Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7306
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164768 Üzenet linkje2011-06-07 21:50:38  Re:

ildima írta:
... a Sakis villába megyünk aug.12-től. Tudsz infót , milyenek a szobák? Van-e erkély, messze van-e a Valtos?Emeleten vannak-e a szobák? Minden érdekelne és ha volna fotód a szobákról és a környékről megköszönném icon_biggrin.gif

Szia Ildima!
Gaby 955 mindent megírt, amire kíváncsi vagy. Én felajánlom a Pargai nyaralásomon készült fotóalbumomat, amiben sok kép van a Sakisról is.
https://picasaweb.google.com/sz.cilla/Parga2007OktBer#
Jó böngészést, készülődést!
Üdv: Josza

# 7307
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164769 Üzenet linkje2011-06-07 21:52:21 

Bucuska19 írta:
Szia Theia icon_smile.gif Igen Én vagyok az Bucuska icon_razz.gif icon_biggrin.gif Csak bekellett regiznem mert nem engedte beírni az úti célt :S És ezért így újra regiztem icon_biggrin.gif NAgyon nagy izgalommal vagyok vagyunk icon_smile.gif MA vettük át a részvételi jegyeket kaptunk az irodátol is egy térképet aminek a hátulján információk vannak icon_razz.gif Annyira izgulok hogy már gyomor ideg jön rám ha róla beszélek icon_smile.gif De már nem sok van hátra:P 6 nap icon_smile.gif icon_biggrin.gif JAj azt valaki nem tudja hogy a buszon lehet-e wifizni icon_biggrin.gif :$ ?????

Sejtettem,hogy te vagy az, Bucus..... icon_biggrin.gif
Olyan jó Nektek, már nemsokára indultok!
Nekünk még odébb van....

Tényleg, az irodában rákérdeztek, hogy hol szeretnétek ülni, mondtak ezzel kapcsolatban esetleg valamit? Mert engem most ez izgat, hogy pl. mi hárman hová leszünk majd ültetve,hogy mindenkinek jó legyen.... Minket még nem kérdeztek.....

Wifiiii ?!?
Micsoda luxusigények..... icon_wink.gif icon_twisted.gif
Örülj, ha aludni tudsz majd ülve, és nagyon remélem,hogy nem olyan utasokat fogtok ki az előttetek lévő ülésekre,mint mi tavaly.... icon_eek.gif icon_lol.gif

# 7308
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164770 Üzenet linkje2011-06-07 21:58:26  Válasz a #164767. hsz-ra Előzmény #164767

Ennek igazán örülök!!! icon_lol.gif
Tényleg izgi lehetett.
Éppen mostanában olvasgatom vissza a tavalyi hozzászólásokat, és nekem is azért az volt a véleményem, mint brekinek is, hogy egy teljesen új helyen, az első hetekben, nem csoda, hogy nincs az idegenvezető a helyzet magaslatán.
Bár természetesen értem én az utastársak méltatlankodását is, de talán én amúgy is, az élet más területein is kicsit empatikusabb, elnézőbb vagyok sok mindenben.
Olvastam azt is, milyen nagy elszántsággal "küzdöttél" a korfu-i kirándulásodért. icon_smile.gif Most írod, hogy csak elmentél. Na, és milyen volt? Mert mi is tervezzük, hogy bérelünk autót, és körülnézünk Korfun. Még az is lehet, hogy megpróbálunk egy éjszakára szállást keresni, és csak másnap visszajönni.
Mi Pestről indulunk, és a Bakas-ban leszünk.

# 7309
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164777 Üzenet linkje2011-06-07 22:23:32  Re:

pévi írta:
Ennek igazán örülök!!! icon_lol.gif
Tényleg izgi lehetett.
Éppen mostanában olvasgatom vissza a tavalyi hozzászólásokat, és nekem is azért az volt a véleményem, mint brekinek is, hogy egy teljesen új helyen, az első hetekben, nem csoda, hogy nincs az idegenvezető a helyzet magaslatán.
Bár természetesen értem én az utastársak méltatlankodását is, de talán én amúgy is, az élet más területein is kicsit empatikusabb, elnézőbb vagyok sok mindenben.
Olvastam azt is, milyen nagy elszántsággal "küzdöttél" a korfu-i kirándulásodért. icon_smile.gif Most írod, hogy csak elmentél. Na, és milyen volt? Mert mi is tervezzük, hogy bérelünk autót, és körülnézünk Korfun. Még az is lehet, hogy megpróbálunk egy éjszakára szállást keresni, és csak másnap visszajönni.
Mi Pestről indulunk, és a Bakas-ban leszünk.

