Nekem Kitty azt irta van törölközõ, mondjuk mi azért viszünk is!mikróról nem irt de vízforraló van.Szerintem kérdezd õt, mert már volt ott és biztos tudja van e mikró!
mi is a Barbaressába megyünk júl.21én indulunk!
Deven!
Szerintem vigyetek türit, mégha van is az apartmanban, nem hiszem, hogy egészséges mások álltal is használt törölközõbe törölközni, mégha a lehetõ leghigénikusabb módon is van kitisztítva....de ez csak az én véleményem....
Valaki nem volt BBQ túrán ( Blue Lagune túrán), naon érdekelne milyen?
Valószínû igazad van Breki, hiszen Hydra-ra eleve hajóval megyünk és még gyöngyszemet is látunk, ennek a BBQ-nak meg szerintem a hajókázás a lényege...és a szép kék öblök, gondolom én....., csak mi úgy terveztük, hogy 4 fakultatív progira befizetünk, ezek között van Hydra, Nafplio by Night a másik kettõt még nem szavaztuk meg, ill. barinõm Athénba is el akar menni(de én meg nem olvasva itt a tapasztalatokat, hogy szinte alig látnánk belõle valamit, mert rohanás lenne az egész) szóval azért is érdekelni milyen a BBQ, hogy tudjunk mérlegelni, lassan mi is indulunk és nem ott kint akarjuk eldönteni hová megyünk, ha már ennyi hasznos információt megtudtam, elõre is meg tudjuk szervezni a nyaralást....
Már most tudom mennyire kevés lesz a 8 nap, nagyon bánom, hogy nem tudunk két hétre menni.....
Azt nem tudom, hogy most milyen a BBQ-túra, de én voltam ezen Tolóból még 1997-ben. Akkor kb. a falu közepén lévõ mólóról indult egy kis hajó valamikor reggel, mellyel elmentünk egy Nafplion közelében lévõ csendes, hullámoktól mentes öbölbe. Amíg fürüdtünk, addíg a hajó legénysége készített suvlakit és görögsalit ebédre. Ez és korlátlan mennyiségû bor fogyasztása benne volt az árban. A hajó személyzete nagyon kedves volt és görög tánccal is szórakoztattak minket. Nagyon jól éreztük magunkat, kitûnõ volt a hangulat. A hajó kapitánya egy igazi mókamester volt. Miután itt felszedtük a horgonyt, kikötöttünk még a Tanítók szigetén. Ez egy lakatlan sziget, de gyönyörû a kilátás a domb tetejérõl. Délután értünk vissza Tolóba, majd még az nap este elmentünk a Nafplion by night útra, ami emlékeim szerint este fél kilenckor indult a nagy kikötõbõl.