Köszi a választ de nem lettem okosabb 6 szigetet soroltál fel de én eggyet kérek csak melyik a legszebb több látnivaló tiszta tenger stb? És a lányommal mennék, de bulizni is lehessen de inkább kirándulás látnivaló és persze fürdés pihenés.
#1179442009-09-23 09:05:39 Válasz a #117942. hsz-ra
Zsuzsyy
Nagy a választék, azért kaptál több lehetőséget.
Ha több bulit szeretnél, mint természeti és egyéb szépségek meglátogatása, inkább Zakynthos, ott is elsősorban Laganas. Viszont Korfun is lehet bulizni, sőt én hozzátenném még Kos szigetét is, ott is nagy bulis élet van esténként. (Tudom, ez neked már sok, bár nem értem, miért csak Korfu és Zakynthos szigeteire gondoltál). Mind Korfun, mind Zakynthoson találsz gyönyörű partokat is.
Ajánlom, olvasd itt végig a két sziget fórumozását, mind tavaly mind pedig idén sokan voltak a két szigeten és sok jó infót megtudhatsz belőle.
Köszi a választ de nem lettem okosabb 6 szigetet soroltál fel de én eggyet kérek csak melyik a legszebb több látnivaló tiszta tenger stb? És a lányommal mennék, de bulizni is lehessen de inkább kirándulás látnivaló és persze fürdés pihenés.
Akkor menj Korfura!
Amúgy mi az, hogy legszebb????? Nagyon relatív és szubjektív.
Korfu az egyik legközelebbi sziget, lehet menni autóval/busszal, komp átvisz aránylag gyorsan, illetve mehetsz repülővel is, mivel van reptere.
Állítólag Görögország és a Földközi-tenger legzöldebb szigete, sok saját lakosa is van és hát a mi Sissink is kedvelte…
Zakinthos a sok gyönyörű strandjáról és szép partjairól (sziklák, szeg-zugos öblök…) ismert. Reptere neki is van, szárazföldi közlekedéssel tovább tart eljutni, mert messzebb van. Ezért költségesebb is...
Amúgy látnivaló mindenhol van, a tenger mindenhol gyönyörű, gyros-t is vehetsz mindegyik szigeten és szórakozóhely is van még a legkisebb halászfalvakban is.
Nem tudom, hogy most mennyivel lettél okosabb, de bízom benne, hogy...
#1179592009-09-23 16:37:50 Válasz a #117942. hsz-ra
Talán próbáld meg a szigetnevek előtti számokat úgy értelmezni, mintha egyfajta rangsorolás lenne
az 1-es a nagyonnagyontutibjuti,
a 2-es a jajdecuki,
a 3-as a deszép,
a 4-es a csak szimplánszép... Lehet Jorgos is tudatosan írta oda azokat a számokat.
De kívánom neked, adasson meg hogy mindegyiken megfordulj egyszer és tiszta képet kapj arról, hogy "legszebb" NINCS...
Sziasztok!
Paralia...IMÁDOM!!!
Pöpi(Judit[az 'anyukám'és őtis imádom)
a görög fiúk.
kalózhajóóóó. Judit és Jani féle:)
2x voltam Paralian...mind 2x rossz volt odamenni...és mégrosszab hazajönni:(
kalózhajón tavaly 2x, idén 2x...
és így minden este este 11-ig 'Pöpinél'... a fagyik amiket tőle kaptunk.:)egyszerűen imádom.
és Judit ha 1x feljössz...mimár valószínű nem megyünk többet:( Keresztapu nem akar...ő már unja... mondjuk ők már most volt tizedjére...úristen:)
#1195272009-10-16 19:15:01 Válasz a #119498. hsz-ra
Szia pudoli, rég láttalak itt Bekukk?
Ennyire nem jött be Paralia? Nekünk nagyon kellemes volt, bár mi is valszínű másfele vesszük az irányt jövőre, de (én E/1-ben) nem zárkóznék el egy újabb paraliai héttől. Nem akarom leírni hogy hova tervezünk mert nem is biztos még, másrészt meg akkor elzavarnak másik topicba...
Üdv
Szerintem, ha a szállásotok megvan, kajálni nem étterembe jártok, hanem inkább gyrost esztek, ajándékot nem vesztek, csak tényleg buliztok, kb. fejenként 150 Euroból ki lehet jönni.