pévi !
Osztom a véleményedet,biztos,hogy idén- ha ő lesz az idegenvezető- már sokkal tapasztaltabb,harcedzettebb lesz,mint tavaly. icon_smile.gif
Igen,voltunk Korfun a Walter Travel saját szervezésű útján.
Csodás volt,bár az időjárás nem fogadott kegyeibe,volt hogy szakadt az eső,volt, hogy sütött a Nap.
Sissy kastély,és városnézés volt a program,de elmosta az eső,és közös megegyezéssel korábban hazamentünk Pargára,sajnos kevés volt az az idő,tényleg egy nyaralás kell a szigetre,és most jöhetsz Breki,hogy Te megmondtad.... icon_twisted.gif icon_wink.gif
Amikor a Vlacherna-nál mentünk busszal,alig lehetett látni az esőtől a kis templomot..... icon_sad.gif
De idén újra szeretnénk egyénlileg átmenni.Bérelünk kocsit,letesszük az Igoumenitsa-i kikötőben,és átkompolunk Korfuvárosba.
Azt tudnod kell,hogy bérelt autót nem engednek átvinni, kompra sem engedik fel, tehát nem lehet vele elhagyni a szárazföldet.
Először mi is úgy terveztük,hogy átmegyünk kocsival,de sajnos nem kivitelezhető.... icon_sad.gif

Tavalyi beszámolómban olvashatod a kirándulást és a képeim között találsz Korfuvárosról is képeket,itt alul a fotóalbumos címemen. icon_wink.gif

# 7310
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164779 Üzenet linkje2011-06-07 22:31:49  Re:

Én felajánlom a Pargai nyaralásomon készült fotóalbumomat, amiben sok kép van a Sakisról is.
https://picasaweb.google.com/sz.cilla/Parga2007OktBer#
Jó böngészést, készülődést!
Üdv: Josza[/quote]

Szia Josza!
Nagyon jók a fotóid!
Hogyhogy ilyen ilyen későn (októberben) voltatok Pargán?

# 7311
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164782 Üzenet linkje2011-06-07 22:43:52  Re:

Azt tudnod kell,hogy bérelt autót nem engednek átvinni, kompra sem engedik fel, tehát nem lehet vele elhagyni a szárazföldet.
Először mi is úgy terveztük,hogy átmegyünk kocsival,de sajnos nem kivitelezhető.... icon_sad.gif

Tavalyi beszámolómban olvashatod a kirándulást és a képeim között találsz Korfuvárosról is képeket,itt alul a fotóalbumos címemen. icon_wink.gif[/quote]

Hát persze! Most, hogy mondod, már régebben olvastam a beszámolód, és a fotóalbumod pedig már szintén megnéztem korábban is.
Nagyon jók a fotóid!

# 7312
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164783 Üzenet linkje2011-06-07 22:47:13  Válasz a #164777. hsz-ra Előzmény #164777

Hát az elszomorít, hogy nem vihetjük át az autót, de tulajdonképpen gondolhattam volna. icon_cry.gif
Na, majd meglátjuk, hogy hogy legyen.

# 7313
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164786 Üzenet linkje2011-06-07 22:58:47 

Köszi szépen,nagyon szeretek fotózni, bár jobb gépem lenne,mint a mostani.... icon_sad.gif

Csináljátok úgy,mint majd mi.
Kocsival Igoumenitsa-ig,otthagyjátok a kikötő előtt egy jó kis helyen az utcán.
Jegyet vesztek,van,hogy félóránként is van komp.
Van több jegyárusító bódé,kinézitek a Kerkyra-ba menőt.
Ha nem tudjátok,mikor jöttök vissza,akkor célszerű csak odafelé megvenni a jegyeket,mert ha retúrt vesztek,akkor csak ugyanazzal a komptársasággal jöhettek vissza is,akinek a jegyét megvettétek.
Leszálltok a kompról Korfuvárosban,és balra, végigmehettek a tengerparti sétányon, és már a központban is vagytok. Régi Erőd,Új Erőd,Esplanada tér,sikátoros utcák...... érdemes nekifeküdni Korfuvárosnak, infókat gyűjteni,tavaly én is azt tettem.
Egy nap kevés,de a fontosabb látnivalók megnézhetők.
Majd este vissza komppal Igoumenitsa-ba, és remélhetőleg az autó is ott lesz,ahol hagytátok. icon_smile.gif
De abbahagyom,mert ez a Parga topik. icon_biggrin.gif

