Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 160 161 162 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Zsebkuty | #116044 Üzenet | 2009-09-01 11:49:23 |
Szia,kedves Kyra!Üdv.itthon/sajna...
Nagyon örülök,hogy tetszett a sziget és annak meg még jobban,hogy ilyen rendesek a gyerekekkel-is! icon_lol.gif
  Zsebkuty | #116045 Üzenet | 2009-09-01 12:08:21 | Válasz a #115938. hsz-ra Előzmény #115938
icon_lol.gif Szia,Josza és Cilla!!!
Volt kedvem és elolvastam,nagyon köszönöm,szinte újra nyaraltam.Csodás beszámoló egy csodás nyaralásról,ahogy az tőled elvárható! icon_lol.gif kiss.gif
KÖSZI!!!
  Vojandi | #116049 Üzenet | 2009-09-01 13:29:58 |
Szia Josza!
A beszámolódból nem derül ki, de mivel nincs rá utalás, feltételezem, hoyg nem volt nagyon "jeges" a tenger. Mert igencsak korán voltatok. Májusban még sosem voltam, júniust is csak emiatt nem annyira kedvelem, de ha megnyugtatsz, hogy fincsi a víz...?
Andi
  Josza2 | #116062 Üzenet | 2009-09-01 15:48:43 | Válasz a #116049. hsz-ra Előzmény #116049
Szia Andi!
A víz meglepően kellemes, meleg volt. Kb 24 fok volt, mikor mentünk és 26, mikor eljöttünk, és miután egészen a szezon elején voltunk kristálytiszta is volt a víz. Én ezért szeretem az elő és utószezont, mert nincs zsufoltság és tiszta a víz és általában jó az idő is.
  Vojandi | #116064 Üzenet | 2009-09-01 15:54:34 |
Köszi Josza, ez jól hangzik.

Tudja valaki ajánlani Vassilikos-t (a keleti félsziget csücskén) nyaralni?
Sokak írásai szerint Tsilivi szimpi hely. Nyugis, szép partú nyaralóhelynek mit javasoltok, ahol egy pici falu-mag is van azért, nem csak szétszórtam apartmanok. ?
  Josza2 | #116066 Üzenet | 2009-09-01 16:00:42 |
Kedves Ericsike!
Mi most idén nem nagyon tudtunk búvárkodni, viszont nagyszerű búvárkodásra alkalmas helyek vannak a szigeten. A nyugati parton kevés nagyobb strand van, ezért gondolom, még főszezonban is kristálytiszta a víz. Ajánlom búvárkodásra Porto Vromit, a Stavros öbölt, Keri környékét. A keleti parton is vannak búvárkodásra alkalmas helyek ( Vasilikos félsziget stb) és amikor mi voltunk nagyon tiszta volt a víz többen említik, hogy főszezonben a zsufoltabb helyeken első sorban Laganasban és környékén már nem olyan tiszta, zavaros. Egyszerűen lehet motorcsónakot kölcsönözni, így a barlangokat is meg lehet búvárkodni.
Üdv:Josza
  Josza2 | #116067 Üzenet | 2009-09-01 16:04:34 |
vojandi írta:

Tudja valaki ajánlani Vassilikos-t (a keleti félsziget csücskén) nyaralni?
Sokak írásai szerint Tsilivi szimpi hely. Nyugis, szép partú nyaralóhelynek mit javasoltok, ahol egy pici falu-mag is van azért, nem csak szétszórtam apartmanok. ?

