Mennyiből jön ki az út? - autó és üzemanyag függő, de kb cakk-pakk az autópályadíjakkal úgy 65000-80000 forint. De, ha gázos autód van 60000 Ft alatt ki tudsz jönni.
Én 100.000 körül számoltam,- attól függ kint mennyit használjuk.
Köszönöm az infókat!!!!!!!!! A biztonságot úgy értettem, hogy a rendőrök mennyire kötekednek, mennyi pénzt akarnak kicsalni tőlünk. Mert én ettől tartottam.
#1007632009-05-22 09:40:37 Válasz a #100749. hsz-ra
Judit30
Amint írtam, nekünk nem volt gondunk a rendőrökkel. Kb 4 helyen álltak kint, de csak 1 helyen mértek (akkor). Egy ismerősömmel viszont 300 eurót akartak büntetésként fizettetni, mert gyorsan mentek. Az ok, amiért fizetett, hogy a 80-as táblánál kb 95-tel ment. A rendőrök a trafin 112 km/h mutattak neki. Ő tudta, hogy annyival nem ment, de a 80-nál viszont gyorsabban. Megegyeztek 50 eu-ban.
Visszaúton már mi is bátrabban mentünk, de a szerb autósokat figyelve, hogy hol lassítanak (kint villognak, ha trafi van).
Nincs mitől tartanotok, idehaza talán már jobban vadásznak ránk autósokra.
Először is szeretném megköszönni a fórumon elhangzott sok hasznos információt, ötletet, leírást, melynek alapján látatlanul beleszerettem Pargaba. Bár még nem mindent olvastam vissza, de igyekszem.
Idén júliusban mi is oda készülünk egyéni szervezéssel autóval.
Néztem két utazási iroda ajánlatát is ( Aelus és Walter) de egyéni utazásnál kb. összesen 2 szálláshely közül lehet választani, ezért döntöttünk úgy, hogy a neten keresünk szállást.
Ezzel kapcsolatban szeretném kérni szíves segítségeteket:
- tudtok ajánlani esetleg szálláshelyet, ami nagyon bevált? S hogy hol foglaltátok? Mi a Valtos beach közelében szeretnénk megszállni, 2 studióapartmant szeretnénk vagy esetleg szálloda is szóba jöhet.
- hallottam, hogy elkészült az autópálya Görögo-ban. Ez mit jelent? Mettől meddig van autópálya? Melyik szakaszon lehet a leggyorsabban lejutni Pargaba?
- Mennyi idő alatt lehet lejutni, s kb. az út mekkora részén lehet autópályán haladni?
ezért döntöttünk úgy, hogy a neten keresünk szállást.
Ezzel kapcsolatban szeretném kérni szíves segítségeteket:
- tudtok ajánlani esetleg szálláshelyet, ami nagyon bevált? S hogy hol foglaltátok? Mi a Valtos beach közelében szeretnénk megszállni, 2 studióapartmant szeretnénk vagy esetleg szálloda is szóba jöhet.
- hallottam, hogy elkészült az autópálya Görögo-ban. Ez mit jelent? Mettől meddig van autópálya? Melyik szakaszon lehet a leggyorsabban lejutni Pargaba?
- Mennyi idő alatt lehet lejutni, s kb. az út mekkora részén lehet autópályán haladni?
Szerbiában Leskovacig autópálya, utána a Mac. határig (100 km) síma országút, utána megint autópálya. A Guglin nem látszik, de Grevena és Ioánnina között júliusig biztosan átadják az autópályát és innen Igoumentsáig is teljesen kész lesz addig.
https://maps.google.com/maps?f.....=UTF8&z=17
Szállás ügyben szaktopik: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=407
De ha itt nem találsz, Gugl bácsi itt is segít
És hogy mennyi idő?
Ez teljesen rajtad múlik
#1010822009-05-24 13:30:23 Válasz a #101063. hsz-ra
Bocko
Szia!
Mi jun. 27-júl 11. között leszünk Pargán. Teljesen magán szervezésben megyünk. Tudok neked elég sok címet adni. Küldj egy privát üzenetet (pü) és az emailedre el tudom küldeni az anyagot.
Nekem erre az időszakra egy 4 fős apartmant 50 eu-ért sikerült/nap találnom. Mivel mi is elöszőr megyünk, ajánlani nem tudok, de a nekem szimpatikusokat külön kigyűjtöttem.
Az útvonal tervező (ViaMichelin) szerint 16ó40p az út idő, amiből 850 km az autópálya.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem Parga-val kapcsolatban, remélem tudtok segíteni. A párom tériszonyos. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nagy a szintkülönbség? Szerintetek zavarni fogja őt?
Szia lilike!
Szerintem azért nincs akkora szintkülönbség, hogy zavarja a párodat. És lehet találni hogyan részeket és partokat ahol ez egyáltalán nem okoz gondot. Parga gyönyörű hely, biztos nagyon jól fogjákot érezni magatokat, ha oda mentek.
Üdv. Eszter