Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek lehet-e belőle bajom, hogy a leánykori nevemre van kiállítva az útlevelem. Nem akartam átíratni, mert baromi drága. Úgy vettem fel a nevét, hogy kötőjellel. Szóval ebbe beleköthetnek?
Köszi a válaszokat, megnyugodtam:) akkor majd a bankkártyabiztit is a régi nevemre állítom ki, akkor tényleg nem köthetnek bele semmibe, remélem. Már nem olyan friss a frigy, de novemberben csak egy wellness hétvégére futotta, meg persze akkor az idő sem olyan jó.
#1104212009-07-22 13:33:01 Válasz a #110339. hsz-ra
Természetesen nem útközben akart olvasni, hanem mondjuk napozás közben, vagy este az ágyban. Tudom, most jön az, hogy ott mást kell csinálni, de 23 napig nem bírom minden este. Tehát jó ha van olvasmány.
Sziasztok.
Pár nap és megyek Sartira, de az utazási irodában nem tudták pontosan megmondani hol a Tonia apartman. A fő úton valahol jobbra az út mellett.
Tudna valaki esetleg segíteni 1 leírással, GPS kordinátával.
Köszi
Szia
Nem kötözködni akarok csak 130 - as átlag nekem egy kicsit soknak tünik
Ahoz ,hogy ilyen átlag legyen nyomni kell rendessen
Zoli
Szia!
Nem veszem kötözködésnek...
Írtam, hogy mi Nis után más irányt vettünk, tehát az átlagunkat csak addig vegyétek. A férjem Nis előtt tankolt, akkor néztük az átlag sebességet. Kicsit kerekítettem az igaz, de az autó számítógépe szerint 128 volt az átlagunk. Azt hozzáteszem, hogy éjszakai menet és tényleg nyomtuk rendesen.
Na meg főleg azért írtam ezt az egészet, hogy ha az ember kifog maga előtt vakmerőbb és esetleg nagyobb helyismerettel rendelkezőt, akkor lehet haladni rendesen.