Thasszoszi utazás átadó!
A helyzet a következő....
Thasszoson, Limenasban (Popi's apartmannházban) szepember 12 -19-ig lefoglalt (előleg befizetve) szállást, sajnos, családi okok miatt vissza kell mondanunk. Ez két szobát jelent.
Az utazási irodával (Dias Zeus) beszéltem, még az autóbuszon is van hely. Mi kocsival mentünk volna, tehát ez nincs kifizetve.
Ha érdekel Valakit, kérem, sűrgősen keressen meg!
#1141362009-08-14 08:54:22 Válasz a #114045. hsz-ra
Szia Lililuca!
"Ha megtudjátok mindenképp írj ebbe a topicba mert nagyon kíváncsi vagyok. Hova mennétek legszívesebben? "
Ezt ne itt beszéljétek meg, hanem itt.
https://www.hellasz.hu/forum/viewforum.php?f=16
Hahó valakinek már telefonált az ibusz ma??
Nekem csak hétfőn fognak:(
És ha esetleg olvasnád is a topicot, akkor tudnád, hogy nem megfelelő helyen ecseteled ezt a témát!
Légyszíves, olvasd el Valcsi hozzászólását és akként cselekedj!
#1143122009-08-15 21:49:20 Válasz a #114309. hsz-ra
Köszönöm a felvilágosítást DE EZT A HANGNEMET NEM TŰRÖM!
Érdekes ,hogy valcsi tud normálisan is szólni...talán ezen el kéne gondolkodni...
És ha azt kérdezem, hogy valakinek szólt-e már az ibusz az miért ne tartozna az utazási irodák topikba mikor annak az irodának egy bizonyos akciójárók van szó!
Szerintem azt kéne kritizálni, ha valaki nem tud kulturáltan hozzászólni dolgokhoz!
Ha kötekedni akarsz akkor azt légyszíves máshol éld ki!
#1143172009-08-16 09:24:55 Válasz a #114312. hsz-ra
Semmi olyat nem írtam, amin így kiakadhatnál! És ha nem Valcsi kérése után közvetlenül teszed fel ismét a kérdésedet, egy szót sem szóltam volna.
Viszont Valcsi nem először kéri, hogy vigyétek át ezirányú hozzászólásaitokat a megfelelő topicba. De Te úgy teszel, mintha nem is létezne egy moderátor kérése!
Az, hogy az Ibusznak van egy akciója, és azon belül ki milyen utat kapott, nem tartozik ebbe a témába, mert itt arról írunk, hogy ki milyen véleménnyel van egy-egy irodáról.
És még az is rendben van, ha néha kicsit elhajlik a téma, de hetek óta szinte csak azt olvashatjuk itt, hogy kit hova küld az iroda.
Igaza van Csuteknek, miért nem a témának megfelelő topicba írsz, ha már egyszer megkértelek rá. Egyébként nem tudom miért akadtál ki Csutek hangnemén, egyáltalán nem volt durva, csak nyomatékosan felhívta a figyelmedet a szabályok betartására.
#1143312009-08-16 12:10:14 Válasz a #114323. hsz-ra
Szia Lililuca!
Szinte nincs is olyan liberális (nem politikailag) fórum, mint ez. Nem igazán mondható el, hogy itt feleslegesen kötözködnek az emberrel. Szerintem Valcsi és Csutek is normális hangnemben figyelmeztetetett. Nem megsértődni, kell, hanem betartani a szabályokat. Persze néha előfordul, hogy minden jóakarat ellenére "vétkezik" valaki. Ilyenkor elég annyit írni, hogy bocsi. Ha még szólnak is akkor meg pláne. Ahogy most én teszem:
Bocs az "off"-ért!
Üdv: Josza
Sziasztok!
Nézzétek meg az Apollon travel akciós útjait, már fennt van szeptember végéig, és hihetetlenül levitte az árakat. Ja és még sok helyük is van. Remélem sikerül valakinek még ilyen későn is jó helyet foglalnia. Üdv mindenkinek.
#1146152009-08-18 17:54:11 Válasz a #112528. hsz-ra
Firdausznak! Örülök, hogy a Grand Tours utazási iroda korrektül végzi a tevékenységét. Tudok mondani egy másik utazási irodát aminek a hozzá állása részemről megkérdőjelezhető. Az utazás kiállításon a TUI standján foglaltunk szállást Corfura. A szerződés kötésekor azonban meglepődtunk, mert a TUI nevében egy kis magyar iroda kötötte meg a szerződést. Nagy hiba volt. A székhelyük Budapesten a Buda Gyöngyében van. Nos ennek a kis utazási irodának köszönhetően az idei Corfui 2 hetes nyaralásunk rámálommá vált. Nevet nem írok, mert most készülünk velük szemben eljárni. Ha tudjuk idén márciusban az utazás kiállításon, hogy nem a TUI az utaztató iroda, a standjuknál nem hogy nem állunk meg, hanem nagy ívben elkerüljük öket. A részletes beszámolót felteszem a másik topicba, hogy okuljanak belőle akik még az utazás előtt vannak.