Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3076
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109035 Üzenet linkje2009-07-12 22:50:30  Re:

maxité írta:
Szia Gyugyu!

Mindenki mástól kérdezem:
Érdekelne még, hogy mennyi pénzzel kell számolni kaja tekintetében (csak a kajára gondolok), úgy, hogy nem főzök.
Aki többször járt már Görögországban megírná, hogy mennyit költött kb. ételre-italra?

És még valami: szerintetek ha kifogok egy jó last minute utat, mennyi a max. amitől többet nem érdemes fizetni egy Sarti-s útra?

Köszi

Szia!

Last minute-ban sajnos még a legolcsóbb hely is kb 35e Ft, Sartinál főszezonban 50e-nél olcsóbban nem láttam, utószezonban olcsóbbat is ki lehet fogni.
Sajnos ennél olcsóbb nem lesz most, mert ennyiért folyamatosan elkapkodják az utakat.
(Bár én főként a Dias Zeus és Apollon utakat néztem)

A pénzre visszatérve, nekünk a kaja egy része víve lesz, abból fedezzük az ebéd egy részét, és a reggelihez a felvágottat, viszont mindennap gyrosozni fogunk vacsora gyanánt, így olyan kb 40e Ft-ot váltottam át. Ennyinek elégnek kell lennie, mert szűkös a keretünk.

# 3077
Emberi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109036 Üzenet linkje2009-07-12 23:23:43 

Sziasztok!

Köszönöm az infókat az apartmanokról. icon_smile.gif
Hát egyenlőre mi is húzzuk-halasztjuk a befizetést (Apollon), lehet, hogy last minute lesz belőle. Csak azt nem tudom "mikortól" kellene figyelni. Mármint úgy értem, nem mehetek be mindennap úgymond az utazási irodába, hogy van e már l.m. icon_smile.gif És le maradni sem nagyon szeretnénk. Amúgy nagyon korrekt az Apollon eleve is, de azért mindketten 20-onévesek vagyunk, jobb lenne, minél olcsóbban. icon_smile.gif
Aug 8-tól szeretnénk utazni.
Solyci, mi is kb. 40e Ft/2fővel számoltunk költőpénznek.

# 3078
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109040 Üzenet linkje2009-07-13 05:21:34 

Sziasztok no reklám de nézzétek meg a Walter travelt 39900-ft 10-11 éjszaka busszal szerintem ez nagyon jó ár
# 3079
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109056 Üzenet linkje2009-07-13 09:12:43  Válasz a #109040. hsz-ra Előzmény #109040

Szia Papamaci!

Már "csak" 39 nap icon_smile.gif
Sörözni nem fogunk, mert nem iszok alkoholt, de ettől még találkozhatunk. icon_wink.gif
A pici még nem tudom, hogy bírja, de reméljük a legjobbakat. icon_biggrin.gif

Walter-re visszatérve szerintem is jó. Mi is azért mentünk át hozzájuk, mert 11napot adnak ugyanannyiért mint máshol a 7 napot.

# 3080
Henita13
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
39 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109060 Üzenet linkje2009-07-13 09:31:08  Válasz a #109023. hsz-ra Előzmény #109023

Szia!

Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy idén mennyi pénzből tudsz jól kijönni Sartin, de mi tavaly 600eurót költöttünk el. Ebbe benne volt kaja min. 2 szer naponta, ajándékok, hajókirándulás, még napernyőt, matracot is ott vettünk.Minden nap ettünk fagyit v. óriás gofrit, 1-2 mytos is lecsúszott.
Ja és hárman voltunk.

Mint már irtam last minute volt.30e körül/fő. apartman+busz.

Idén is hasonlóra készülünk, de az idei árakra még én is itt keresek majd választ.

Jó utazást kívánok!

# 3081
Dzsedi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109078 Üzenet linkje2009-07-13 10:41:13 

Sziasztok!

Végül nekirugaszkodtunk. Foglaltunk szállást Sartin. Majdnem Neos Marmaras lett belőle, de úgy döntöttük átugrunk oda egy napra, megnézzük, és jövőre irány oda! Érdeklődtünk még irodákban szállás iránt, és mivel jórészt azok maradtak amiket kihúztunk első körben a listáról, már feladtuk, és bólintottunk a last minutra. Pénteken még becsúsztunk azért a Télen-Nyáron Utazási Ügynökséghez, és ott volt még a New Michalis-ban szoba,és Neos Marmarasra is. Egy napig rágódtunk melyik legyen, aztán szombaton de. befoglaltuk Sartin a New Michalist. Megnéztem, lat minutban sem kevesebb ez a szállás (legalábbis annyiért nem érdemes rágódni, hogy hely lesz-e még hely).
Amúgy ide legalább érdemes volt bemenni. Zárás előtt mentünk nem sokkal (ráadásul pénteken), mégsem azt éreztük, hogy zavarnának minket már el az irodában. Volt ahol bőven nyitvatartási időben is csak bámultak minket, volt aki közölte, hogy ott a prospektus, vegyük le a polcról aztán nézzünk magunknak. Az alap az volt, hogy megkérdezték miért is jöttünk, a last minute ajánlatok augusztus végére csak pár hét múlva jönnek ki. Nem hogy örült volna, hogy ránk sózhatja egész áron a szállást... Annyira lehangoló volt utazást nézni, mint amikor lakás vásárláshoz nézelődtünk.
Remélem, a nyaralás körüli hercehorcának ez volt a legkellemetlenebb része, és akkor egye fene elfelejtem ezt is. icon_smile.gif

