#1104232009-07-22 13:50:32 Válasz a #110413. hsz-ra
Hm, na ez a beszéd Csak van itt egy kis ráérős idő Ezeket az üziket olvastam én is, de a válasz csak nem érkezett meg a kérdéseimre
Mindenesetre örülök, hogy kiemelted ezeket a hozzászólásokat nekem.
Azért meg elnézést, hogy nem évek óta tervezgetem a nyaralásom, ugyanis van, aki nem egy helyre szokott minden évben nyaralni menni (legalábbis nem egy országba).
Úgy gondolom, hogy nem én voltam az, aki kicsit "batárságtalanul" reagált a dolgokra. Dehát elvileg nem a vendégszerető Görögországban vagyunk ugyebár
#1104282009-07-22 13:57:56 Válasz a #110166. hsz-ra
Szia Babar!
Köszönöm a gyors válaszodat.Tudtuk hogy klímás az apartmann ,csak meginogtunk ,mert a képen nem látszik minden szoba mellett.Azt gondoltam esetleg aki előbb odaér az kaphat és az nagyon nem lenne jó. Így indulás előtt már minden jó és rossz megfordul a fejünkben.Totális zabszem effektus.Voltunk már négyszer Görögországban a szárazföldön ,ilyen messze még nem , mindenhol volt ellátásunk és még soha nem izgultunk ennyire .Aug 3-án indulunk ,már nagyon zsizsegünk./amit a görögökről: írtál teljesem osztom a nézeteidet. Ha nem lennénk a sokadik x-ben és pengék lennék nyelvől már nem lennék Magyarországon ,hanem valamelyik szigeten szüretelnénk az oliva bogyót./Szia! Angelika
#1104692009-07-22 16:53:58 Válasz a #110450. hsz-ra
Köszi a hasznos infót. Akkor körbenézünk a "motorpiacon" Elvileg mi kicsit nagyobb robogóra, vagy esetleg motorra gondoltunk, mivel egy 50es igen köhögne felfele menet. (mint ahogy értesültem a néhol alpesi utakat felülmúló hajtűkanyarokról).
Kb 5 napban gondolkodunk, így csak lehet majd alkudni
#1105472009-07-23 00:47:43 Válasz a #110469. hsz-ra
csillag 77!
Reméljük, a tömény okoskodás helyett a nyaralásról visszatérve is idedugod a képed, hogy az új és felettébb kíváncsi fórumozóknak sietve válaszolj
Ha lehet, barátságosan - de gyanítom, hogy Te nem leszel önzetlen, mint ahogy másoktól elvárod.
Csak elmondom a saját példámat: ha valahova utazom, előtte az összes hsz-t végigolvasom, és csak utána kérdezek. És nem csak általánosságban, hogy mit érdemes megnézni, meg hogy írjátok le az árakat, hanem konkrétumokat. Ha kevés az időd, és olyan lusta vagy, hogy csak 1 héttel az utazás előtt kezdesz el tervezgetni, akkor az a Te gondod, mehetsz info nélkül is. Elvégre tapasztalt utazó vagy Majd csak boldogulsz valahogy
Kicsit off, de engedjétek meg, hogy itt kérdezzem meg: ez most a Lefkada vagy az "Egymás becsmérlése" topik? Már jó ideje olvasom mind a Sarti mind pedig ebben a topikban a mocskolódásokat, egymás fikázását. Könyörgöm, ne alacsonyodjunk le politikusaink szintjére! Legalább ez a kis közösség szóljon arról, amiért létrehozták: egymás segítése infókkal, normális, emberi stílusban.
#1105872009-07-23 10:33:42 Válasz a #110585. hsz-ra
Kónyu,
Félreértettél, nem sértegetésnek szántam senki felé a véleményemet. Nem is igazán értem a reakciódat, nem ilyennek ismertelek meg az eddigi hozzászólásaid alapján.
Ebben a topikban nem tudom megválaszolni a kérdéseket, mert sajnos Lefkada eddig kimaradt, de más fórumokon eddig is és a jövőben is szívesen válaszolok és adok tanácsokat.
Őszintén sajnálom, hogy ide jutottunk.
Nem akartam regisztrálni, de látva azt sértő és primitív kommunikációt amit a Döme és Kónyu nevezetű egyének folytattak kinyílt a zsebemben a bicska.
Nem beszélve arról hogy Csillagocska a barátnőm, és nem szeretem ha szidják...
Az ..idedugod a képed.. jellegű beszélgetésre pedig azt mondom hogy dugd ide te a tiédet: 06302739022 hívják fel és elmagyarázom hogy miként kellene egy hölgy kérdésére válaszolni.
