Sziasztok! Mi szep.12-én megyünk toroniba a basil apartmanba. Sajnos eddig nem találtam róla idei infókat. Szeretném tudni hogy van felszerelve a konyhája,miket vigyek. Most vagyunk először önellátosak. Ha valaki tudna segíteni ötleteket adni ,előre is kösz.Kocsit is szeretnénk bérelni de nem tudom jó e a sima jogsi vagy nemzetközi kell? Lehet kölcsönözni és mennyibe kerül? Válaszokat előre is köszi Erika
Volt valaki úgy Toroni-ban, hogy nem az Apollon Travel szállásai közül választott és a szállás közvetlenül a tengerparton volt?
Mennyire van élet amúgy Toroni-n? Mert mikor mi voltunk egy fia épületet nem láttunk, de lehet csak egy kieső öblébe tévedtünk.
Kb. mennyi étterem van? Ugye nincsenek éttermek a strand mellett (hogy kirakodóvásárként lehessen strandolni...)? Van azért este élet?
Erikam! Én mindig önellátós apartmanba szoktam menni. Az a tapasztalatom, hogy a konyhák felszereltsége nagyjából ugyan az.Tányérok, evőeszközök, poharak, 2-3 külömböző méretü edény, serpenyő, tésztaszürő, reszelő, vágódeszka, kávékiöntő. Nekem még soha nem okozott gondot az ebéd elkészitése. Javaslom, hogy vigyél mosogatószert, konyharuhát, egy élesebb kést, fakanalat és merőkanalat. Nem árt ha van nálad konzevnyitó, dugóhuzó és sörbontó. Két éve mi is pont ebben az időben voltunk Toroniban, azaz szeptember 3. hetében. Nagyon-nagyon jó idő volt. Ebben az időben már több vendéglátó egység zárva van. A szállásotokhoz közel van egy kis bolt. Családi vállalkozásban müködteti egy asszony a fiával. Nagyon helyesek. Itt mindent megkapsz, amire szükséged lehet. Kicsit távolabb van egy nagyobb Super Market. Itt jóval nagyobb a választék. Nagyon csendes, békés hely. Mi imádtuk. Vissza is mentünk tavaly júniusban. Ekkor egy kicsit már nagyobb élet volt. A falunak van egy kis temploma. Kicsit eldugott helyen van, de érdemes megkeresni. A falu másik végén van egy várrom. Nekünk tavaly szerencsénk volt, fel tudtunk menni. Állitólag most teljesen le van zára. Este nagyon szépen ki van világitva. Innen csodálatosan szép naplementét lehet fotózni.
Ha van még kérdésed, szivesen válaszolok.
Mi ugyan nem a Basil-ban voltunk, de annak a szomszédságában. Láttuk, hogy esténként meg volt telve az étterme, mig a környékbéliekben alig volt néhány vendég. Biztosan nem véletlen! Szombaton zene is szolt. Tényleg ott van a parton és eléggé igényesnek láttam igy kivülről. Állandóan takaritottak, locsoltak
#1150332009-08-21 13:33:43 Válasz a #114991. hsz-ra
Tudnátok esetleg az Basil előtti partról képet küldeni? Van egy olyan érzésem, hogy az Aeolus honlapján nem a Basil előtti part van lefotózva.
Csak mert azt írják, hogy a parttól 20m-re van, na meg hogy az aljában étterem működik. Azaz kb. 10 méterre az ebédelőktől kell napozni? Hát, nem irigylem egyik oldalt sem...
Akik az Apollon-nal voltak, azok közül tudna valaki szállás belső fotót + közvetlen a szállás előtt lévő strandról fotót küldeni?
Nem értem az utazási irodákat.. Így meg úgy beírják, hogy hűűű 50m-re a parttól, de konkrétan AZT a partot az Istenért sem mutatnák (aztán persze mikor szegény utas odamegy - mert persze kénytelen volt zsákbacicára fizetni - látja, hogy az a bizonyos strand több kávézót, meg az előttük lévő nyugágyrengeteget jelenti.)
#1152162009-08-24 11:48:52 Válasz a #115033. hsz-ra
Én nem szálltam meg sose a Basilban, de a fényképeim között látom a Basilt ami közvetlenül az utra merőlegesen több épületből áll. Toronin a tengerparton végig megy egy aszfaltozott út, Az út egyik oldalán közvetlen a tengerpart van, kivéve a Destinika - Tristinikai végét ahol a szállások már az út (itt már az út kicsit távolabb van a tengertől) tengerparti oldalán is vannak. A burkolt úttól a tengerpart általában nagyon közel van 10-20 m. Közvetlenül az út másik oldalán vannak az épületek üdölők. Néhány helyen vannak vendéglátó egységek a tengerparton is.
Tegnap este megérkeztünk Toroniból. Csodálatos két hét volt, lassan készül a beszámoló is...Csak tudnám ki átkozott el, hogy egy hétig esett az eső????
#1172692009-09-14 08:19:28 Válasz a #117191. hsz-ra
Szia Vaesz.
Üdv itthon. Akkor ezek szerint már a szeptember elején is ki lehet fogni az esős időt?! Nem volt szerencsétek az időjárással. Azért remélem, hogy ettől függetlenül jól éreztétek magatokat, és fel tudtátok fedezni a környéket.
Csak tudnám ki átkozott el, hogy egy hétig esett az eső????
Szia!
Akkor nagyon sokunkat elátkoztak!
Mi nem nagyon foglalkoztunk vele pedig nekünk ez a hét volt csak.
Kicsit kiviccsant a nap és már mentünk is ugrálni a hullámokon
Remélem jövőre jobb időt fogunk ki mint most,de igy megnéztük a környéket és kocsikáztunk egy jó nagyot .
Azt nem tudom,ha busszal mentünk volna akkor mi a frászt csináltunk volna!
Üdv:Robi