Én is a Sakisban leszek, de 1 nappal később indulunk.....
Nagyon jó lesz meglátod
Ezt mindenkinek írom akit érdekel:
Krisztina az idegenvezető csajszi mindent elfog mondani a welcom "partyn", ad térképet és fényképeket is mutat a kirándulásokról, amiket a fakultatív programon résztvevők készítettek. Igoumenitsát fogjátok látni, elvileg hajnalban ott még megáll a busz. Arról ismeritek meg, hogy hatalmas hajók állnak kikötve és Kerkira vagy Korfu a nevük. Ezek indulnak Korfura.
Lefkadán Porto Katsiki a világ negyedik legszebb tengere kitüntetést kapta, oda érdemes elmennetek, de oda már csak autóval tudtok eljutni, mivel a hajóknak betiltották, hogy kikössenek.2 éve még lehetett...Most már nagyon védik.Azt mondják akik látták a Karib tengert, hogy ez a hely olyan.Én a Karibot nem láttam Porto Katsikin voltam, feledhetetlen:)Viszont van egy általam elnevezett hely a "mini Porto Katsiki" Ageofili a neve. Egyszer sikerült megtalálnunk, erdőn át vezető túrával sikerült odajutnunk a lefkadai idegenvezető srác iránymutatása alapján. Ez ha lehet még csodásabb, mert kevesen találják meg a Tenger ugyan olyan, mint Porto Katsikin és tele van víz alatti élőlénnyel. Szerintem víz felettivel is, mert beazonosíthatatlan hangokat hallottunk de meg érte...hosszú voltam, de most jönnek elő az emlékek:)
Igen, ketten megyünk. Szerintem Krisztitől meg tudod kérdezni, hogy a Szombathelyiék, Szombathelyről hányas apartmant kapták. Nem szóvicc, tényleg név és város egyezik.
Ha ugyanazt nézzük, lehet én úgy nézem, hogy a pohár félig tele van, de nálam ha ez lenne amit most mutat ami 100%, hogy nem így lesz eszerint 20-ig túlnyomóan napos idő aztán is lesz napos, de két nap esősebb.
Szerintem nem kell mindig azt várni, hogy legyen ezerrel
De úgyis változni fog sztem ennyi napra előre nemis tudják biztosan megjósolni.
Persze elmondja, de én úgy szeretnék odamenni, hogy van fogalmam a dolgokról tudom, hogy mit szeretnék illetve mit érdemes megnézni
és én fakultatívokon nem szeretnék szlovákokkal utazni és végighallgatni mindent az ő nyelvükön először aztán jobb esetben magyarul.
Ezért sztem fakultatívok ügyében valószínű felkeressük a Walteros irodát-remélem megtaláljuk ezért kérdeztem itt , hogy tudja-e valaki hol van.
Igoumenitsát meg oké, hogy látjuk útközben rövid ideig, de én úgy szeretném, hogy ne legyek időhöz kötve rendesen körbenézhessek adj isten átmennék korfura (bár ez macerásabb ahogy olvasom)
Lefkadán Porto Katsiki az egyik ami legjobban érdekel illetve azis amiről még írtál, pont ezért gondolkozunk autóbérlésen is.
Ezt majd úgyis megbeszéljük részletesen, de gondolom te inkább görögözöl
Igen, ketten megyünk. Szerintem Krisztitől meg tudod kérdezni, hogy a Szombathelyiék, Szombathelyről hányas apartmant kapták. Nem szóvicc, tényleg név és város egyezik.
Brei
Az oké, hogy megkérdezem, de mivel ugye a két Apartman nem egymás közelében van és ugye itt hegymenetek vannak ezért pl nem biztos, hogy jó ha megtudjuk az apartmant felmegyünk hozzátok ti pedig pont vhol a városban mászkáltok.
Ezért gondoltam egyszerűbbnek a telefonszámcserét illetve pl amit Ritával is csináltuk, hogy Iwiw-en megkerestük egymást hogy legyen fogalmunk kit kell keresni. És azért a korosztályt is jó behatárolni.
Mert pl a tájékoztatón is ha mindegyikünk ott lesz megbeszélhetjük hogy találkozunk, de azért jó tudni, hogy néz ki a másik, ne húsz embert kelljen vizsgálgatni ki lehet a másik.
Az az igazság, hogy nem kizárólag "a görög" az úti célom. Valóban beleszerettem Parga-ba. A görögbe még nem
Szeretnék Paxos-Anipaxos hajó utat, Korfut, Lefkadat már körbe jártam, persze még ezer csodát rejteget, amit nem láttam és nem is fogok
Tavasztól szeretnénk kinn dolgozni egy barátnőmmel, akivel Pargan ismerkedtünk meg és ez ügyben is tájékozódnom kell:) Szóval nem lesz unalmas, remélem....
A búvárkodással kapcsolatban ilyen Speedo szemüveget találtam helyben 6500-ért
Ez a narancssárga pipával együtt van
És van az újabb kék modell ugyanennyiért pipa nélkül, az nekem jobban tetszik. Most filózok, hogy melyiket vegyem az eladó szerint az a pipa szelepes az amit meg én vettem nem tudom olyan-e.
Ilyesmi pipákat árulnak most akciósan a LIDL-ben , nem ez a típus és van rajta még a síp, de nagyon hasonló, tegnap egy haverom aki szokott búvárkodni mikor mondtam neki, hogy ennyiért van rögtön vett négyet és békatalpat is akart, de az már csak egy volt.
Szval ilyesmi, csak szebb színben és plusz síp is van rajta
Mindenesetre énis vettem még egyet csak most még a Speedo-t kéne eldöntenem melyiket vegyem és hogy egyáltalán ez jó ár-e.
Ok, de most én még nem látok privit, és mivel otthon nincs internetem jelenleg -péntekre kötnék be de addigra nem érdemes- ezért csak holnap reggel tudom újra megnézni.