szia!
A beach részen van apollonos apartman is(Macedon) amiben mi voltunk az a grandtours-os Sarti Holiday apartman.(itt van medence is)
MACEDON apartman, Sarti Beach-en:
az utolsó előtti ház a 2. utcában, a Holiday ap. mellett. Alagsori lakás is van, úgy láttam azoknak fix lakói vannak. A földszinten és az emeleten 4-4 ap.-t adnak ki (a hátsók 3 személyesek, de pótágy az első szobába is befért volna), a tengerre nézőek vagy a hátsó, növénnyel befuttatott házfalra (kb. 3-4m-re van). Az ap.-ok erkélye összeköthető, egy kivehető lap választja szét. Mi 7-en mentünk, a nászutas ap. a tengerre nézett (ez amúgy szelesebb), mi többiek hátul voltunk és nagyon jól jött a megnagyobbított erkély. Mivel a hátsók délre néznek, a házfal kifejezetten jól jön, mert csak kicsit süt be a nap, nem fűti fel a lakást. Ennyit az építészetről.
Bejárattól balra fürdő (tusoló függönnyel, mosdó, WC, törcsitartó - ált. normális), jobbra konyharész, ami kicsi de jól felszerelt. Kávékiöntő is van, fazekak, tányérok... elég. Teflont érdemes vinni, ha sütkörészni akartok.
Tovább szemben a szoba, erkélyajtó szintén szemben. Bútorok: az ágyak épített alapon matracok, ágynemű, takaró is van ha kértek, ált. nem szükséges. Kényelmes, kislámpa, éjjeli szekrény, fésülködőasztal vagy polc és egy nagy ruhásszekrény, fogas.
Mi 3ágyasban voltunk, jól elfértünk, pedig mienk volt az étkezős-főzős-kajatárolós szoba. Az egyik ap.-unkban elég kényelmesen elfért a strandsátor, amit egyben vittek vissza, mert nem akarták szétszedni:))))
Egyszerű a berendezés, de praktikus és tiszta volt. Váltáskor már reggel takarítanak, a lépcső melletti szobát hagyják csomagtárolásra és WC-használatra.
Az épület előtt gyönyörű rózsaszínű virágok pompáznak.
A tengerhez nagyon közel van, a faluba kb. 20-25 perc séta. A fak.túráknál a buszhoz nem kell a parkolóba menni, mert az megáll az országúton, pár percre innen, a Phillys hotelnél.
Paris aparman-ról ezt találtam:
PARIS Apartmanház:
Aki a Paris-ba megy, nagyon-nagyon jól jár! A ház teljesen új, a felső szint még nem készült el, csak az első emeleten vannak kiadva apartmanok! Az Ófaluban található, a templomtól kicsit felfele, de elég közel van a parthoz. Az apartman teljesen felszerelt, kétlapos rezsó, edények, tányérok, evőeszközök, poharak, bögrék, hűtőszekrény fagyasztóval...stb.
A fürdő-wc nagyon szép új és tiszta! Összesen 5 apartman van a házban, az egyiknek az erkélye a belső udvarra néz (azt hiszem az 5-ös), a többi a tengerre. Kicsit sok a darázs, de ez mindenhol így van. A tulajok nem nagyon fordultak meg felénk, néha este lelocsolták a virágokat a ház előtt, meg az utat, ennyi. Az ajtók mágneskártyával nyithatók, a terasz ajtaján elhúzhatós szúnyogháló van és redőny is.
Nekem nagyon bejött az apartman, szerintem az egyik legjobb amit csak kaphattunk. Ja, a bútorok! Van egy franciaágy, egy heverő, aztán egy szekrény, egy kis éjjeliszekrény 2 fiókkal, aztán ugye konyhaszekrény, a szobában a falon egy tükör, és van tv is, valamint légkondit lehet kérni. Hát ennyi. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Paris apartman értékelése az én tapasztalatom alapján.
A Paris 2005 augusztusában lett átadva 5 szobával, 4szoba a tengerre néz, ezek 2 ill. 3 ágyasak, de van egy 4 ágyas ami a belső udvarra néz, ez volt a miénk. Az épület és a szobák gyönyörűek, szépen berendezettek. Nekem ami nem tetszett, a kevés pakolóhely.A bútorok ugyan azok mint a 2ágyasnak, egyetlen egy szekrény van 4 fogassal és kész, polc nincs. Na most 4 embernek a ruhatára kicsivel több, mint 2 embernek, ezért a lakásban mindenfelé ruhák hevertek, ezért nem is tettem közzé azokat a fotókat.A két franciaágy egy légtérbe van mindennel,de szerencsére a fürdőn volt ajtó.Érkezésünkor rend és tisztaság várt minket,kivéve a nem kimondottan kellemes illatositót amit használtak.Mivel a belső udvarra néz szellőztetni nem lehet. Az is zavart, hogy mindenki az erkélyünk előtt ment el, mivel ott volt a lépcső.
A konyha volt talán az egyetlen amibe nem tudtam belekötni, mindenből volt legalább 4 darab, pohárból több is.Tulajdonképp a célnak megfelelt, de nem kimondottan 4 főre van szabva az 5-ös szoba. Azért nagyon tetszett Sarti, jövőre is ide jövök, talán még ebbe az apartmanba is, de inkább 2x2 ágyas szobát veszek ki.
Röviden ennyit irnék az apartmanról.
képek az ap.-ról:http://kep.tar.hu/ferenc26/
|