#1118432009-07-30 20:37:42 Válasz a #111838. hsz-ra
Szia Tibibaba ugylátom te profi utazo vagy .Kérek segitséget egy lutraki ?nevü melegvizü gyógyfürdő valamelyik hegy lábánál nem tudom sehol megtalálni.Ha tudsz rola valamit vagy valaki hallott róla .köszi nhoho
#1118492009-07-30 21:08:31 Válasz a #111843. hsz-ra
Nem vagyok én profi, csak biciklivel járok dolgozni... amúgy köszi, jólesik...
Loutraki az egy város Korinthosznál. Kamena Vourlában van gyógyfürdő, de sajnos nem tudok róla referálni. A mezőkövesdiről viszont igen
Mi aug. 4-én megyünk Paraliara a Kostas apartmanba.
Jön oda valaki esetleg?
Tud valaki erről az apartmanról valamit?
Kocsival megyünk,a férjemmel és 3 gyerkőcünkkel.
A medúzákról nem sok jót olvastam.
Az egyik gyerkőcöm rettenetesen allergiás a csípésekre,már egy szúnyogcsípéstől is feldagad a teste 6-10 cm-es nagyságban,nagyon ideges vok,hogy mi lesz,ha megcsípi egy medúza.
Esetleg tudtok mondani olyan éttermet Paralia-n,ahol van ingyenes wifi lehetőség fogyasztás ellenében?
Sarti-n volt egy étterem,ahol ingyen használhattuk a netet,ha ott ettünk,sőt másnaptól kezdve már nem is kellett fogyasztani,ha emilt akartunk küldeni,és a parton a napágyaknál is tudtuk használni,nagyon kedves volt a tulaj.
Esetleg tudtok mondani olyan éttermet Paralia-n,ahol van ingyenes wifi lehetőség fogyasztás ellenében?
Sarti-n volt egy étterem,ahol ingyen használhattuk a netet,ha ott ettünk,sőt másnaptól kezdve már nem is kellett fogyasztani,ha emilt akartunk küldeni,és a parton a napágyaknál is tudtuk használni,nagyon kedves volt a tulaj.
Ez engem is érdekelne... barbageorgopulosz mondta ugyan hogy melyik part menti kávézó ez, de elfelejtettem
#1119282009-07-31 09:08:18 Válasz a #111924. hsz-ra
Köszi barba, már nekem is eszembe jutott
Csutek, ne reklámozz már hogy az elnöki lakosztályt most újítja fel a tiszteletemre kelemen anna meg voksán virág... még a végén kiderül vmi az inkognitómról
#1120872009-07-31 16:04:37 Válasz a #111931. hsz-ra
Nem titok, de mást meg hirtelen nem tudtam kiszólni
(mások fogják be a fülüket, mert off következik: itthon a Nádixnál 271 az euró és 3,1 a dínár, szerinted vegyünk most vagy várjunk még?)