Köszi a beszámolódat, most már várom az indulást. A Dora apartmannal kapcsolatban is megnyugtattál, habár azt írták, hogy ott nem rendezett a tengerpart és inkább a Sokratis előtti részt vegyük igénybe. Igazából nem tudom mit jelent, hogy nem rendezett a part.Mennyiért kölcsönöztetek autót és hol? Két leégés között mi is elszeretnénk menni körülnézni. Ha az árakról tudnál valamit írni, illetve hol érdemes vásárolni, mert ha 2 euro a reggeli akkor lehet, hogy még hűtőtáskát sem cipelünk.
Geot, Nitta!
Nem azt mondom, hogy Korfut soha nem akarom látni, csak amikor mérlegeljük a vágyainkat, az igényeinket, a lehetőségeinket és az ajánlatokat, mindig beelőz pár másik hely.
#1109912009-07-24 23:32:47 Válasz a #110949. hsz-ra
Sziasztok!
Először is, Nitta nagyon irigyellek, hogy holnap mentek Moraitikára!!! Bár énis mehetnék még egyszer:) Kellemes, pihenésben gazdag utat!!
Kedves Márta!
Rendben, esetleg van e-mail címed? Ott azért könnyebben letudnám írni, meg minden egyéb, hogy mit hol érdemes megvenni és megnézni. A nem rendezett part az olyan, hogy az csak az apartmanhoz tartozik, szóval ott nincsenek napágyak (biztos lesznek szerintem, az apartmanhoz kell, hogy tartozzon) meg ilyenek. A Sokratis előtti rész is jó bááár nekem hasonlít a Dora előttijéhez. Igazából a kikötőhöz közeledve, több a hínár de bentebb semmi.
#1110242009-07-25 12:01:19 Válasz a #110991. hsz-ra
Szia Porsi!
Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat.
Mi szeptember 5-én indulunk az Aeolussal Kavosba, és bár én eddig sem aggódtam különösebben, így mégis sokkal nyugodtabban indulok majd el.
Remélem Márta is hasonló jókról számol majd be.
Érdeklődni szeretnénk, hátha valaki hallott már a Captains nevű apartmanról.(Kavos)
Aeolussal utazunk aug.11-én, és kiváncsiak lennénk árakra, a helyre, hogy mitől milyen messze van, stb.
Esetleg, ha valaki megtudná mondani, hogy mennyi is lesz ez a busz út?
És hogy kilehet-e bírni...?=)
Köszönjük szépen előre is, szép nyarat mindenkinek
#1112062009-07-27 09:11:49 Válasz a #109030. hsz-ra
Szia,
Segítenél ha tudsz. Mi is most mennénk először autóval Korfura, nincs egy útvonalterv vagy egy használható útvonal? Mi Lefkíminél gondoltuk átmenni és Messongi a cél.
#1112152009-07-27 10:08:15 Válasz a #111206. hsz-ra
A leírt gondolat jó. Lefkimibe a komp olcsóbb. A menetideje rövidebb. Lefkimiből Korfu felé menet útba esik Messonghi. Nem Lehet eltéveszteni.
A távolség kissebb mint a korfui komról és nem kell egy zsúfolt városon keresztülhajtani.
Hátránya, hogy ritkábban jár.
Üdv.
#1112982009-07-27 21:18:17 Válasz a #111275. hsz-ra
Azért oda még simán beállna egy két autó. Általában mindig ennyi autó szokott rajta lenni . A kb 30 Korfui kompozás alatt talán egyszer kétszer volt full tele a hajó.
#1113022009-07-27 22:31:02 Válasz a #111298. hsz-ra
Gégé látva a kompon készült képeket, a kérdésem oka fogyottá vált. Tetőbox van felszerelve Honda terepjárónkra, s lehet e ebből valamilyen problémánk a Korfui kompon?
#1113042009-07-27 22:50:02 Válasz a #111184. hsz-ra
Szia DettyNor!
A buszút kb. 22 óra. Lehet kicsit több vagy kevesebb, attól függően, hogy mennyit kell a határokon várakozni. A kompút Korfura újabb egy óra. Szerintem ki lehet bírni. A gyönyörű táj kárpótol a kényelmetlenségért.
A Captains-ról sajnos én is csak annyit tudok, amennyit az utazási iroda prospektusában leírnak. Mi is ott fogunk lakni, de sokkal később utazunk, így nem tudlak tájékoztatni. De hálás lennék, ha te írnál róla pár szót, amikor hazajöttök.