#1193992009-10-14 14:20:35 Válasz a #119315. hsz-ra
Elképesztőek a képeid! Lefkasról is nagyon tetszenek amiket készítettél, de mivel Parga nálam a No.1. ezért arra reagálok. Nem tudom hány napig voltatok Preveza tartományba Sivota és környékén, de ilyen tartalmas nyaralást kívánok mindenkinek, mint amit ezekből a képekből ki lehet szűrni.
Ezekkel a képekkel kéne reklámozni a környéket, igaz nem szorul reklámozásra
Köszönöm, hogy közkincsé tetted! Természetesen a pargai képeknél gyorsabban vert a szívem
#1194212009-10-14 16:33:26 Válasz a #119399. hsz-ra
Azért ezeken a helyeken nem járhatnál magassarkúban
Én a kék barlangokon kívűl még ezt a részt sajnálom, hogy nem sikerült jobban megismerni, sajna kevés volt a 10 nap mindenre.
Ja még egyre nagyon kívánxsi lennék a Valtoson a felétek eső kikötő-nél ment felfele az út és látom a Google Earth-on hogy az megy ott tovább és látszik a képeken milyen kilátással, mi csak beljebb mentünk a Mangónál Anthusa felé de a kinti részt akár Sarakinótig gyalog szívesen megnézném, azse lehet hosszabb nagyon mint a Lichnos-i séta vagy az Ali Pasába gyalogos felkutyagolás.
De nekem a Pargai forgatag is kedves nem zavar a tömeg igaz lehet nyáron főszezonban durvább.
Amúgy hétvégén végre összeraktuk 1054 képem lett azt hittük unalmas lesz akinek megmutatjuk, de azt mondták nem volt az mert nagyon változatos volt.
Ha belegondolok, hogy mikor végigmentünk a Valtoson megnézni a kikötőt még gondolkoztam is rajta, hogy oda felmenjek-e a kikötő fölé csak aztán lemontam róla tudván van még a visszaút is.
Mondjuk ez már estefelé volt ez pedig Sarakiniko-ig legalább egy napos program.
Jó lett volna ott így utánnanézni a dolgoknak ugye a Diogenes-ben simán volt internet elérés Gergő mutatta is a laptopján, hogy milyen helyeket néztek meg.
#1194422009-10-15 11:22:27 Válasz a #119421. hsz-ra
Adél ment egyik nap a "mi" kikötőnk fölötti úton kirándulni. Gyönyörű képeket készített. Kisebb kápolnák és egy romosabb templom volt látható az útja során. lement egy öbölbe is ahol egy pasi éppen mutogatta magát úgyhogy inkább a kirándulást választotta a barátnőm.Majd felcsalom a fórumra mert ő első kézből hitelesebb leírást tud adni. Mindenesetre Döme képeit nézve csak ámulok, hogy mennyi gyönyörűséget nem láttam még. Mindenképpen vissza kell mennem. Engem elvitt Andre azon a partszakaszon hajóval úgyhogy én csak a tengeri élményeimet tudom elmondani. Gyönyörű miniatűr öblök, kristálytiszta a kék minden árnyalatában pompázó tenger, vízi csillagok, hatalmas sziklák amiket kerülgetett a motorcsónakkal. Egy helyen mesebeli félre dőlt sziklák, amik olyanok voltak mintha rétegekben dőltek volna le és fellehetett rájuk kapaszkodni és csodálni Pargat. Több kis öbölben nudiztak, ezek a szárazföldről nehezen megközelíthető öblök voltak.Sajnos a Sarakinót nem láttam, de vissza megyek.
Breki ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy Lefkasra hoztam lapos papucsot is. Azt viszont nem tudhatod, hogy amikor egyik nap esőre ébredtünk, edző cipőbe mentem kenyérért. Dimitri meg is kérdezte, hogy "ez meg mi?" a csili-vili edzőcipőmre mutatva. Valóban idiótán nézhettem ki.
#1194502009-10-15 12:47:09 Válasz a #119440. hsz-ra
Igen néztem énis a Google Eerth-on csak nem akartam már annyi képet elnyomni.
DE szerintem nem rossz kép ez, menni idő volt oda eljutni?
Ha már előkerültél úgyis beszélni akartam veled.
Ritáékkal beszélgettük, hogy kéne egy Parga-s találkozót csinálni pesten
ahová lehet miis mennénk egy hétvégére, de arra gondoltam akkor egyik este lehetne szervezni egy kicsit bővebb találkozót ha már fent vagyunk ahová eljöhetnél te is vagy akárki a hellaszosok közül akiket érdekel nemcsak Parga hanem találkozás beszélgetés.
Mivel te az ilyen találkozok szervezésében otthon vagy ezért duplán rád gondoltam, hogy megkérdem mi a véleményed, ha jól tudom november 7-éről van szó, de majd Rita úgyis pontosítja.