Szia kónyu!
Gyönyörűek a képeitek.Köszönjük,hogy megosztottátok velünk.
Biztos vagyok benne,ha valaki eddig nem kapott kedvet Thassoshoz most
fog
Üdv
Katus
Nidriben ülünk a kikötőnél, itt vannak a napi kirándulós hajók, 20 euro az ára, nagyon szuper mert itt lehet "lopni" a netet
Igen Döme, erre a képre gondoltam.
Mi voltunk Egremninél, ott ahol a lépcső levisz, és erősen kavicsos volt. Úgy látszik el kellett volna mennünk az egyik végébe. Elég durva az a sok lépcső, oda szerintem mégegyszer nem megyünk.
Fent tényleg nagyon nagy a szél, számunkra elviselhetetlen.
Nikianánál a strandon találtunk most olyan részt ahol éppen hogy lehet játszani, annyira nem durva a talaj. Illetve a mellig érő vízben pedig homokos az alja, nagyon finom a lábnak.
Ma volt az első nap hogy nem volt felhő az égen
Tegnap voltunk Kefalonián, Assos, Myrtos, Argostoli, Lassi, EMBLISSI, csúcsszuper volt, egy felhő sem volt, imádjuk azt a szigetet.
Találkoztunk ma egy magyar származású görög hölggyel a strandon, ma este 9-ig fürödtünk és játszottunk, ő is ajánlotta Milost, nagyon várjuk És még ajánlotta Samothraki szigetet is (nem biztos hogy így kell írni) állítólag ott sok vízesés van, és nagyon dícsérte.
Ma volt a legjobb napunk a szigeten, sajnos már csak 2 teljes napunk van itt, pedig most jöttünk bele igazán az ittlétbe.
A görög tejberizs még mindig isteni finom
Na megyünk, mert már itt késő van, és fáradtak vagyunk.
Sziasztok!
Engem az érdekelne,h. aki nem tud úszni,az hogyan juthat ki a hajóról /Nidri Star?/ a Katsiki strandra?
Mert ugye a hajó nem köthet ki.
Van esetleg kiscsónak,aki partra viszi az utasokat?
Köszike
Két éve még nem volt, most sem hiszem hogy lenne. Egyébként olyanok is ugráltak a hajóról akik nem tudtak úszni. A tengerben nehezebb elmerülni, mivel sós, és nagyobb a fajsúlya.
Korábbi hozzászólásban az volt, hogy a Nidri Star esetében nem kötelező az ugrás, hanem lépcsőn is le lehet menni.
A Macedonia Palace (ami a Nidri Star konkurenciája) kép:
Igen, segítettél köszönöm.
Te voltál már Lefkadán?
Én anyukámat vinném el,ezért érdekelnek ezek a dolgok,mert Ő nem tud úszni.
Még egyvalami fontos lenne.
Nidriben milyen gyorsan mélyül a tenger? Annyira ellentmondásos véleményeket olvastam ezzel kapcs.ban!
Nem akarom,h úgy járjak,mint Sartin. Ott az Ófalunál laktunk,ahol mély volt, a Beach kb. 2,5 km,anyu fájós lába nem bírta oda a túrát.
Én Apollónnal tervezem a Gatsoulis v a Filio apartmanba. Ezek partjainál tudja valaki,h milyen gyorsan mélyül?
Ugye nem mindegy,h 15 m után vagy már 2 m után lep-e el a víz.
Illetve vannak-e szabadstrandok,ahová letelepedhetünk-tudom,h keskeny a part-vagy csak bérelhető
nyugágyas részek? Köszönöm a segítségeteket.
Még nem voltam lefkadán, augusztusban szeretnénk menni mi is az apollonnal, de még nem fizettem be, mert várom, hogy kicsit leárazzák az utat.
Vízmélységről így sajnos nem tudok nyilatkozni...
Viszont elég sokat utánaolvastam a szigetnek, ha van még valami kérdés, akkor megpróbálok segíteni!
Én is apollón-akció párti vagyok. Júni 22-től így voltam Paralián. Majd megett a méreg,júni elején kötöttem le,aztán júni 15.-én kiírtak 22.-ére lefkadai utat 19900-ért. Már nem tudtam módosítani,etettem magam Paralian a medúzákkal. Aug. 20 után leviszik,tapasztalat. És az idő is tuti akkor.
Én is olvasgatok. Még azt nem tudom,h a Gatsoulis Nidri melyik szélén van. Perigali felé vagy a másik végén. A sun rise messze van a közp.tól,állítólag nem 700m,hanem kb. 2km. A Filio a kikötőnél.
Én is úgy hallottam, hogy a sun rise nagyon messze van a központtól, bár ha tényleg 700 m, akkor én attól még nem riadok meg azt írták, hogy nincs járda, így az út szélén kell a városba bejönni, ez mondjuk kellemetlen.
Mi augusztus 10-én szeretnénk indulni, felhívtam őket tegnapelőtt, még nagyon sok szabad hely van, ez megnyugtatott.
Ok,megnéztem.
Köszike.
Állítólag a Gatsoulis előtt jó messze belehet menni a tengerbe.
A sun riset én kihagyom. Valszeg mi aug. végén/szept.elején megyünk. Nekem nagyon hangulatosnak tűnik Nidri,nem az a csendes Sarti. Szeretem ha van egy kis élet.
A görög est áll.lag nem túl jó,de a hajókirándulások és a szigettúra jónak tűnik.
Annyi hajóút van.
Érdekelne Kefalonia és a Nidri Star is.
Hallottál valamit a hajóutak progr.ról?