Múlt hét pénteken sikerült egy szép napot töltenem Parálián is.
Meglepődtem, hogy tényleg vannak a vízben kis medúzák mert eddig még nem láttam, de nem veszélyes, legalábbis nem láttam senkit akit megcsípett volna . Viszont a kalózhajóról a parttól messzi láttunk ám kiskosárnyi méretű kék medúzákat, hát messziről csodaszépek voltak.
Múlt hét pénteken sikerült egy szép napot töltenem Parálián is.
Meglepődtem, hogy tényleg vannak a vízben kis medúzák mert eddig még nem láttam, de nem veszélyes, legalábbis nem láttam senkit akit megcsípett volna . Viszont a kalózhajóról a parttól messzi láttunk ám kiskosárnyi méretű kék medúzákat, hát messziről csodaszépek voltak.
Puff neki... Ő is medúzázik, hallod ezt Ildikó90???
Szia Kobobe. Pénteken mi is a kalozhajon voltunk,sajnálom hogy nem ismertűk egymást.De a kirándulás nagyon jó volt a meduzák pedik kicsit nagyok voltak.
SZASZTOK! MÁR SAJNOS ITTHONRÓL. LÁTOM MÉG MEDÚZÁKRÓL CSEVEGTEK. MI TÖBB MINT KÉT HÉTIG VOLTUNK PARALIÁN, ÉS NAGYON SOK MEDÚZÁT LÁTTUNK. SAJNOS NEM CSAK A HAJÓKÁZÁSKOR. TALÁN KÉT NAP VOLT, HOGY NEM LÁTTUNK EGYET SEM. EZ KICSIT RONTOTTA A FÜRDÉSI KEDVÜNKET, ISMÉT MINDHÁRMUNKAT MEGCSÍPETT (VAGY MIT CSINÁL). VALÓBAN A PART KÖZELÉBEN KICSIK VANNAK NEM GÁZ HA MEGCSÍP (NEKÜNK KB FÉL ÓRÁIG FÁJ ÉS-VAGY ÉG) ÉS NEM VAGY ALERGIÁS , IGAZ MI NEM A TÖMEGNYOMOROS KŐGÁTAS TENGERSZAKASZON VOLTUNK, HANEM KICSIT TOVÁBBMENTÜNK OTT SZÁSSZOR KULTÚRÁLTABB SZERINTEM. TAVALY MI EGY-KÉT MEDÚZÁT LÁTTUNK.
#1107882009-07-23 22:47:51 Válasz a #110761. hsz-ra
Szia Napis !
Most gondolkodhatok kik is voltak ott
Priviben ha küldenél ismertetőjelet akkor gyorsan visszanézlek a videón
Mi az Arian "elejében" voltunk ,a lányaim na meg egy kicsit én is táncoltunk a kalóz " bohóccal ". Jó kis kirándulás volt.
#1108432009-07-24 10:01:26 Válasz a #110757. hsz-ra
Én nem tartok tőlük..tavaly arcomat sikerült megcsípkodni,jó kis aloa verás és egyéb hűsitő kezelés után el is múlt.Ennél jóval rosszabb nem jöhet.Ha mégis látok egy élőt ami nagy(kicsi az eséye mert csak a mélyebb részt kedvelik)akkor pár méterrel arrébb búvárkodom. A jó élményektől nem riaszt vissza pár szappan állagú kékség
Ne feledjétek,ha megcsíp egy medúza akkor a homokdörzsölés a víz alatt és a pisi is remek rá..
#1109232009-07-24 15:04:10 Válasz a #110879. hsz-ra
Ez nem derült ki 1értelműen... és bizonyos korban már bizonyos dolgok nem alkalmasak másra mint "medúzakezelésre"... úgyhogy kéretik több tisztelet az idősebb korosztály irányába!!!
Látom elvagytok...
Mi meg már csak pár nap és induluuuuunk
Jah és egy kérdés!!!!! Már harmadjára megyünk, de én még mindig nem tudom, hogy a Lidl merre van, valaki elmagyarázná???? Idén ott akarunk vásárolni!
+kérdések!!! Katerinibe ugye a piros buszjegyet kell választani???(mintha így elmékeznék) Esetleg vmi aktuális ár????
Tényleg igaz, h a tavalyihoz képest olcsóbb lett paralia