... kár hogy ... nem lehet úgy nézni hogy elindítom nagy méretben és automatikusan léptet.
Vagy lehet, hogy lehet csak én nem jöttem rá hogyan.
Ha belépsz a kisképekhez, alul mindkét oldalon van egy körbeforgó kis ikon, ha valamelyikre ráklikkelsz, elindul a folyamatos lejátszás (a megjelenő kép balfelső sarkában klikkelj az indító gombra!) ...
#1192122009-10-12 09:29:03 Válasz a #119203. hsz-ra
Szia Eszter!
Hát gratulálok a képekhez!!! Valami csodálatosak lettek!
Különösen tetszik az a kép amikor a motorcsónak húzza azokat a fánkokat...
Ha lesz időd tényleg feliratozhatnád, mert ti sok helyen voltatok ahol mi nem...hátha egyszer ismét azon a környéken járunk!
Puszi Nektek!
#1192282009-10-12 12:59:52 Válasz a #119214. hsz-ra
A "külső" albumban ( http://fotogaleria.hellasz.hu ) csak akkor jelenik meg az ikon (a lapozólinkek fölött középen), ha a Hellasz.hu főoldalán bejelentkeztél.
Kedves Eszter 79!
Túlzás nélkül mondom, hogy élvezetet jelentett végig nézni a képeiteket. Gyönyörűségesek és valóban ilyen Parga:-)
Nagyon szeretem......
#1192352009-10-12 14:56:39 Válasz a #119205. hsz-ra
Breki, mi is kinéztünk Olgiékkal és Adéllal egy elhagyott építményt ami vendéglátó egység lehetett valamikor. Ott szeretnénk egy palacsintázót nyitni :lol.
#1192442009-10-12 18:58:31 Válasz a #119227. hsz-ra
Na megvan külön regisztrálni kelett
nekem a fórumba automatikusan belép.
Köszi a segítséget nektek.
De ígysem nagyméretű hanem kis ablakban megy, nem lehet nagyobb méretben jobb minőségben nézni?
Ezeket a képeket szerintem vétek ilyen kis méretbe rakni gondolom nagyobb felbontásban fotóztatok.
Két kérdés láttam Sarakiniko-s képet oda pontosan hogy jutottatok el?
Én kinéztem a térképen, hogy amikor felmentünk gyalog akkor lekanyarodott az út jobbra és az mehet oda, de amikor kocsit bérelve arra mentünk akkor a betonos út egy idő után kavicsos lett aztán meg szinte terepjáró kellett hozzá, így mikor az alján vmi nagyot koppant nagy nehezen megfordultunk.
Aztán néztem a térképen hogy másik irányból Sivota felől rövidebb út vezet oda.
A másik a Sivota felé vezető úton az öblökbe hogy jutottatok le?
Mert miis láttunk pár csodálatosat, de autóút nem ment oda sziklákon kellett volna lemászni.
Két kép erről a minőség nem a legjobb, de talán felismerhető
Ezen látszik talán a legjobban a többin bokrok vannak.
Egyik oldal az öböllel.
Másik oldal Sivota felé
Távolban látszik egy kis sziget az utitársaink szerintem azt dicsérték, de hogy oda hogy lehet lejutni?
Szia Breki!
Látom tetszett Parga , a jövő évre Tolot és környékét tervezem, szerinted melyik volt szebb.. jobb? Toloban 15-éve voltam, most egy nosztalgia körút az elképzelésem.
Hát most Parga a friss, ott nagyon jó társaság jött most össze és pl egy napra 9-en elmentünk pl Lefkada-t megnézni úgy hogy az idegenvezető Kriszti is eljött velünk és segített olcsóbban kisebb buszt is szerezni.
Sőt a végén még egy plusz kocsi is jött és nagyon jól sikerült.
A szállás is nagyon jó volt kilátással a tengerre tágas erkéllyel kényelmes ággyal és tisztasággal.
De ezeket teis tudod.
Tolóból az hiányzott pl hogy akár kaja előtt is leugorhattam 10 percre megmártózni és szinte lehetett látni az erkélyről a másikat. Meg hát ugye Hydra és Nafplion
Szerintem ha rég voltál érdemes oda is ellátogatnod.
Hát azok a fényképek...............GYÖNYÖRŰEK!!! Vágyom vissza Görögbe! Butának fogok tünni, de merre is van Parga? Idén Thassos szigeten voltunk, jövőre még nem tudom