# 7314
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164788 Üzenet linkje2011-06-07 23:02:48 

O.K. Köszi előre is az infokat.
De majd ráérünk akkor személyesen megbeszélni ezeket, hiszen útitársak leszünk. icon_smile.gif

# 7315
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164803 Üzenet linkje2011-06-08 09:22:58  Válasz a #164760. hsz-ra Előzmény #164760

Szia Gaby!
Köszönöm a tájékoztatás! Nagyon hasznosnak tűnik. Már nagyon várjuk az indulást! Remélem jól fogjuk érezni magunkat. Nektek is szép nyaralást kívánok. Üdv. Ildi

# 7316
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164805 Üzenet linkje2011-06-08 09:47:10  Válasz a #164768. hsz-ra Előzmény #164768

Nagyon köszönjük a csodálatos képeket és már nagyon várjuk, hogy élőben is láthassuk ezt a CSODÁT!
Üdv. Ildma

# 7317
Bringa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164817 Üzenet linkje2011-06-08 11:31:59 

Sziasztok! Mi 11 nap múlva indulunk Pargára, a Margarita Apartmanban fogunk megszállni. Tudtok róla valamit? Esetleg volt már ebben az apartmanban valaki? A neten csak pár kép van fent róla, valamelyiken medencésnek írják, máshol meg sem említik a medencét... stb. Köszi a segítséget!
# 7318
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164820 Üzenet linkje2011-06-08 11:45:52  Válasz a #164817. hsz-ra Előzmény #164817

Szia bringa!

Az oldal alján lévő "Kereső"-be írd be, hogy Margarita apartman, és kidobja összeszedve az összes eddigi margaritás hozzászólást.

# 7319
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164826 Üzenet linkje2011-06-08 12:54:33  Re:

pévi írta:
Hogyhogy ilyen ilyen későn (októberben) voltatok Pargán?

Kedves Pévi és Ildima!
Örülök, hogy tetszettek a fotók,remélem Ildinek sikerül segíteni vele. Abban az évben sokat betegeskedtem és nem tudtunk nyaralni menni. Le kellett mondanunk betegségem és az amiatt kialakult anyagi krach miatt egy már befizetett korfui utat is. Az Aeolus hirdetését látta meg a nejem a neten, amiben októberben szuper last minut utat hirdetett az utolsó két hétre Pargára, úgy hogy az utolsó pillanatban jelentkezett rá, és két napra rá már utaztunk is. Gyakorlatilag a kórházból mentem akkor Pargára. Ott lábadoztam és mondanom sem kell napok alatt teljesen rendbe is jöttem. Hihetetlenül jó idő volt. 28 32-fok között. Két esetben volt olyan igazi tengermelléki vihar, egyébként kifogástalan. a tenger is még meleg volt. Minden nap fürödtünk. Nem volt zsufoltság. Minden olyan simogató és kellemes volt. Nem ez volt az egyetlen eset, hogy ilyen későn utaztunk. Szintén októberben voltunk Mykonoson is és ott is kiváló volt az idő, sőt szilvesztereztünk is háromszor Stavrosban és egy alkalommal még fürödni is lehetett a tengerben, olyan meleg volt.
Jó készülődést! Ha van kérdés, szívesen segítek. Mi elég sokat, sok helyen voltunk Görögországban nemrég utána számoltunk 24 szer, de Parga igen csak toplistás. Legszebb útjaink között van. Szerintem a szárazföldi célpontok között a legszebb.
Üdv: Josza

# 7320
Bringa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164847 Üzenet linkje2011-06-08 14:49:44  Válasz a #164820. hsz-ra Előzmény #164820

Szia Pévi! Köszi a tanácsot, mindjárt meg is nézem. icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 487 488 489 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu