Sziasztok !!!Én 2 szezont dolgoztam Rohdoson és nagyon imádtam bár fizetni nem nagyon szerettek időben ,volt hogy 2 hónappall később kaptuk meg a pénzt, de mindig kifizettek csak nyoszogtatni kellett őket.Tavaly Angliában dolgoztam a pénz sokkal több de az idő az katasztrófa,szeretnék ismét Görögben dolgozni Ha valaki tudna segíteni az írjon nekem erre a címre , mindeggy milyen munkára.
#1054832009-06-20 13:24:52 Válasz a #105459. hsz-ra
Szia Szilvi! Én is szilvi vagyok Sopronból olvastam a forúmon, hogy keresenk konyhai kisegitőket engem érdekelne nem tudom szállást azt biztositják és a kereset mennyi? Még érdekelne szobaasszony takaritás tudnál segiteni? Várom válaszodat! Te mit dolgozol és mióta vagy kint? puszi szilvi
hmm minden hova nőket keresnek szinte mondjuk én nem idény munkára mennék ki és teljesen más munkaterület érdekelne... 1-2 hónap és kint leszek remélem előbb még innen (hollandból) kéne haza jutnom lassan )
Szia Szilvi! Én is szilvi vagyok Sopronból olvastam a forúmon, hogy keresenk konyhai kisegitőket engem érdekelne nem tudom szállást azt biztositják és a kereset mennyi? Még érdekelne szobaasszony takaritás tudnál segiteni? Várom válaszodat! Te mit dolgozol és mióta vagy kint? puszi szilvi
Ahogy irtam en ezt egy ujsagbol neztem ki, igy sajnos nem tudom,hogy mennyit fizetnek es hogy van e szallas.
Ha felhivod biztos megmondjak
Orulok,hogy tudtam segiteni...ha jovoheten megint lesz ujsag akkor felrakom ide az allasokat..
#1055212009-06-20 18:50:39 Válasz a #105510. hsz-ra
Szervusztok,
ha valakit (kötelezettségek nélküli fiatal magyar nő) érdekel nyári munka kalambaka-ban, a Meteorák lábánál, kérem írjon nekem a travelhellasz@yahoo.com címre.
Afeltételeket nem tudom, annyit tudok, hogy bentlakót keresnek, a többit megérdeklődőm ha lesz rá kereslet.
Kalikratiára, olasz fagyizóba, szezonmunkára női munkaerőt keresnek angol nyelvtudással. Nem baj, ha kicsit megy a görög is. Szállást nem ad, de segít a probléma megoldásában.
A munka Kalikratián az olasz fagyizóban: szállást is ad, és napi 30 Euró a bér. Két lányra lenne szüksége. Sürgős! Aki először tud indulni (persze némi kommunikáció után), az megnyerte. Nagyon rendesek, az én főnökömék barátai.
Sziasztok
Paralián keresek takarítói vagy ruhásboltban eladói munkát.
Ha nincs ilyen munka szállással lehet találni külön szállást?
Beszélek görögül. Érdemes nekiindulni és helyben állást,szállást keresni?
Ha valaki tud segíteni kérem írjon. Előre is köszi az infókat moromu23@freemail.hu Dóra
#1068922009-06-29 12:01:07 Válasz a #106583. hsz-ra
Szia Angica. Engem érdekelne a munka. Azzonnal tudok indulni. Tudnál adni bővebb infókat a témában? Tel.szám hol is van pontosan? Meddig kellene dolgozni 1-2 hónap? pusz..