Gyfland, Keve, köszi! Megnyugodtam!
Gyfland: veled úgy tűnik, egyidőben megyünk!
Ez a Quados túra nekem is felkeltette az érdeklődésemet... Lehet, tényleg ki kellene költözni egész nyárra, és akkor mindenre lenne idő.
#1147142009-08-19 08:44:41 Válasz a #114657. hsz-ra
Szia!
Én úgy tudom, hogy Paralian nincs, de nem messze tőle Kateriniben (pár km Paraliatól), ahová busszal is el lehet jutni. Szombatonként Kateriniben hamisítatlan görög piac van, mindent lehet kapni, a gyümölcs például olcsóbb mint a boltokban sokkal és szebb. Én egyszer voltam, de az már nagyon rég volt, így csak halvány emlékeim vannak, de nagyon tetszett, erre tisztán emlékszem:)
Mi tavaly voltunk Paralián ketten a feleségemmel, idén családdal megyünk, egészen pontosan holnap indulunk. Szállást nem foglaltunk, mert sokalltuk az árakat, amúgy a legtöbb ismerősöm azt mondja kint keresve lényegesen olcsóbbak és mindig van szállás.
Most kaptam egy kinti irodától 50eur/nap árat egy 4 ágyas apartmanra. Ez elvileg jó ár, de ha megerősítenétek abban, hogy kint olcsóbban és tuti biztosan lehet szállást találni, akkor nem foglalnám le.
#1147652009-08-19 15:37:21 Válasz a #114764. hsz-ra
Valaki írta hogy 40€/nap áron mindig talál kint szállást, ő pl. sosem foglal itthon. De garanciát Neked itt erre senki nem fog vállalni. Én is jónak tartom az 50€-t 4 főre.
#1147732009-08-19 17:12:06 Válasz a #114769. hsz-ra
Holnap délután indulunk valamikor.
Ebéd után egyet alszunk, hogy ne legyen gond az éjszakai vezetéssel. Olyan du. 3-5 óra körül indulunk Siófok környékéről.