Üdv mindenkinek! Hát igen hihetetlen,hogy pont a papír okoz dugulást. De ha ez a szabály,tartsuk be!Igen kellemetlen magyarázkodni egy esetleges dugulás után,és az sem kizárt,hogy még anyagi vonzata is lehet! Santorinin is figyelmeztettek a wc használat mikéntjére,igaz mi már tudtunk róla.De ettől nagyobb gondunk ne legyen Görögországban! Jó nyaralást Mindenkinek!!!
Sziasztok! 2 órája értünk haza Sartiból, nagyon jó volt, az idő szupi volt, egyszer volt este dörgés,villámlás, de nem volt vészes. A víz hideg, de egy idő után már úgysem érzed. Nyáron is legfeljebb 2-3 fokkal melegebb, tehát nyugodtan lehet fürdőzni.
Sziasztok! 2 órája értünk haza Sartiból, nagyon jó volt, az idő szupi volt, egyszer volt este dörgés,villámlás, de nem volt vészes. A víz hideg, de egy idő után már úgysem érzed. Nyáron is legfeljebb 2-3 fokkal melegebb, tehát nyugodtan lehet fürdőzni.
Szia! Üdv itthon.
Ha majd kipihented magad, hosszú tömött sorokban kérjük a beszámolót mindenről! Alig vártuk az első fecskék érkezését!
Én is várom az infokat a hazatért fecskéktől:-)Egyébként egyik évben az apartmanunk wc-je tényleg eldugult a wc papírtól.elég ciki volt szólni a tulajnak de elhárították a dugulást szó nélkül.egy eu-s országban valóban szörnyű ez a csatornázás.
Nálunk is eldugult úgy tiz éve két sör egy korty ouzó megoldotta a problémát sőt Nikos vissza is hivott egy hazai vacsira a házához a párja főzött idén meglátogatom 11 év után
Sziasztok!
Mi még nem jártunk ezelőtt Sartin, 2x voltunk Parálián és 1x Korfun, de nem bántuk meg, hogy ezt a gyönyörű helyet választottunk. A Grand Tourssal utaztunk (22 óra busz oda és 19.5 haza) és a Holiday apartmanban volt a szállásunk. Ezzel csak annyi gond volt, hogy ez az új rész legutolsó háza, tehát kb 2 km-re az ófalutól.
Az árakról annyit, hogy kb. 3-4 szerese az itthoninak. 1/2 kg kenyér 80 cent, 1 l tej 1,2-1,60 euró. sör 0,53-1,20 euró, gyros 2 euró. Van a templomhoz vezető utcán egy Ovelix nevű gyorskajálda, ott 10 euróért lehet görög menűt enni, ez nagyon-nagyon bőséges 4 féle húst, salátát, sült krumplit, pitát és 2 db kis üditőt tartalmaz. Sztem 3 fő jól lakhat vele.
A robogó kölcsönzése asszem 10-15 euró + 1 tank benzin, teli tankkal kell visszavinni.
Mi hajókiránduláson vettünk részt, valamint a Narancspartra mentünk le. Mind 2 nagyon jó volt, a Narancspart tényleg gyönyörű. A nap elég jól pirít úgyhogy naptejjel jól szereljétek fel magatokat, mert az viszont ott elég drága, 10 eurótól kezdődik.
Most röviden ennyit, de ha még van kérdésetek szívesen válaszolok ha tudok
Sziasztok!
Mi június 1-én indulunk, köszönöm mindenkinek az itt szerzett hasznos információkat. "Cserébe" természetesen igyekszem majd én is a lehető legtöbb friss infót begyűjteni nektek.
Már nagyon várom a nyaralást, 11 éve vágyom vissza.
#1004842009-05-21 08:37:06 Válasz a #100435. hsz-ra
Szia josh999!
Nekünk nagyon szerencsénk volt, mert végig jó időt fogtunk ki. 12-én kedden érkeztünk és eső csak vasárnap este és éjjel volt. Ez is inkább csak villámlás és dörgés. A levegőt és a tengert nem tudta lehűteni. A hőmérséklet végig 27-30 fok között volt. A tenger a reggeli órákban 20-21 fok volt, a sekélyebb helyeken ettől több. Később felmelegedett 22-23 fokra, de így is az az igazság, hogy amikor bementél elég hidegnek érezted. Ez később megszűnt. Szerintem nyugodtan "fürödhető" Mi is megtettük minden nap! Azt mondják amúgy, hogy május közepétől már mindig jó idő van, és a tenger is fokozatosan melegszik. (bár tudjuk, hogy kivételek mindig vannak )
Szerintem azért nem kell aggódni, mi is úgy vágtunk neki, hogy jó idő lesz és jól is fogjuk érezni magunkat! Ez így is történt!
Szép időt és jó nyaralást kívánok Nektek is! Zsike