Szia Andi!
Mi nagyon meg voltunk elégedve azzal a hellyel, ahol voltunk. A Vassilikos félszigeten nagyon sok gyönyörű kisebb és nagyobb település van. Én szivesen ajánol ezeket a helyeket.
Üdv Josza
  Kmaja | #116070 Üzenet | 2009-09-01 16:26:19 | Válasz a #116064. hsz-ra Előzmény #116064
Szia!
Én inkább Tsilivi-t ajánlanám(de nem csak azért mert mi ott laktunk:), direkt felderítettük Vasilikost is utólag)....nyaralás előtt én is vaciláltam a kettő között....de utólag nem bántam meg......
Vasilikoson nem sok mindent találsz...max 1-2 bolt,étterem,apartmanok szétszórva,ahogy írtad...ezzel szembe Tsilivi közel a fővároshoz és a főutcán elég sok a választék,boltok,tavernák,kölcsönzők...és ha nyugisabb helyet akarsz akkortalálsz olyan apartmant,mert csak a főutca zajosabb...
Nekem speciel a strandja is sokkal jobban tetszett.....lassan mélyülő,kristálytiszta,homokos....
Mi a part mentén sétálva is elég sok strandra átmentünk....
  Kmaja | #116071 Üzenet | 2009-09-01 16:36:00 |
A búvárkodással kapcsolatban....
Mi is rengeteget voltunk a víz alatt....nagyon szép,kristálytiszta vizűek....
Északon a kékbarlangoknál volt a legjobb, ha a szélmalomnél lementek ott nagyon szép hely van...
Be lehet úszni két barlanga is(ott állnak meg a hajók is)...rengeteg gyönyörű hal,csodaszép kék víz....le sem lehet írni....
Porto Vromi környékkét hallottam hogy ott még szép....de sajnos,ahogy írtam az most leégett.....és nem vmi szép látvány....(sajnos)
Xigia beach is szép a vízből....látod hogy áramlik a hideg víz...érdekes...
Mi akikkel jöttünk haza talán 3 polipot is hoztak haza fagyasztva....
  Vojandi | #116097 Üzenet | 2009-09-01 19:49:59 |
Köszi az infókat kmaja, túl sokat úgysem lennénk ott, mert inkább kirándulnánk, de Tsilivi így elég szimpi. Valcsi és Josza is csak jókat írtak róla.
  Kitty | #116116 Üzenet | 2009-09-01 22:40:15 |
Szia Josza! Most olvastam el a beszámolódat, ami nagyon hasznos és élvezetes volt. Tetszett, köszönöm! icon_smile.gif Előttem a térkép és egy jegyzetfüzet, ebbe írtam bele minden fontos infót. Sajnos nekünk csak egy hetünk lesz a szigetre, de megpróbáljuk körbejárni és hajózni.
Nagyon izgatottak vagyunk, én már holnaptól nem dolgozok. Pénteken hajnalban indulunk!! icon_smile.gif)
  Relax | #116119 Üzenet | 2009-09-01 22:52:57 | Válasz a #116064. hsz-ra Előzmény #116064
Szia Andi!
Hogy egy kicsit összezavarjalak, én Vassillikost ajánlanám, mi tavaly nyaraltunk ott. Igaz, hogy nem egy zsúfolt nyaralóközpont, de pont ez tetszett benne. Volt néhány kis élelmiszerüzlet, zöldséges, amit öreg görög nénik, bácsik üzemeltetnek, no meg persze egy-két nagyobb bolt is. Természetesen jó néhány ajándéküzlet és étterem is található Vassillikoson, az éttermek közül 2-3 szintén az az igazi görög étterem, tele helyiekkel. Azért egy kellemes esti sétát minden nap el lehet tölteni a faluban.
A tengerpartja is jobban tetszett Vassillikosnak, gondolok itt Porto Zorrora, szerintem a legszebb strand volt a szigeten, az albumomban találsz róla pár képet.
De hát az ízlések különbözőek. icon_smile.gif
  Josza2 | #116132 Üzenet | 2009-09-02 08:45:36 |
Kitty írta:
Szia Josza! Most olvastam el a beszámolódat, ami nagyon hasznos és élvezetes volt. Tetszett, köszönöm! icon_smile.gif Előttem a térkép és egy jegyzetfüzet, ebbe írtam bele minden fontos infót. Sajnos nekünk csak egy hetünk lesz a szigetre, de megpróbáljuk körbejárni és hajózni.
Nagyon izgatottak vagyunk, én már holnaptól nem dolgozok. Pénteken hajnalban indulunk!! icon_smile.gif)

Drága Kitty!
Többek között azért is siettem az utóbbi napokban az írással, hogy még elutazás előtt el tudjátok olvasni, hátha tartalmaz számotokra használható információkat. Nagyon, nagyon jó utat és nagyszerű nyaralást kivánunk és sok kiss.gif Josza és Cilla
  Ericsike69 | #116179 Üzenet | 2009-09-02 13:09:01 |
Sziasztok! Köszi a válaszokat. icon_lol.gif Sziasztok Erika
  Vojandi | #116184 Üzenet | 2009-09-02 13:20:15 |
Szia Relax!
Köszönöm szépen, amit írtál. Még semmit sem ismerek Zakynthoson, igazából csak két napja foglalkozom az ötlettel, hogy oda utaznánk (magánszervezésben, jövőre). Azért érdeklődöm a helyek iránt, mert szeretnék a neten egy kicsit szállások után kutatni, de ahhoz nincs kedvem, hogy az egész sziget kínálatát átnyálazzam. Meg azt sem szeretném, hoyg a képen tetszik egy szállás, és éefoglalom, aztán meg a fekvése tök kedvezőtlen. Szóval 2-3 helyiséget szeretnék tudni, ami az elképzeléseimnek megfelel és akkor szétnézek arrafelé szállásügyben. Akkor Tsilivi és Vassilikos van eddig. Esetleg még más ötlet? Laganas kizárva. icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 160 161 162 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu