#1063632009-06-25 07:31:05 Válasz a #106285. hsz-ra
Szia! Köszönöm az infókat, a képek felrakását itt már többen jelezték, megpróbálnád?? Sajnos én sem tudok segíteni, de vannak itt nagyon-nagyon profik!! Mégegyszer köszi, Üdv/Edit
#1063652009-06-25 07:40:03 Válasz a #106258. hsz-ra
Szia BZolika!
A Sakis a Valtos irányában, a vártól kb. 30-35 percre van, ha a vár felé mész, akkor 35-40 perc is lehet hegynek fel. Amikor felérsz a várhoz, onnan már csak lefelé kell menni a központba, de visszafelé ugyanez van.
Ez egy kicsit kellemetlen, de nagyon szép a környék, gyorsan eltelik az idő, nekem otthon hiányzott a napi séta. A Sakistól a Valtos a kis egérúton kb. 10 perc, ez kibírható. A Mangó nevű hely, ahol édesvizes medence van, és szuper, kb. 5 perc. A Sakisról: mindennapos takarítás, törölköző csere 2x volt, a földszinti szobák árnyékosak, az emeleti, ha a délutáni napos oldalra kerültök, kibírhatatlan!! Nincs az erkélyen napernyő v. redőny v. roló v. semmi!! De a földszint szuper jó! A háziak kedvesek. A házra egy kis felújítás talán ráférne, de egyébként minden nagyon jó volt, csendes és nyugodt a környék.
És talán nem véletlenül megyünk ismét vissza: Parga leírhatatlanul gyönyörű!!
Üdv/Edit
#1063772009-06-25 09:25:36 Válasz a #106362. hsz-ra
Rosszul lett feltéve az utazólistára. én Pargába voltam 16 napot töltöttem ott el., ami csodás volt. Vissza is mennék,anbnak ellenére, hogy 24 órás volt a busz ut. Üdv Juditella
Dzsugi! Nem találkoztunk össze Pargán, igaz ekkora tömegben nem csoda. Irj milyen volt neked, milyen kirándulásokon vettetek részt, milyen volt a szállásés A busz ut, Hány mapot töltöttél ott? Üdv Juditella
Juditella!
Itt írtam neked privit, felül a Hellasz.hu Fórum alatt vannak ablakok, ott van egy ablak "üzenet" címszó alatt, ott kell hogy megjelentjen, hogy van 1 új üzeneted.
#1065422009-06-26 11:59:49 Válasz a #106471. hsz-ra
Hadiandi! térképet sok helyen lehet venni, de a kikötőnél, ahol a magyar utazási iroda partner irodája van ott többfélét is / parga, környéke, haókirándulások stbÜdv Juditella
#1065432009-06-26 12:04:35 Válasz a #106469. hsz-ra
Szia Juditella,
Mi úgy emlékszem néhány nappal korábban mentünk, mint Ti.
Június 6-án érkeztünk Pargára.
Valamint egyénileg autóval.
Szállásunk a Mimisben (utazási iroda Valter) volt egészen június 16-ig.
A szállásunk bejárata és az autón (keresd a Ford Focust) a weboldalam "Parga" képtárban "Görög 1 038" képen látható.
Szívesen megírom az élményeket, kirándulásokat, de itt a Fórumtársakat már untatná az ismétlés (mostanra már senki nem kérdez semmit ). Ha gondolod "privátba" megírom, vagy keresd a fórumon a "Dzsugi" hozzászólásait.
Kérlek írj nyugodtan....engem érdekel, és szerintem nem untatnál senki....én még a hozzászólásoknak a felét sem tudtam elolvasni, ezért örülnék bárminek amit írsz, biztos sok új dolgot tudnék begyűjteni Pargáról ami hasznos lesz.
Köszi aválaszt. Mi a Thomasban voltunk, ami tőletek messze volt. Nagyon sokat sétáltunk de a Mimist ne láttuk. engem nagyon érdekel, hogy hol, merre jártatok A privátban jó lenne de én azt nem tudom, hogy hogyan kell. Egyébként mások is érdelklődtek a Mimissel kapcsolatban , ide is nyugodtan irhatsz. Igy a nem buszos utasoknak is van élményük. Várom aválaszodat Juditella