#1142992009-08-15 17:09:21 Válasz a #114298. hsz-ra
Kedves Miskolciutas!
Ugyan sok közöm nincs hozzá/bár eddig 2xdicsértem meg az albumjaid nagyon nem érdekelt,de nem baj /most csak azt tudom mondani,az ,,Én"kékem,amit a Navagio-nál csináltam sem olyan,mint az életben!Aki ott volt és átélte,megnézte,csakis az tudja,mennyire gyönyörű.Semmilyen géppel nem lehet azokat a szineket reprodukálni,amit OTT,AZ a PILLANAT adott!!
Ettől még szépek a képeid,ne aggódj annyit!
#1143112009-08-15 21:24:21 Válasz a #114188. hsz-ra
Szia Zsu23,
Köszi a válaszodat, de most nem értem, azt írtad korábban, hogy nem az aelous-os hajóutat kell választani, de ti mégis azzal mentetek? Most melyik hajót javaslod? Bocsi, csak tényleg nem értem.
Mi a walterral voltunk ott kellett kauciót fizetni asszem 150 eurót de persze van másik iroda is!
dominika29
Barbara már azért nem idegenvezető a hajón mert a mi utonkon nem viselte túl jól a megpróbáltatásokat ahogy én sem! És akkor megfogadta hogy nem ül többet hajóra,ezek szerint komolyan is gondolta
MEA CULPA!Teljesen igazad van,ha bántva érzed magad!Most olvastam vissza,mit irtál,és nagyon kedves voltál...én meg nem.Ez tény,és most irkálhatnék kifogásokat,de egyik sem lenne igaz.Talán csak az,hogy nem szoktam megköszönni a dicsérő szavakat.Ez most igy valóban nagyon hülyén,esetleg flegmán hangzik...de te vagy az első,aki az orromra koppant e miatt/Valóban köszönet érte!/
Eddig ugy voltam vele,felraktam a képeket,örültem,ha dicsérgették-persze,hogy örültem...aztán válaszolgattam kérdésekre,és nem jutott eszembe,hogy illendő lénne néhány szót azokhoz is fűzni,akik kedveskednek nekem!Elnézést kérek tőled,és azoktól is,akiket esetleg ugyanigy megbántottam!
#1143382009-08-16 13:27:40 Válasz a #114337. hsz-ra
NEM bántottál meg,dehogyis,nem azért irtam,csak azért,hogy ELHIDD végre,nagyon szépek a képek,úgysem lehet teljesen a szineket ,,átadni",pl.Marathonisi nálam sokkal-sokkal karibibb volt,mint itt a fotóalbumban!
#1143782009-08-16 16:24:01 Válasz a #114311. hsz-ra
Szia Bocko!
Saját tapasztalatból mondom, h a Hook hajón vtak a legtöbben....ezért nem ajánlom, mert mi is azon voltunk! (a többi kisebb hajó be tudott menni a barlangokba- mi meg nem, és 10000en vtunk)
Ezért!
#1146402009-08-18 20:40:27 Válasz a #114122. hsz-ra
Szia Orsi!
Remélem már Nektek is meg van minden szükséges papír az utazáshoz és már csak 1 napot kell "túlélni", majd utána irány Parga!
Remélem 17.-én a Walterrel indulók is szerencsésen megérkeztek... Hamarosan mi is találkozhatunk velük.
Jó pakolást és készülődést, a buszon találkozunk!
Üdv:MárTus
#1150242009-08-21 11:03:12 Válasz a #113347. hsz-ra
Bridzs! nem veled értekeztünk Pargáról a Thamas appartmanról.?, Ha nem , akkor tudsz-e valakit, hogyan alakultak ott a dolgok. Ha emlékszel én ott szálltam meg és nem voltak pozitiv tapasztalataim.Amugy az Aelosszal én is meg voltam elégedve! Nem akarom most visszakeresni, hogy pontosan neked voltak ezzzel kapcsoatos lérdéseid. Irj kérlek, hajt a kiváncsiságom. juditella
Igen mi voltunk a Thomasba! A tengertől való távolság miatt kellemesen csalódtunk, mert ugye azt vártuk amit itt olvashattam, hogy hú de messze van...hát abszolút nem volt messze...lemértük 8 perc séta volt, tavaly Tolóban sokkal többet gyalogoltunk. Maga az apartman, annak ellenére, hogy a tágasabbakat kaptuk, még így is kicsi volt:-)))de ez sem volt gond, egyedül, hogy iszonyatosan meleg volt, mivel lapos tetős volt, és az a kis hűtő meg rendesen befűtött:-))
Breki!
csak annyit tudok a Stelláról mondani, amit hallottam az utazótársainktól, hogy szép, kultúrált, tiszta, viszont a kertje nem szép....ennyi infóm van csak róla:-)), de közelebb van aparthoz, mint ahol mi voltunk.
Persze voltak olyan tényezők, amik kicsit bosszantóak voltak, de ezek elenyészőek, meg hát nyaralni mentünk, jól érezni magunkat,ami persze sikerült is......ilyen rossz tényezők, pl., hogy teli volt szúnyogokkal, meg óriási rovarokkal: darazsak, legyek, hatalmas szöcskék, meg pókok:-DD, de hát egy liget közepén voltunk, mást nem is lehette elvárni:-)
Viszont a tulajnak vannak kutyái, hát van közöttük egy kölyök, na az szó szerint vonyított, minden este és volt egy jó párszor, hogy reggel ő ébreszett minket, úgy vonyított, mintha nyúzták volna...na ez nem volt kellemes!
Sziasztok,
már csak pár nap az utazásig, de most, hogy átvettem a vouchert felmerült bennem egy kérdés.
megérkezéskor Uhrin Tamás idegenvezetőt kell hívni. de mit mondjak neki, hol vagyunk? azt sem tudom, merre keressük az irodát. semmi címet nem kaptunk, hogy GPS-el legalább megkeresnénk.
tud nekem valaki segíteni??