Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 3166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116601 Üzenet linkje2009-09-05 16:13:41 

Sziasztok én a Walter travellel utaztam Sartiba mindennel megvoltam elégedve söt ilyen kedves ember barát irodát 13év alatt nem tapasztaltam sehol.Külön köszönet a két soförnek Norbinak és Attilának az ország két legjobb ,legbarátságossab pilotájának és nem utolsó sorban kedvesek mindenben segítenek.Köszönöm és jövöre csak velük hibátlanok. Külön köszönet Fejes Nancynek a kihejezett idegen vezetönek aki remekül helyt állt csak igy tovább
# 3167
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116723 Üzenet linkje2009-09-07 10:25:55 

Nos. Mi a Dias Zeussal voltunk az idén nyaralni. De azt hiszem többet nem választjuk őket. Kifelé minden o.k. volt, de a hazaút katasztrofálisra sikeredett. Egyrészt már fél tíz körül a buszon ültünk, (sztem azért ez nem jellemző, általában du-án szokták visszafelé indítani a buszokat) így egy fél napot vesztettünk, másrészt nem ők küldtek ki értünk buszt, hanem egy másik utazási iroda járatát kaptuk meg, ami gyűjtőjárat volt, így Nei Poriból, Paráliáról, Olympich Beachről és még Sartiból is szedtünk fel embereket. Órákat töltöttünk el ezzel, ahelyett, hogy még az utolsó pillanatokat is ki tudtunk volna élvezni. Aztán Szerbiában volt egy defektünk (nyilván erről senki nem tehet) és nem sokkal később egy generátor cserénk. Félő volt, hogy ékszíj kibírja-e hazáig, de annak a cseréjét már szerencsére megúsztuk....Több mint 26 óra volt az út hazafelé. (kifelé 17) Mindez azért mert így olcsóbb volt az irodának...
Jah és hát a kihelyzett utaskísérőtől sem dobtuk el az agyunkat....

# 3168
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116724 Üzenet linkje2009-09-07 10:32:14 

Bocs. Stavrosból, nem Sartiról....
# 3169
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116744 Üzenet linkje2009-09-07 11:50:15 

aszterimu írta:
.... ami gyűjtőjárat volt, így Nei Poriból, Paráliáról, Olympich Beachről és még Sartiból is szedtünk fel embereket. Órákat töltöttünk el ezzel, ahelyett, hogy még az utolsó pillanatokat is ki tudtunk volna élvezni. Aztán Szerbiában volt egy defektünk (nyilván erről senki nem tehet) és nem sokkal később egy generátor cserénk. Félő volt, hogy ékszíj kibírja-e hazáig, de annak a cseréjét már szerencsére megúsztuk....Több mint 26 óra volt az út hazafelé. (kifelé 17) Mindez azért mert így olcsóbb volt az irodának...

Szia Aszterimu!
Én régebben legtöbbször a Dias Zeussal utaztam és szerencsére még soha sem tapasztaltam ezt a gyüjtőjáratot. Nem csodálom, hogy berágtál, és ráadásul még kétszer be is döglött a busz. Mi a Grand Tourssal most júniusban 22 óra alatt óra jöttünk haza kompolással együtt Zakynthosról. Odafelé 24 órát mentünk. Nagyon meg is voltunk velük elégedve.

# 3170
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116745 Üzenet linkje2009-09-07 11:56:22  Válasz a #116744. hsz-ra Előzmény #116744

Szia Josza!

Ez van, majd legközelebb mi is egy távolabbi célt tűzünk ki, hátha kevesebbet utazunk! icon_wink.gif
Mindezektől függetlenül, egy nagyon jól sikerült nyaralás volt. Ebből meg tanultunk. Annyi, hogy őket nem fogom ajánlani senkinek... icon_smile.gif icon_twisted.gif
Amúgy, a buszon többször szóba került az Apollon. Őket mindenki nagyon dícsérte. Úgyhogy azt hiszem a következő utamnál ők lesznek az elsők, akiket megkörnyékezek icon_smile.gif

# 3171
Benedek.edina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116747 Üzenet linkje2009-09-07 12:09:12 

Az Apollonról jut eszembe. Mi júlisban voltunk velük Parálián. Az oda út 17 óra volt. Haza utazáskor 9 órakor elhagytuk a szállást, de a busz "csak " éjjel fél 12-kor jött értünk Tolóból. icon_mad.gif Nagy élmény volt 15 órát 40 fokban az apartman teraszán ülni. Voltak fiatalok akik nagyon örültek a plusz egy napnak. De én úgy vagyok vele, ha már indulni kell és összevagy csomagolva, akkor induljunk.
# 3172
Csavargo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116772 Üzenet linkje2009-09-07 19:38:39  Válasz a #116747. hsz-ra Előzmény #116747

Apollonnal szept. elején Lefkadáról hazajövet vettünk fel Paralián nyaralókat ... az is nagy élmény volt mindenkinek. icon_sad.gif Úgy tűnik, akkor a jó magyar spórolás ezerrel megy. icon_confused.gif
# 3173
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116774 Üzenet linkje2009-09-07 20:00:56 

