak)de soha nem fogom és nem is lehet őket összehasonlítani,mert mindegyiknek megvan a maga varázsa és szépsége...de Sartira haza fogok menni és térni,úgy érzem icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif
  MUKICOM | #176183 Üzenet | 2011-10-02 15:57:30 |
Sziasztok Mindenki!!!
Mi a párommal ma érkeztünk haza Sartiról!!icon_sad.gif((((
Végig 30 fok körül volt az idő,a tenger pedig 23 fok!!!!
A jó idő ellenére is körbe jártuk gyalog Sartit és robogóval egész Sithon félszigetet!!!!!
Én már előzőleg írtam, hogy aki nyüzsit akar és pörögni, könyörgöm legyen már esze és ne utószezonba menjen!!!!
Szerintem fantasztikus hely,pedig én is már nyaraltam Athénben,Paralián,Krétán és mégis kiállok Sarti mellett!!!!
Bolond az, aki utószezonban csodát vár egy amugyis nyugis, eldugott kis falucskától!!!!!!
Aki a kicsit nem becsüli......
  Aphrodite67 | #176185 Üzenet | 2011-10-02 16:24:47 | Válasz a #176183. hsz-ra Előzmény #176183
Jaj de jó írtál és szívből szóltál icon_smile.gif Ez a titok nyitja...utószezon!!!!
Szerintem eléggé "meghal" minden bármelyik tengerparti településen utószezonban!Mi még soha nem voltunk ilyenkor,mindig a legcsúcsabb szezonban,de panaszra soha nem volt okom és időm sem(még akkor sem,ha elvétve borongósabb volt az idő)!!!
Örülök,hogy ti még most szept.végén is jól éreztétek magatokat és megtaláltátok a szépséget Sartiban icon_smile.gif Így kell ezt icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif
  Gudli | #176189 Üzenet | 2011-10-02 17:49:06 |
Én úgy gondolom, hogy ha valaki kiválaszt egy helyet az utazásra, az a minimum, hogy kicsit tájékozódik, utánaolvas a helyi adottságoknak, a hely által felkinált lehetőségeknek. Erre ez a fórum kiválóan alkalmas. Az tuti, hogy ha valaki a Sarti beach-en foglal szállást, az távol esik a központtól és csak egy jó kis sétával éri el. De szerintem a nyaralás idején ez nem okozhat gondot. A nyaralás arról szól, hogy ráérünk, nem sietünk sehová, tehát a napi séta a központig és vissza belefér. Abban is egyetértünk, hogy utószezon csendesebb, nyugisabb. Sok hely bezárja kapuit. De ez mindenütt igy van. Amellett az időjárással is számolni kell ebben az időszakban. Nagyobb eséllyel lehetnek hűvösebb, esősebb napok. Én már sok helyen jártam Görögországban, de még olyan hely nem volt, ahol nem éreztem volna jól magam. Minden helynek megvan a maga szépsége, varázsa. Minden helyet másért szeretünk. A recept egyszerű. Azt kell keresi és meglátni az adott helyben, ami szép. Olyan hely nincs, ahol minden rossz és csúnya. Voltam már Toroniban szeptemberben. Alig voltak a parton. Csak minden ötödik étterem volt nyitva és egyetlen egy super market. Ajándékboltok nem voltak és mégis nagyszerüen éreztük magunkat. Egyébként Sarti gyönyörű. Ha száz embert megkérdeznénk 99-nek tetszene, ebben biztos vagyok.
  Aphrodite67 | #176190 Üzenet | 2011-10-02 17:54:27 | Válasz a #176189. hsz-ra Előzmény #176189
Minden mondatoddal egyetértek és támogatom kedves Gudli icon_smile.gif
  Gudli | #176191 Üzenet | 2011-10-02 18:08:29 |
Aphrodite67 köszönöm!
Csak még egy gondolat. Nyilván sokan anyagi szempontból választják az utószezoni nyaralást. Nincs is ezzel semmi gond, de akkor általam, a fentekben leirtakkal számolnia kell. Valamait valamiért!
  MUKICOM | #176194 Üzenet | 2011-10-02 19:31:31 | Válasz a #176191. hsz-ra Előzmény #176191
Gudli!!!!!!
Számból vetted ki a szavakat!!!!! icon_wink.gif
  MUKICOM | #176195 Üzenet | 2011-10-02 19:31:31 | Válasz a #176191. hsz-ra Előzmény #176191
Gudli!!!!!!
Számból vetted ki a szavakat!!!!! icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 666 667 668 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu