Mi ilyennel mentünk, mint amit az imént írtam. Ha meg van még valahol a jegy, vagy a cégról valami papíros, holnap megnézem...ha megvan, beírom neked, milyen társaság volt.
Szia Misi!
Ez nekem szól? (nagyon kérlek ne szólíts Andreának)
Nem. A parton sorakozik több utazási iroda illetve hajótársaság irodája is. Ez valami kisebb vállalkozás volt. 2004-ben 20 Euro volt fejenként az oda-vissza jegy és 6 óra hosszát engedtek kóricálni a szigeten.
Ne aggódj, találtok majd Naxos városban elég ilyen hajójegy árusítót. Vanolyan hajó is, amelyik a kikötőben horgonyoz és a hajónál árulják a jegyet, előbb nézzetek körül árban, időben, melyik kedvező.
Üdv
Andi
A beszámolódban azt írod, hogy a Hotel Nissaki Beach vacsorázó asztalai a homokban sorakoznak.
Van ezen a részen esetleg egy-két kockás abroszos taverna, ahol szintén a homokban állnak az asztalok? Látszólag gyerekes kérdés, de ha egyszer ez a mániánk.
Szia Misiarc!
Nem, nincs. Viszont azt is írom, hogy a Nissaki Beach étterme nem csak a hotel vendégeknek van, hanem rendes étterem bárkinek. Éppen ebből lett akalamajka, hogy mi az étlapból választottunk, míg nekünk az nem dukált.
Szóval oda bármikor mehettek és drága sem volt akkor még.
Üdv: Andi
Van már esetleg információd arról, hogy melyik járattal mentek át Naxos szigetére? Legszívesebben megkérdezném a Gál Lacit, ha lenne valami elérhetősége.
#1079652009-07-05 11:14:44 Válasz a #107870. hsz-ra
Szia Misiarc!
Naxos szigetére az érkezést követő nap ( július 12-én) tudunk csak átmenni, mivel a komphajó ( Blue Star Ferries) délután 16.00 órakor indul Santoriniről és 18 óra 25 perckor érkezik Naxosra. Gál Laci elérhetősége, görög tel. száma:+30-6945269619. Suzuki.
Szia Verka!!!
Naxos a legeslegnagyobb vágyam,gyúrok rá jövőre.Van egy csomó jó szállás a neten elfogadható áron,vagy az Apollonban gondolkodom 2hét,cirka 170ezer fejenként/ha jól számolom.../Santorinis leszállással,hajóval Naxosra és Agia Annás szállással...szerintem az nem olyan vészes.
Agia Annáról,vagy a mellette 1km-re lévő Agios Prokopilos-ról tudsz nekem valamennyi infót esetleg irni?PERSZE,csak akkor,ha majd kicsit több időd lesz,nem akarlak egyszerre leterhelni,jövő év elejéig ráérsz válaszolni!
Előre is köszi!!!
Szia Zsebkutyus!
Itt előbbiekben írtak már erről, ha jól tudom az idén mind boka, misiarc és suzukiék is ezt a verziót választják, sőt talán balázsbeáék is (vagy ők már voltak ott?). Úgy rémlik, bokáék választották Agia Annát és pér oldallal visszább ő is kérdezgetett sokat róla. Igazából sok nagyon használható választ nem tudtunk adni, de azért, ha van időd, nézz vissza.
Tudom, hogy már az idén is szívesen mentél volna oda, így szorítok neked, hogy jövőre összejöjjön!!!
Üdv: Andi
Legutóbb vojandi szerkesztette (2009-08-02 12:10:16), összesen 1 alkalommal
Kedves SUZUKI!!!
Ha majd lesz egy picike időd,olyan nagyon jó lenne,ha csak pár szóban leirnád,milyen volt az Apollon-os utazás,mert jövőre mi is hasonlóban gondolkodunk,csak mi 2hétig szeretnénk Naxoson lenni!!!
Előre is köszi!!
#1122702009-08-02 12:17:04 Válasz a #112266. hsz-ra
Nagyon aranyos vagy!!
NAXOS-mondom ma a páromnak.
,,MI???"-kérdezi,hisz neki mindegy,hova viszem,csak viz mellett legyen,tudjon sörözni,sétálni,naplementézni...
,,Majd megtudod!"-válaszolok,s közben bújom a netet,mint a megszállott.Apartmanok 35Eurótól,ami nagyon jó,mondom a drágának,erre mi a válasz?:,,DE nehogy aztán megszivjuk/JUK,mintha mindent Ő intézne../és se szállás,se semmi???"
Fortyogok,hogy azt a konzervativ,maradi mindenit,hogy az utazási irodákon kivül nem mer semmibe belevágni,visszatart!!!
,,Menj mocizni!!!"-küldöm,hogy inkább ne szóljon,ne idegesitsen,hadd keressem tovább Naxost,mert most begazoltam teljesen...Agios Prokopios,Agia Anna stb...
Azért halkan visszaszól az ajtóból:,,SOK idő van még jövő júniusig!!!"
BBBRRRR....Értitek,ugye???
Én tökéletesen megértem. Ez így van rendjén. 2005-ben meg ez a két település nagyon mini volt, igazából nem is voltak települések, hanem szétszórtan elrendezett szálláshelyek a parton és itt-ott egy taverna vagy kisbolt, de más nem volt ott. Ennyire emlékszem. De ha lesz valami járgányotok, akkor Ag. Anna nincs messze a fővárostól.
(Erről jut eszembe, az idei nyaralásról nem írsz beszámolót?)
#1122822009-08-02 12:46:29 Válasz a #112278. hsz-ra
Nem tudom,igazán...olyan sok Zakynthos-beszámoló van már itt és igazából már szerintem mindenki tudja,mi,hol,merre,mi-mennyibe kerül...de ha tényleg érdekelne a saját benyomásunk,meg egy-két nyűglődésünk,sirós estebéd egy tavernában,ahol olyan kedvesek voltak,hogy mindannyian sirtunk...hát,akkor lehet,hogy mégis nekikezdek...OFF-bezárva!
Bocsánat egyébként,tényleg visszaolvastam ám,de ,,saját",idei élmény hiányzik pl.Misiarctól vagy Suzukitól...
Biztosan dolgoznak,majd talán irnak pár mondatot,nem kell,hogy oldalakon keresztül irjanak,csak az összbenyomásra lennék kicsit kiváncsi,hogy ők hogy élték meg ezeket a szépségeket,amiket a Kikládok adnak...