# 3082
Dindin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109111 Üzenet linkje2009-07-13 12:40:34 

Sziasztok! Tudvalami infót a Virozi apartmanról? Köszi
# 3083
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109120 Üzenet linkje2009-07-13 13:33:03 

emberi írta:
Sziasztok!

Köszönöm az infókat az apartmanokról. icon_smile.gif
Hát egyenlőre mi is húzzuk-halasztjuk a befizetést (Apollon), lehet, hogy last minute lesz belőle. Csak azt nem tudom "mikortól" kellene figyelni. Mármint úgy értem, nem mehetek be mindennap úgymond az utazási irodába, hogy van e már l.m. icon_smile.gif És le maradni sem nagyon szeretnénk. Amúgy nagyon korrekt az Apollon eleve is, de azért mindketten 20-onévesek vagyunk, jobb lenne, minél olcsóbban. icon_smile.gif
Aug 8-tól szeretnénk utazni.
Solyci, mi is kb. 40e Ft/2fővel számoltunk költőpénznek.

Szia,

Az apollon árlistát általában kedd este- szerda reggel frissítik, legalábbis az ottani nő szerint:
Apollon travel akciós utak

A dias zeus utak is elérhetőek elektronikusan:
Dias Zeus akciós utak

Az apollonnál lejjebb szoktak menni az árak, ahogy az utazásig hátralevő idő fogy, viszont lehet, h. addigra elfogynak, mire olcsóbb lenne.
Amúgy mivel náluk van first minute akció, így lehet, h. nincs is annyi last minute. Én anno hétfőn mentem be, mert akkor már a végső árak nincsenek a neten, viszont az irodában már érvényesek.
De van teloszám is, azon is lehet érdeklődni.

# 3084
Timo24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109132 Üzenet linkje2009-07-13 14:04:13 

Sziasztok! Nemrég jöttünk haza a párommal Sartiról, és tettem fel pár képet Sarti és környékéről, ha gondoljátok nézzétek meg! További szép nyarat, és kellemes nyaralást mindenkinek! www.indafoto.hu/timo24
# 3085
Timo24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109135 Üzenet linkje2009-07-13 14:19:08 

A képeket egyenlőre átszerkeztem, estére lesznek kész! Bocsi!
# 3086
Katika83
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109136 Üzenet linkje2009-07-13 14:19:18 

Sziasztok!Megy valaki aug.11-től Sartiba???Mi (3 lány)akkor megyünk.Másodszorra!Imádjuk Sartit.Milyen idő van most ott???
# 3087
Emberi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109145 Üzenet linkje2009-07-13 15:00:09 

Azt kell mondjam, egész jó az idő. icon_biggrin.gif

http://www.accuweather.com/wor.....I&metric=1

Köszi nagyon solyci, akkor elvileg holnap már lesznek aug elejére is időpontok. icon_smile.gif

# 3088
Bencuri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109146 Üzenet linkje2009-07-13 15:02:03 

Sziasztok!

Augusztusban készülünk a Vrachakia apartamanba, esetleg valamilyen személyes tapasztala van valakinek róla?
Előre is köszi!

# 3089
Afrodité89
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109151 Üzenet linkje2009-07-13 15:52:52 

Hello magyarország!újra itthon!tegnap jöttünk vissza sartirol szoval friss forro infokkal tudok szolgálni az itthoniaknak.Nagyon jo volt de gyorsan eltelt az egy hét.
# 3090
Kalocsai Erika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109158 Üzenet linkje2009-07-13 16:47:31  Válasz a #109151. hsz-ra Előzmény #109151

Kedves Afrodite89!
Ha most jöttél haza, akkor lehet van infod arról, hogy lehet-e kinnt találni szállást. Itthon ugyanis már nem tudok foglalni augusztus elejére. Más fórumon azt olvastam, hogy kevés a turista Sartin... Csapatunk nagyon elszánt, mindenképp megyünk, ha van szállásunk, ha nincs icon_lol.gif .

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 205 206 207 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu