#1241652010-01-23 19:22:18 Válasz a #124163. hsz-ra
Sajnos Nei Poriban csak meredek sziklás partok vannak. Ráadásul tele sünnel és piranyákkal. Sőt augusztusban még a hó is esik olykor. Szeptemberben még korcsolyázni is lehet a befagyott tengerben.
Nei Porin még kavicsot is alig látni, nemhogy sziklát.
Teljesen homokos a part. Kavicsosat Platamonnál találsz.
( off:Barátnőmék Toroninál 1 dombnyira voltak a tűztől)
Hol szálltok meg Nei Porin????
#1241912010-01-24 08:41:13 Válasz a #124163. hsz-ra
Laci!
A gyermeknek megfelelő a strand csak arra kell vigyázni,hogy a hullám csinál a vízbe homokdűnéket.
Ez azzal jár, hogy egyszer csak mellig ér a viz és tartasz befelé akkor megint csak térdig ér. Ott jókat lehet labdázni vagy frizbizni a gyerekkel.
Idén Nei Pori-ba szeretnénk mi is menni, 2 kisgyerekkel, autóval, július 18-a körül.
Kinéztem a Fotini apartmant, aki volt már ott, megosztaná velem a tapasztalatait? Ugye 3 ágyasak, a picinek kiságyat vinnénk, befér?
A 2 fiam 4,5 éves és 20 hónapos lesz a nyaraláskor.
Még nagyon képlékeny az egész, mert csak tervezgetjük az egészet, de a gyerekek miatt mindenféleképpen olyan helyre szeretnénk menni, ahol ők is jól érzik magukat!
Valaki aki biztos a dolgába irja meg mennyi a busz. És itt a Nei Pori köuzepéről induló kisbuszt értem nem a rendes távolságit. Nekem azért fura az 1.30 mert ennél emlékeim szerint már öt éve is több volt ( úgy emlészem 3 két embernek oda és ennyi vissza).
Mivel Jamasz Nei Poriban lakik, így talán nála pontosabban senki sem tudja a buszjegy árakat
Egyébként tavaly júniusban 1.30 volt Platamon-Nei Pori csak oda.
Mi Nei Poriba megyünk nyaralni. Valakitől hallottam, hogy van olyan étterem, ahol magyar a tulajdonos, és magyaros kajákat is árulnak. Valaki tudja mi a neve?
Én ugyan meg szeretném kóstolni a görög ételeket, de a fiúknak fontos lenne a magyaros gulyás, meg a hagyományos rántott hús. Mi "lányok" meg nem azért megyünk, hogy ott is főzzünk. Meg busszal megyünk, így nyersanyagot sem olyan egyszerű vinni.
Amennyiben magyaros ízű gulyásra, vagy rántott húsra vágytok, úgy jobb, ha magatok csináljátok.
És véleményem szerint Göröghonban étteremben magyar(os) kaját kérni szentségtörés
Mi Nei Poriba megyünk nyaralni. Valakitől hallottam, hogy van olyan étterem, ahol magyar a tulajdonos, és magyaros kajákat is árulnak. Valaki tudja mi a neve?
Én ugyan meg szeretném kóstolni a görög ételeket, de a fiúknak fontos lenne a magyaros gulyás, meg a hagyományos rántott hús. Mi "lányok" meg nem azért megyünk, hogy ott is főzzünk. Meg busszal megyünk, így nyersanyagot sem olyan egyszerű vinni.
szia
Nyilván Theo éttermére gondolsz,épp egy sarkon van de oda nem is jár magyar joformán.Vele szemben van egy másik étterem ott egy magyar kislány a felszolgálo és sokkal finomabb a kaja,ráadásul ugy készitik el ahogy kéred és olcsobb is.Persze mindenki izlése szerint választ éttermet.
A Theo-val "szemben" lévő étterem az Atos. A pincérlány félig görög-félig magyar és leginkább a Jenny névre hallgat
szia
Nyilván Theo éttermére gondolsz,épp egy sarkon van de oda nem is jár magyar joformán.Vele szemben van egy másik étterem ott egy magyar kislány a felszolgálo és sokkal finomabb a kaja,ráadásul ugy készitik el ahogy kéred és olcsobb is.Persze mindenki izlése szerint választ éttermet.
A Theo-val "szemben" lévő étterem az Atos. A pincérlány félig görög-félig magyar és leginkább a Jenny névre hallgat
szia
De az idén már lehet ,hogy nem lesz ott!
Valamelyik nap még azt mondta MSN ben hogy az idén is ott lesz