#1007542009-05-22 09:02:08 Válasz a #100751. hsz-ra
Tolo és Nafplio között félúton (Korábban raktam be róla műholdképet)
Igazából talán Nafpliohoz van közelebb ez az út a Nafplioi strandtól indul végig a part melett.
Edzetebbek a hegyen is átmehetnek, de hölgyel ezt 10-12 óra között nem vállaltam be, de Nafplioig való elkerekezés után ezis elég kemény.
A kép jobb oldalán lévő hegy mögött van a város illetve bal oldalt látszik az a rész ahonnan tulajdonképpen indul.
Ha nem akkor úgy jártok mint akikkel kint beszéltünk átmentek Nafplio-ba biciklivel aztán elfáradtak, berakták a busz aljába a biciklit és busszal jöttek vissza.
Gyalog nem olyan egyszerű mert meg kell kerülni ezeket a hegyeket, nem lehet toronyiránt menni
Ez a műholdas térképpel együtti nézetnél jól látszik.
De ezen a képen is ami az öblöt illetve az az elötti részt mutatja ezek Nafplio By Night-os képek.
Gyalog én biztos az utóbbi-t deríteném fel, mint megnéztem az öböl Tolo felé végétől indul egy keskeny, de jól járható ösvény a sziklán Toló fele.
Hú de jó kis képek,na most érzem hogy már nemsokára megyek...Kedvet kaptam az összeíráshoz hogy mit és kéne vinni...Meg is szerkesztem és kinyomtatom
Remélem jó kis bicókat lehet ott bérelni???Ami elbir 107 kg-ot
Mi Tolobol szoktunk Drepanoba menni gyalog,vegig a parton, vagy a foutcan, aztan a Kastraki obolnel a var mogott le a partra, vegig Drepanoig, es aztan az uton vissza. Ez egy jo masfel oras gyors tempoju "tura"....ezzel probaltunk formaban tartani magunkat telen
#1007772009-05-22 12:01:54 Válasz a #100774. hsz-ra
Hát én igyekszem aktívan sportolni és 80 körül vagyok 187 cm-hez annyit elbírt, viszont a barátnőm biciklijének kereke az öbölnél leengedett erre figyeljetek.
Mi Nafplioig rohamtempóban toltuk hátha nyitva lesz még a biciklis és még a fürödni készülő papokat is pumpáról fagattam
#1007792009-05-22 12:12:46 Válasz a #100775. hsz-ra
Nekem a Drepanoi parti rész nem annyira tetszett
De az utánna lévő nagy öböl viszont nagyon aztis ajánlanám biciklistúrához, könyebb menet sokkal mint a másik.
kb 15-20 perc alatt jó tempóval ott lehet lenni.
Máig sajnálom, hogy napközben nem jutottam el oda, tavaly induláskor mikor az eső elállt és úgy volt, hogy van jópár óra a buszindulásig majdnem elindultunk gyalog. Mondjuk akkor lemaradtunk volna a buszról.
De azt máig sem értem, hogy az öböllátogatás előtti nap mikor a DRepano utánni öblöt kerestük és lementünk balra a narancsültetvények közé a kivilágított kereszt irányába akkor hogy lyukadhattunk ki arra az útra amin mentünk másnak Nafplio felé ami elvileg teljesen ellenkezői irányban van.
Ugye Nafplio falu végén vagy elején balra Drepano pedig fel a 'hegyre' aztán jobbra.