Kedves Agni Tolo!
Elõre is köszönjük. Egyébként én pontosan tudom, hogy ki vagy, és még találkoztunk is. Te vagy Toloban az egyetlen igazán jó telepített idegenvezetõ. És még aranyos is vagy!!!
Üdv: Josza
Látom, sokan elmentek már délre, ahogy picit hûlt a levegõ itthon
Remélem Breki is rendben megérkezett, vagy már tovább is állt Hydrára?!
Mostanában a lakásfelújítással elhavazódtam, de a beszámolóm kész, a kopasz verziót felnyomtam a Hurrá Nyaralunk weboldal élményjátékába:
https://www.hurra-nyaralunk.hu.....mke=&nick=
Ha esetleg vki arra járna, beregisztrálna és nyomna ajken-re egy szavazatot, annak nagyon örülnék! Görögország, 2. oldal, jelenleg a 3. vagyok felülrõl. Tolo képe van elöl (a Kék kápolnától).
Mindjárt küldöm Jox-nak, hogy ide is pakolja be...
AngiTolo, most látom, hogy te is szerepelsz az egyik fotón (Epidaurosz-munka közben), ha kell, elküldöm priviben a linket!
Szia.Telen itt nagy csend van , ami egy darabig jol is esik, jokat lehet setalni a tengerparton , sokat lehet aludni, es vegre lesz idom olvasni...
Jossz jovore is?
Nagyon köszönöm az információt! Ha netán találkoznál velük mondd meg nekik légy szives, hogy a Josza és a Cilla üdvözli õket és jó további utat kíván.
Üdv: Josza
Szia. Atadtam az udvozleteteket, es ok is udvozolnek mindenkit.
Nem bánnám, ha Tolora mennénk vissza jövõre, de barinõmmel szeretnénk eljutni a lehetõ letöbb helyre Görögországban, így minden évben máshová tervezzük, de soha nem mondom, hogy soha, mert lehet egyszer vissza visz oda az utam:-) Egyébként majdnem vissza mentem, most szeptemberben, csak nem volt kivel, meg hát közbe jöttek más dolgok is, ami persze nem baj, mert jó dolgok ezek:-)
Kriszti is ott van még? Gondolom mostmár nincs akkora hajtás, mint mikor mi voltunk kint? Jó sokat dolgoztatok...
Végre megjött a levelünk az Apollontól ,és vissza kapunk egy kevés pénzt az egy heti Stavros Apartman befizetett pénzéböl.Igaz nem sok ,mert csak méltányosági alapon kaptuk ,de szerintem ez is valami,legalább elismerték ,hogy hibáztak,fõleg az idegenvezetésben.
Csak ma találtam rá erre a topicra, de nagyon sok hasznos dolgot olvastam.
Én szept. 19.-én utazok az IBUSZ-szal Tolo-ba a Thetis apartmanjába.
Jön valaki ebben az idõpontban?
Annyi kérdésem lenne hozzátok.
A buszra tényleg csak egy kézitáskát és egy bõröndöt engednek fel?
Mert vinnék ásványvizet.
4-5 óránként megállnak?
Hogy öltözzek, mivel itthon elég gyatra az idõjárás, kint meg gondolom én sokkal melegebb lesz?
Mennyi kb. egy kétfõs nagyebéd a kinti éttermekben?
Elnézést a sok kérdésért.
Voltam már Krétán, Cipruson, de oda repcsivel utaztam és All Inclusive-ban ettem-ittam.
Szia Bala!
Bár én busszal már 11 éve, hogy Tolóba utaztam, de akkor semmiért és semmilyen mennyiségért nem szóltak a busznál...és mi aztán fel voltunk pakolva rendesen, annyi csomagunk volt négyõnknek, mint 8 másik embernek. A legkényelmesebb szabadidõruhában vagy valami laza farmerben utazni. Éjszakára nem árt, ha van nálad a buszban egy vékony takaró (lehet strandtörölközõ is - ezzel spórolsz helyet). Mi pakoltunk be a hátizsákba sortnadrágot is, és amikor reggel megálltunk, átvettük azt a hosszú naci helyett. A nyaralásra fõleg nyári dolgokat vigyél, de azért estére valami melegebbet is.
Nálunka busz 4 óránként megállt, éjszaka viszont nem, akkor hajtott ezerrel.
Egy étel ára 6 és 10 Euro körül mozog átlagban, az italok drágák, így két ember átlagban 20 Euróból ebédel étteremben.
Szia AgniTolo !
Mi 25-én indulunk, a görög körútra. Elõször Stavrosban, majd Athénban, majd Tolóban lesz a szállásunk. Mivel mi még csak fõszezonban voltunk nyaralni, nem tudom, mire számíthatunk, az idõjárásban. Most milyen idõ van kint? Ha nem vagyunk fázósak, akkor is vinnünk kell melegebb ruhákat? Lenne még egy kérdésem, okt,1.-én van egy szabad napunk, ami szerda, akkor van Hydrára kirándulás ? Nagyon szeretnék elmenni.