Az Apollon idén már úgyis megpróbált spórolni, hogy 4 fős apartman helyett, 2 fős stúdióba helyezett el négy főt! Ez azért kemény...
# 3174
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116790 Üzenet linkje2009-09-08 04:27:20  Válasz a #116601. hsz-ra Előzmény #116601

Szia!Attila és Norbi nekem is kedvenceim,valamikor a Németh travelnél voltak.Mivel kib.velük átnyergeltek.Konkrétam nem kaptak zsét.Azóta is nagyon hiányoznak,nagy kár hogy az iroda Pécsről nem indít járatot,vagy transzfert.De én akkor is szeretem őket.
# 3175
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116793 Üzenet linkje2009-09-08 08:35:10 

Sajnos minden iroda utazási szerzödésében szerepel.hogy jogukban áll össze vonni az uticélukat,és sajnos ezt alá is írjuk abban a pillanatban semmi sem számít csak Görögországban legyünk.Legalább is így gondolom!
# 3176
Csavargo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116802 Üzenet linkje2009-09-08 10:04:54  Válasz a #116793. hsz-ra Előzmény #116793

Persze, az összevonással nincs is semmi baj, hiszen aláírjuk... icon_biggrin.gif De, mint említettem, egy icipici pluszköltséget vállalva meg lehet oldani gördülékenyebben, kevésbé időrabló módon is.
Tudjátok, szerintem a vendéglátásban/idegenforgalomban a magyar mentalitással az a baj sokszor bel- és külföldön egyaránt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legnagyobb profitot akarják termelni a hosszú távon, busásan megtérülő befektetések helyett. Tisztelet a kivételnek.

# 3177
Erikam
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116834 Üzenet linkje2009-09-08 14:45:02  Válasz a #115372. hsz-ra Előzmény #115372

Sziasztok! Aki az aeolussal utazott görögországba szeretném kérdezni hogy mennyi csomagot lehetet vinni? Szeretnénk vinni hűtőtáskát is,de a papirra amit kaptunk meg van határozva az a bizonyos 20 kg. Mennyire nézték a csomagokat? kérnék péntekig választ mert szombaton indulunk. Köszi
# 3178
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116836 Üzenet linkje2009-09-08 15:04:31  Re:

erikam írta:
...Aeolus... Szeretnénk vinni hűtőtáskát is,de a papirra amit kaptunk meg van határozva az a bizonyos 20 kg. Mennyire nézték a csomagokat? ...

Szia Erikam!
Én többször utaztam velük. Minden esetben jóval többet vittem 20 kg-nál, de soha sem szóltak semmi rosszat. Vihetsz hűtőtáskát, de ha a kemény műanyagdoboz kivitelű, akkor nem viheted fel az utastérbe, hanem lenn kell hagynod a csomagoknál. Vannak olyan hűtőtáskák, amik kívül textiles hajlékony kivitelüek, azt fel lehet vinni, ha elfér a lábadnál, vagy az ülés alatt, vagy a fejed felett a csomagtartón. A lényeg, hogy nem vehetetd igénybe a közlekedési utat csomagtárolásra.
Jó készülődést! Üdv: Josza

# 3179
BBetti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
166 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116878 Üzenet linkje2009-09-09 10:09:20 

Sziasztok!

Hétfőn érkeztem haza Korfuról. Repülővel mentünk, tehát, ha ezzel kapcsolatosan tudok valakinek segíteni, csak szóljon. Egyébként azért gondoltam, hogy írok ebbe a topicba, mert szeretném elmondani nektek, hogy a Personal Tours előtt le a kalappal. Az idegenvezetőjük is szupi volt és a szervezés is. Csak jót tudok róluk mondani.
Sajnos odakinnt beteg lettem, a klímaváltozástól füllgyulladást kaptam, ami magas lázzal és hatalmas buci fejjel járt, valamint a bal fülemre a hallásomat ott felejtettem Korfun. icon_smile.gif De hála a görög dokinak és az idegenvezetőnek 2 nap alatt a fájdalmat eltűntették és így a nyaralás felejthetetlen maradt. Az idegenvezető minden vizsgálatra elkísért és minden nap érdeklődött személyesen a hogylétem felől. Az utazás is zökkenőmentesen zajlott és a szállás is olyan volt, amilyenre befizettünk.

Ha valakinek tudok segíteni, kérdezzen bátran.

Ja hallani még nem hallok sajna. icon_sad.gif

# 3180
Boka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
165 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116879 Üzenet linkje2009-09-09 10:19:25  Válasz a #116772. hsz-ra Előzmény #116772

Szia Csavargo!
Miért kell ezen csodálkozni? Amikor megyünk, akkor is először leszállnak a paraliai nyaralók, és úgy megy tovább a busz Leptokáriara. Szerintem ez minden utazási irodánál így van. Nem minden nyaralóhelyre külön busszal mész!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 211 212 213 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu