Nem vagizásból,de néhány helyen jártunk 10 évalatt/Thassos,Pefkochori,Evia,Sarti,Nei Pori,Kamena Vourla,Ol. Beach,Vrasna,Skopelos.../.Mind gyönyörű a maga nemében,hisz GÖRÖG.De ahhoz fogható,mit Parga nyújt egyik sincs.Látvány,hangulat,lelki nyugalom és feltöltődés mind együttvan.
Nemááá...Skopelosnál is jobb volt? Banyek...Skolpelos a következő pár év tervei között van, és sokat várok tőle.
Fiúk-lányok!
Nem tudja valaki,mi a neve annak az étteremnek,ami Pargán a Coop bolt szomszédságában van? Kockás terítős,lugasos családi étterem.A Coop és az étterem között vezet le egy kis út a Piso Krioneri felé.....
Nem jut eszembe,pedig isteni hely volt,olcsó és finom ...
Szia Mirza!
Nem a parti étteremre gondoltam,hanem ami pont a sarkon van,a Coop-al szemben. (A Coop bejáratával szemben.)
Ott nem volt élőzene,kis egyszerű hely,a mama főzött,a fiú pincérkedett..... Szerintem sokminden ott volt a legolcsóbb és legfinomabb Pargán,és ott volt a leghelyesebb pincér !
Tegnap kicsit el voltam havazva ezért nem voltam fent Voltam az utazási irodába de majd csak a héten és jövőhéten jönnek a katalógusok és szomorúságomra rengeteg időpont be van telve PARGÁRA Már most..... Valahol van még hely de ugye párom szabija miatt meg nem intézkedhettünk előre... De ma megkérdezte és pénteken megyünk be az irodába kiválasztani mi valami pargai utat ha az nem lesz akkor NEi Porit ajánlották Én pargára gyúrok Szóval majd pénteken megírom hogy mire jutottunk mi lett a döntés!!MErt én mondtam páromnak az sem érdekel ha 15km-t kell gyalogolni a strandra a szállótó akkor is PArgára szeretnék mert a képek láttán beleszerettem:$ Meg amiket írtatok is!!!!
#1550142011-01-18 18:20:20 Válasz a #155008. hsz-ra
Szia!
Ne add fel és irány Parga!!!Érdeklődj mind a 3 utazási irodánál(Walter Travel, Apollon, Aeolus) aki Pargára utaztat. Amúgy az Aeolus magyar katalógusa holnap jelenik meg
Bucuska!
Csak ismételni tudom Vio sorait.
Ne hagyd magad,semmi Nei Pori!!!
Mutass a párodnak Pargáról képeket,majd utána mutasd meg neki Nei Pori-t..... Óriási különbség......
Ne engedd,hogy az utazási iroda rábeszéljen Nei Porira,csak rátok akarja sózni,mert az egy kevésbé szép,és ezért kevésbé kedvelt úticél.... ott semmi nincs,Pargán meg már a látvány is magáért beszél.
Várjuk a fejleményeket.
Csak azért ismétlem meg Theia szavait,hogy nagyobb nyomatékot adjak:ne hagyd magad rábeszélni másra,mint Parga!!!!!Meglátod,ha ott leszel,hálás leszel mindenkinek,aki segitett a döntésben!!Irány Parga!
Boldog Új Évet mindenkinek!
Az idei évben Pargára szeretnék egy nyaralást tervezni,tavaly és azelőtt Sartin voltunk, az már uncsi.
A képeitek alapján Parga is jó választásnak tűnik:)
Lenne néhány kérdésem és a segítségeteket szeretném kérni!
Milyenek az árak Pargán? Mennyi költőpénzt érdemes vinni két főre?
Milyen mély a víz?(ugyanis nem tudok úszni,sajna)
Aki esetleg volt autóval, kb, mennyi időre kell számítani,míg kiérünk megszállás nélkül?(Szolnok megyében lakunk)
Autópályadíjak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép estét mindenkinek!
Boldog Új Évet mindenkinek!
Az idei évben Pargára szeretnék egy nyaralást tervezni,tavaly és azelőtt Sartin voltunk, az már uncsi.
A képeitek alapján Parga is jó választásnak tűnik:)
Lenne néhány kérdésem és a segítségeteket szeretném kérni!
Milyenek az árak Pargán? Mennyi költőpénzt érdemes vinni két főre?
Milyen mély a víz?(ugyanis nem tudok úszni,sajna)
Aki esetleg volt autóval, kb, mennyi időre kell számítani,míg kiérünk megszállás nélkül?(Szolnok megyében lakunk)
Autópályadíjak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép estét mindenkinek!
Szia Csendyke!
Parga tényleg jó választás volt!
Először is azt tudom mondani,hogy olvasd vissza a fórumot,lehet,kicsit időigényes,de így minden infót meg lehet tudni.....
Valamint használd a keresőt itt a lap alján,és úgy gyorsan megtalálod azt,amire kíváncsi vagy.
Érdemes a Beszámolók között is rákeresni Parga-ra,ott azoktól olvashatsz infókat,akik már jártak ott.
Árak: szerintem nem nagyon térnek el a szokásos görög áraktól,bár van,ami drágább..... Költőpénz meg teljesen relatív,kinek mennyit "bír" a pénztárcája. A víz: én sem tudok úszni,de mégis a Valtos-on áztattam magam állandóan,szerintem annyira nem mélyül gyorsan,én max. vállig mentem bele ... A három strand: Valtos: legnagyobb,legszebb.Homokos,apró kavicsos,a vízben egy keskeny sávban kavicsos csak,én ezt a strandot szeretem a legjobban.
Kryoneri:városi strand, elég keskeny,nyáron eléggé zsúfolt,de szemben a kis sziget....
Piso Kryoneri: a legkisebb strand,szép nagyon,de nekem túl kavicsos.(Elég nagy kavicsok voltak néhol.)
Autós dolgokat nem tudom,mert mi busszal mentünk,de szerintem kb. 15 óra alatt le lehet érni,de majd jönnek a többiek,akik ezt meg tudják mondani....
Addig is OLVASS !
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál
Ígérem, minden tanácsot megfogadok, és szorgalmasan olvasok!
Köszönöm mégegyszer és az autósoktól pedig várom a válaszokat!
Sziasztok!