A többiektől pedig elnézést kérek az írásomért, nem terhelem ezt a fórumot ilyen hozzászólásokkal többet, elvégre szép nyaralást szeretne mindenki jó meszire az ilyen megnyilvánulásoktól.
#1106422009-07-23 13:59:40 Válasz a #110587. hsz-ra
OFF
bottakati!
Nem látod a mosolygókat a hsz-emben? Az azt jelenti, hogy irónikusan mondtam, én sem akartalak megsérteni.
Nyaralóstominak privi ment.
Elkerülve a félreértéseket, kéretik konkrét, 1000-szer már fel nem tett kérdéseket írni (persze csak ha valakinek ideje is van rá), talán akkor emelkedettebb lesz a hangnem. A politikusokat meg ne keverjük ide, az méltatlan (velünk szemben).
ON
"- A fórumon nem követelõzünk. A fórum léte, fenntartása és a lehetõség, hogy írjunk bele mondjuk úgy hogy egy "szívesség", amit egyrészt a fórum gazdája tesz azzal hogy üzemelteti, másrészt a fórum közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak.
Ezért ha kérsz vagy kérdezel vmit, légy udvarias és ha kaptál valamit, köszönd meg. Például a választ a kérdésedre.
- A hozzászólást nem kezdjük azzal hogy "nincs kedvem végigolvasni az elõzõ X oldalt, ezért inkább megkérdezem hogy …". Legyen kedvünk. Másoknak is volt kedve és vették a fáradságot hogy beírják a válaszokat, úgyhogy olvassuk el vagy használjuk a keresõt vagy ne várjuk hogy udvariasan 10-edszerre is beírják ugyanazt csak azért, mert mi lusták voltunk."
#1106502009-07-23 14:18:43 Válasz a #110645. hsz-ra
Így igaz, Kristin1. Én csak azért nem szoktam ezeket ideidézni, mert láthatóan ezt mindenki tudja, de valahogy mégis úgy érzik némelyek, hogy akkor is kötelességünk kiszolgálni a kérdezőket. Komolyan néha úgy érzem, egyesek azt hiszik, hogy 1-1 fórumon fizetett alkalmazottak írogatnak, várva, hogy hátha végre valaki kérdez valamit, mint anno a tudakozóban. Talán fogalmuk sincs róla, hogy a beírogatók ugyanolyan utazók-nyaralók-fórumozók, mint ők, sőt még az is lehet, hogy azt hiszik, az "itteniek" állandóan hivatásszerűen Lefkadán tartózkodnak, és a munkaidő letelte után rohannak utánanézni a válaszoknak, hogy kielégítsék a kíváncsiakat
Pedig én magam még azt is el tudom képzelni, hogy mások is nyaraltak már más országban közülünk, ugyanúgy, mint csillag , mégis valahogy érdekel, hogy mit érdemes tudnunk egy adott országról, szigetről, stb.
Azta, micsoda fejlemények, amíg más dolgozik, és nem a neten lóg egész nap Tehát a szabadidőről csak ennyit
A fenti fórumhozzászólásokhoz - de inkább nevezzük "magyar ember egymás fikázásának" - a következőket fűzném hozzá:
1. Ha jól látom, én nem követelőztem, mindig megköszöntem a választ, csak megjegyeztem, hogy milyen "halott" az oldal, ami most is az lenne, ha nem szítottam volna kis érdeklődést
2. Minden egyes üzenetben volt egy-kettő smiley, ami nem azért került oda, mert nem tudtam kitalálni a megfelelő írásjelet Így a sok év távlatából igen szórakoztató, hogy egyeseket mennyire könnyen fel lehet idegesíteni
3. Én még mindig úgy gondolom, hogy újat kérdeztem, amire úgy olvastam, van, aki tudott normálisan is válaszolni (Köszi Firkamano)
4. Lehet, hogy valaki lustaságnak tartja, hogy csak az utazás előtt egy héttel tudtuk meg, hogy épp Lefkada-ra megyünk, de nem mindenki ír menetrendet már decemberben a következő évről. Szerencsére nem vagyunk elveszett emberek
5. Azon meg senki ne csodálkozzon, hogy miért nem segít egymásnak két magyar....külföldön is.....
Részemről ennyi volt, többé egy betű leütésére sem tartom érdemesnek ezt a fórumot, ha minden új résztvevőt kinéznek innen a "nagy és okos törzstagok"
Jó nyaralást!
Pápá