Szia Vojandi!
Nagyon kedves tõled, hogy szép nyaralást kívánsz, de még itthon vagyok:-(én csak 28.-án utazom:-)
Böbyék már kint vannak a Hõsök terén, lehetnék már én is ott a bõröndjeimmel...
Sziasztok!
Én és a barátnõm is júl 21-én megyünk Tolo-ba! Mi a Vassalosban leszünk. A Hõsök teréröl indulunk.
Mi már készültün fakultatív programokkal is.
szia Brigusz! Mi is júl. 21.én megyünk a párommal az Apollon travellel! A Hõsök terén szállunk fel és elvileg a Barbaressában leszünk, a Marinából tettek át minket!
nagyon nagyon várjuk, de már közeleg..:)mikor lefoglaltuk még fél év volt, ahhoz képest ez a 2hét semmi..
Kedves uj fórumosok! Többször elmondtuk már, de úgy látszik nem elégszer: Légyszi kicsit olvassatok vissza, mielõtt kérdeztek, mert tényleg írtunk már róla a 73. oldalon. A képen látszik is, az a sárga épület, a bougenvillákkal. Alul egy taverna van, fölötte pedig a szobák. Sajnos az Apollonos szállások nem a tenger felé néznek, hanem a hegyre, ill. a fõutca alatti kis utcára. Mi a 108-asban voltunk, annak egyik ablaka a tengerre néz, de az erkély az már nem. Nem rossz hely, de ami gond volt, hogy sehol sincs szúnyogháló, ezért kûzdöttünk a szúnyogokkal és legyekkel rendesen!
Ha van még kérdésetek, szivesen válaszolok.
Breki!
Lenne még egy kérdésem a motorcsónak bérléssel kapcsolatban...van mentõmellény a csónakban? A barátnõm kissé be van......, de ha van mellény akkor õ is bátrabb, igaz arra gondoltam, hogyha nincsen veszek neki karúszót, hogy biztonságban érezze magát. Elképzeltem ahogy a motorcsónakban ül karján tegyük fel micimackós karúszóval:-Dhát elég vicces....
Bocs!
Rossz volt a megfogalmazás! Azt tudjuk hogy milyen programok vannak Toloban, mely napokon és mennyibe kerülnek. Vannak akik szeretnek elõre tervezni.